Michał Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 "Prawo zemsty" /Law Abiding Citizen/ bardzo mi się podobał, co prawda zakończenie mocno średnie, ale ogólnie film dobry http://www.filmweb.pl/f475202/Prawo+zemsty,2009
ROBERT Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 "Prawo zemsty" /Law Abiding Citizen/ bardzo mi się podobał, co prawda zakończenie mocno średnie, ale ogólnie film dobry http://www.filmweb.pl/f475202/Prawo+zemsty,2009 za***isty film
endriuu Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 "Furia" - niezły ale temat zemsty wyswiechtany. Gibson byl duzo lepszy w "Godzinie Zemsty"
sokolnh Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Avatar - myślałem, że będzie to kolejna komercyjna szmira, ale pomyliłem się, podoba mi się Starcie Tytanów - mocno takie sobie, z mitologią zbytnio nie ma za dużo wspólnego, a ostatnie 10 min filmu przesadzone, za dużo akcji w tak krótkim momencie Człowiek, który gapił się na kozy - szczerze ? straszna kupa Wyspa tajemnic - bardzo fajny film, ze zwrotem akcji, którego się nie spodziewałem, polecam
Gość TrueOgre Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Avatar - mówiłem ci że za***isty Starcie Tytanów - jeszcze nie widziałem / juz widziałem w 3d taki lekki przygodowy filmik, żadnych fajerwerków Człowiek który gapił się na kozy - zgadzam się, kupa.. Wyspa Tajemnic -
Tukan Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Furia-jak dla mnie kolejny dobrze zagrany film przez Gibsona Polecam
Gość Chris_LWC Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 "Harold i Kumar uciekają z Guantanamo Bay " - polecam
mile_end Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Ciacho The book of Eli -można obejrzeć Dont Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood - bardzo specyficzne poczucie humoru, słabe polskie tłumaczenia, dobrze znać angielski to można się pośmiać kick ass - taki hit polsatu ale przyjemnie się ogląda clash of the titans
Gość mmcv Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Furia-jak dla mnie kolejny dobrze zagrany film przez Gibsona Polecam Stary prosze Cie ??? Poszedlem na ten film do kina z wielka nadzieja , namowilem moich kumpli , potem wszyscy lacznie z moja kobieta chcieli zwrotu kasy za bilety :polew: Ten film to zenada wg mnie . Caly czas czekalem az cos sie wydarzy ... Fabula... duzo juz bylo wiem ze ciezko wymyslac ale naprawde zlekka slaba.
Tukan Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Furia-jak dla mnie kolejny dobrze zagrany film przez Gibsona Polecam Stary prosze Cie ??? Poszedlem na ten film do kina z wielka nadzieja , namowilem moich kumpli , potem wszyscy lacznie z moja kobieta chcieli zwrotu kasy za bilety :polew: Ten film to zenada wg mnie . Caly czas czekalem az cos sie wydarzy ... Fabula... duzo juz bylo wiem ze ciezko wymyslac ale naprawde zlekka slaba. O gustach sie nie dyskutuje
moskal Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 podobno Dżim karej wraca w wielkim stylu :naughty: :naughty:
M@rcus Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 podobno Dżim karej wraca w wielkim stylu :naughty: :naughty: Oj w wieeeellkim Zapewne chodzi tu o "I Love You Philip Morris" - duża porcja dobrej komedii Polecam
Tukan Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Jest juz ten film w sieci http://www.films-online.pl/index.php?ch=0&sid=4013 ale to chyba nie na nowosc :gwizdanie:
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Właśnie wróciłem z Robin Hooda, i faktycznie zupełnie inny od dotychczasowych, to jest prequel Robin Hooda tak naprawdę, ogolnie jestem zadowolony
LUCAS Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Właśnie wróciłem z Robin Hooda, i faktycznie zupełnie inny od dotychczasowych, to jest prequel Robin Hooda tak naprawdę, ogolnie jestem zadowolony a sala nie ryła jak Russell mówił "w tej chwili wszyscy jestesmy anglikami" ??? bo jak ja bylem to polew z tego na maxa byl
Gość TrueOgre Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Właśnie wróciłem z Robin Hooda, i faktycznie zupełnie inny od dotychczasowych, to jest prequel Robin Hooda tak naprawdę, ogolnie jestem zadowolony a sala nie ryła jak Russell mówił "w tej chwili wszyscy jestesmy anglikami" ??? bo jak ja bylem to polew z tego na maxa byl pusto było wszyscy poszli na piaski czasu
LUCAS Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Właśnie wróciłem z Robin Hooda, i faktycznie zupełnie inny od dotychczasowych, to jest prequel Robin Hooda tak naprawdę, ogolnie jestem zadowolony a sala nie ryła jak Russell mówił "w tej chwili wszyscy jestesmy anglikami" ??? bo jak ja bylem to polew z tego na maxa byl pusto było wszyscy poszli na piaski czasu musze na to isc, ponoc fajna przygodówka...
David Opublikowano 26 Maja 2010 Opublikowano 26 Maja 2010 bylem na Clash of The Titans 3d no i film taki sobie :gwizdanie:
ferdek77 Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 warty polecenia Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
M@rcus Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 warty polecenia Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet Fajny, ale te polskie tłumaczenie "The Girl With The Dragon Tattoo".... szkoda gadać. Od siebie polecam Sex Drive. Nie przepadam za idiotycznymi, amerykańskimi komediami, ale przy tym filmie wielokrotnie miałem łzy w oczach - ze śmiechu oczywiście
Rekomendowane odpowiedzi