wesz82 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Wiesz po co ten temat powstal?? Po to by obejrzec ciekawe filmy a nie kazdy film jest super i wart lazenia do kina. Wiadoma sprawa gusta a o nich nie dyskutuje sie ale rozumujac Twoim tokiem to zawsze dla kogos bedziemy cebulakami ...heh
Tzieland Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Co innego wg mnie oglądać coś leciwego a co innego oglądać nowość kinową Poza tym pisanie, jakby nie bylo publicznie, tekstow NIE CHCE ZA TO PLACIC itp jest dla mnie mega slabe Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
afroo. Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 EverestPerfekcja - dźwięk, obraz, scenariusz, napiecie no i widokiW 3d po prostu film doskonałyOd początku wiadomo że coś tam pieprznie lecz dramaturgia tak uderza, że wciska w fotelPolecam Serio? Właśnie wróciłem z Imaxa i żałuję wydanych pieniędzy.. Skusiły mnie widoki w 3D, a te jak na złość d*py nie urwały niestety.
bongod Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Wydaje mi się że trzeba skalę jakąś własną stworzyć Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Kamyk Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 EverestPerfekcja - dźwięk, obraz, scenariusz, napiecie no i widoki W 3d po prostu film doskonały Od początku wiadomo że coś tam pieprznie lecz dramaturgia tak uderza, że wciska w fotel Polecam Serio? Właśnie wróciłem z Imaxa i żałuję wydanych pieniędzy.. Skusiły mnie widoki w 3D, a te jak na złość d*py nie urwały niestety. o proszę jak widać, każdy odbiera to inaczej
wesz82 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 Co innego wg mnie oglądać coś leciwego a co innego oglądać nowość kinową Poza tym pisanie, jakby nie bylo publicznie, tekstow NIE CHCE ZA TO PLACIC itp jest dla mnie mega slabe Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Zas dla mnie jest "slabe"jak ktos wyzywa mnie od cebulaka.... Tak jak pisalem zawsze znajdzie sie ktos kto znajdzie powod.. Pytanie jest czy warto.hehe
afroo. Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 EverestPerfekcja - dźwięk, obraz, scenariusz, napiecie no i widoki W 3d po prostu film doskonały Od początku wiadomo że coś tam pieprznie lecz dramaturgia tak uderza, że wciska w fotel Polecam Serio? Właśnie wróciłem z Imaxa i żałuję wydanych pieniędzy.. Skusiły mnie widoki w 3D, a te jak na złość d*py nie urwały niestety. o proszę jak widać, każdy odbiera to inaczej Nie ukrywam, że po Twojej opinii zdecydowałem się na Everesta. I o ile film mi nie podszedł to trailer nowego 007 z Craigem obejrzałem ze smakiem.
Kamyk Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Czuję się winny - wychodzi na to że nie powinieneś zwracać uwagi na moje filmowe recenzje Edytowane 9 Października 2015 przez Kamyk
Mario22 Opublikowano 9 Października 2015 Opublikowano 9 Października 2015 A może ktoś powie o co chodzi w produkcji Unreal... Wspólna praca Sony Treka i Shimano ... Chyba w tym chodzi tylko o pokazanie możliwości 4k i obrazu wręcz perfekcyjnego a przy okazji promowanie rowerów Trek... Ale to chyba będzie w kinach ... Wie ktoś coś ?
OTom Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Hotel Transylwania 2 - 3D - polecam z dzieckiem/dziećmi.
bongod Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Jedynka była spoko dzieciak mnie na dwójkę ciągnie więc nie mam wyjścia Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Yoghurt Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Hotel Transylwania 2 - 3D - polecam z dzieckiem/dziećmi. Z dzieciakiem w jakim wieku byles?
OTom Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Hotel Transylwania 2 - 3D - polecam z dzieckiem/dziećmi. Z dzieciakiem w jakim wieku byles? 7 lat. bajka fajna, 3D daje radę. Małemu się podobało.
neimaD Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Nie wiem czy było ale polecam "Pokerowa noc" ;-)
bongod Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Specyficzny film z przesłaniem Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Może być niezłe kino https://youtu.be/bMmcyAfWRjY Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Specyficzny film z przesłaniem Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Może być niezłe kino https://youtu.be/bMmcyAfWRjY Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Kruki..krokodyle..piranie ...teraz owce
Joziek79 Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 A bobry zombie oglądałeś ?
Joziek79 Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Na tv 4 albo Tv Puls leciało kiedyś. Kino wysokich lotów jak sharknado albo ludzka stonoga
Rekomendowane odpowiedzi