moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ide na 14:30 na "Duże dzieci" , zdam relacje jak wróce BTW obsada jak na komedie robi dobre wrażenie
bakuś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 A ja byłem wczoraj na filmie "Incepcja" i polecam. Fajnie się ogląda, ciekawy.
krolu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ide na 14:30 na "Duże dzieci" , zdam relacje jak wróce BTW obsada jak na komedie robi dobre wrażenie ja się wybiorę jak przestaną "step up 3d" w kinach puszczać - bo teraz na to kolej - muszę przeczekać :naughty:
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 A ja byłem wczoraj na filmie "Incepcja" i polecam. Fajnie się ogląda, ciekawy. no miałem dzis dylemat własnie pomiedzy "incepcja" a "duzymi dziecmi" , ale sie zjaram i na komedie jak znalazł :kox:
rafalekx Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ide na 14:30 na "Duże dzieci" , zdam relacje jak wróce BTW obsada jak na komedie robi dobre wrażenie Oglądałem Taka o, szału nie robi, ale może być Lepsze komedie się oglądało
David Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 bylem wczoraj na Incepcji i zdecydowanie polecam lepiej sie najesc przed filmem bo jest dlugi
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 no wróciłem z "Dużych dzieci" i powiem ze film nawrt nawet , do pośmiania , przynajmniej nie mam poczucia winy ze wsadziłem kase w błoto jak to było w przypadku ostatniego "Terminatora" lub niedawno "Predators"
endriuu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 no wróciłem z "Dużych dzieci" i powiem ze film nawrt nawet , do pośmiania , przynajmniej nie mam poczucia winy ze wsadziłem kase w błoto jak to było w przypadku ostatniego "Terminatora" lub niedawno "Predators" przestań - Duże Dzieci to gniot jakich mało. Jako obyczaj - ok, jako komedia - nieporozumienie. No chyba, że jako stare siedzisko inaczej odbierasz takie filmy :gwizdanie:
moskal Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 No chyba, że jako stare siedzisko inaczej odbierasz takie filmy :gwizdanie: dokładnie jestem pare lat starszy od bohaterów filmu wiec lepiej ich rozumiem
endriuu Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 oni są w twoim wieku - 42. grali z Buzzerem jak mieli 12, a rzecz działa sie 30 lat później
koziol1990 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Warszawiacy wszystko potrafia http://www.autojunk.nl/2010/08/pak-eens-wat-vaker-de-trap
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 bylem wczoraj na Incepcji i zdecydowanie polecam lepiej sie najesc przed filmem bo jest dlugi potwierdzam, dobry film [br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 23:20_________________________________________________ostatnio oglądałem też na C+ "Trzy Królestwa" w reżyserii Johna Woo - warty uwagii
Armi Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 "Trzy Królestwa" w kinie zrobił na mnie wrażenie . Ale na dvd to już nie to samo :gwizdanie:
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 "Trzy Królestwa" w kinie zrobił na mnie wrażenie . Ale na dvd to już nie to samo :gwizdanie: podobno jest wersja na DVD z większą ilością scen a film jest jednocześnie dłuższy :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 właśnie skończyłem "Salt" z Jolie i Olbrychskim ogólnie nie nudziłem się, efekty całkiem fajne, ale mogło być lepiej
stanley Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 właśnie skończyłem "Salt" z Jolie i Olbrychskim ogólnie nie nudziłem się, efekty całkiem fajne, ale mogło być lepiej dajesz coś więcej, chcę na to iść
Piechol Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 właśnie skończyłem "Salt" z Jolie i Olbrychskim ogólnie nie nudziłem się, efekty całkiem fajne, ale mogło być lepiej dajesz coś więcej, chcę na to iść ogólnie w miarę dobra sensacja dużo zwrotów akcji, bijatyki czasami rodem z Matrixa prawie jak kloś lubi takie kino to warto obejrzeć
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ja wczoraj na "Niezniszczalnych" . Arnold i Bruce Willis mieli "role" po jakieś 4 minuty Ogólnie dużo strzelania i mordobicia, tak że w połowie seansu zacząłem wodzić po sali w poszukiwaniu ładnych Lachonów :gwizdanie:
stanley Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 własnie wróciłem z Salt, Angelina wszystkich rozpier*dala jak w Tomb Raider finał troszkę zaskakujący, kino akcji do przyjęcia Na minus Jolie z nikim się nie całuje, a tym bardziej nie pokazuje cycków
MARCIN607 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 oglądałem właśnie Predators-masakra mało nie usnąłem ze dwa razy - dajcie link do czegoś fajnego
Rekomendowane odpowiedzi