jarko Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Gran Torino (jesli nie bylo) - pozycja obowiazkowa Oglądałem - świetny Turysta fajny filmik Właśnie kusił mnie ten tytuł aby mieć go w domowej kolekcji. Chyba się zdecyduję
alvaro Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
LUCAS Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 byłem dziś na Och, Karol 2 no i... kurde, naprawde dobra, polska komedia... jest smiesznie, miejscami mega smiesznie... Ja tam polecam
jarko Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Avatar - w końcu obejrzałem Efekty rewelacja, pomysł na historyjkę też bedzie, ale już sama fabuła nie powala na kolana Jak już robili film z takim rozmachem, mogli go trochę lepiej opowiedzieć :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jarko w HD czy 3D oglądałeś?? w HD na blue-ray kozacko sie ogląda
vdm Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Miesiąc z repertuarem mojej kobiety Jak zostać królem - Czarny łabędź - (świetna gra Natalie Portman)
jarko Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jarko w HD czy 3D oglądałeś?? w HD na blue-ray kozacko sie ogląda HD z c+ mam nagrane Daje rade
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 jak nie masz HDMI to pupa a nie HD a nagrywane to pewnie na dvd oglądałeś ... bez HDMI
jarko Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 jak nie masz HDMI to pupa a nie HD a nagrywane to pewnie na dvd oglądałeś ... bez HDMI Mam dekoder z nagrywarką z UPC podłączony do tv przez hdmi Jakość obrazu jest Ale nigdy nie sprawdzałem co lepiej: nagrane z dekodera czy BD z PS3 Na pewno sygnał jaki daje UPC jest wysokiej jakości i oglądanie filmów w HD jest naprawdę przyjemne
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 z PS3 na Blue-ray masz FullHD a z dekodera możesz mieć co najwyżej HD Ready
jarko Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jesteś pewny Aż sprawdzę z ciekawości...
soltmen Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Turysta pozytywnie Czarnego Łabędzia oglądałem w 4 podejściach - za każdym razem musiałem przerwać, bo przerażony byłem to nie żaden horror, ale jest tak skręcony, takie kadry itd, że zwykła scena, gdzie dziewczyna idzie korytarzem mnie osobiście mroziła krew w żyłach nie wiem, czy ktoś już wymieniał, ale ja polecam "Salt", również z Andżeliną Jolie no i polskie 'klasyki' - Job, czyli ostatnia szara komórka Czas serferów
endriuu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 jak nie masz HDMI to pupa a nie HD a nagrywane to pewnie na dvd oglądałeś ... bez HDMI Mam dekoder z nagrywarką z UPC podłączony do tv przez hdmi Jakość obrazu jest Ale nigdy nie sprawdzałem co lepiej: nagrane z dekodera czy BD z PS3 Na pewno sygnał jaki daje UPC jest wysokiej jakości i oglądanie filmów w HD jest naprawdę przyjemne z BD masz 1080p. Jedyny kanal, ktory nadaje Full HD to TVP HD - 1080i. reszta to 720p...
jarko Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 jak nie masz HDMI to pupa a nie HD a nagrywane to pewnie na dvd oglądałeś ... bez HDMI Mam dekoder z nagrywarką z UPC podłączony do tv przez hdmi Jakość obrazu jest Ale nigdy nie sprawdzałem co lepiej: nagrane z dekodera czy BD z PS3 Na pewno sygnał jaki daje UPC jest wysokiej jakości i oglądanie filmów w HD jest naprawdę przyjemne z BD masz 1080p. Jedyny kanal, ktory nadaje Full HD to TVP HD - 1080i. reszta to 720p... Czytałem i już wiem... Lepiej podobno daje bezpośrednio satelita jak kablówka. Czasami również nowości dostępne w HD mimo iż są nadawane na kanale HD nie są w jakości HD...
moskal Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wściekły Byk/Raging Bull :naughty: :naughty:
bulk_1986 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Locked Down/Osadzony - kompletny gniot i strata czasu, marna gra aktorska, fabuła cienka jak d*pa węża a i sceny walki kiepskie.
jarko Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 INCEPCJĘ szału nie robi E tam, fajna
MARCIN607 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Dzisiaj jest plan na "Jak zostać Królem"
Rekomendowane odpowiedzi