Cayman Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Wiem, że ten problem opisywany był na forum, jednak proszę o pomoc... Wymontowałem oryginalne radio ze swojej Audiczki i zamontowałem nowe tradycyjne... Kupiłem na Allegro kostkę - przejściówkę do podłączenia tylnych głośników jednak w dalszym ciągu uparcie nie grają... Żółta kosteczka podłączana do tej przejsciówki połączona jest z podobnymi kostkami w kolorze żielonym i niebieskim. Oprócz tego wisi sobie czerwona kostka połączona kabelkiem z tą niebieską (która nie jest podłączona do przejsciowki zadnymi pinami). Czy potrzebne jest jeszcze jakies dodatkowe zasilanie? Jesli tak to jak je podłączyć?
adadur Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 Najlepiej zapodaj zdjęcie kostek z widocznymi przewodami
Cayman Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Opublikowano 17 Listopada 2006 Podłączyłem kabelek zasilający z przejściówki pod +12V z radia i głośniki tylne zaczęły grać jednak bardzo bardzo cicho. Gdzie podłączyć ten kabelek żeby było oki?
Diablo Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 jeden post wcześniej poruszałem ten problem i też proszę o odpowiedż
Damianus Opublikowano 17 Listopada 2006 Opublikowano 17 Listopada 2006 Najlepiej zapodaj zdjęcie kostek z widocznymi przewodami Dokładnie, będzie łatwiej zdiagnozowac.
Rekomendowane odpowiedzi