Muskel1 Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 Silnik 2,5 TDI Kola: Lato 235/35 19 Etabeta Tettsut X Black Zima 235/45 z 17 ori.Audi Skrzynia manualna Wyposazenie : Bi-Xenon 8 poduszek RNS-E Navi Plus Skorzana kierownica wielofunkcyjna Telefon ( Bluetooth ) PDC (przod i tyl) Sportowe siedzenia skora/alcantara Pakiet schowek Pakiet siatlo Chrom pakiet Automatyczny czujnik swiatel Czujnik deszczu Elektrycznie skladane lusterka Automatycznie przyciemniane lusterko wsteczne Funkcja "Coming Home & Leaving Home" Zmieniarka 6-cio plytowa i lodowka (w schowku) Tempomat Audio: Bose sound system, poszerzony o: -Rockford Fosgate T112 -Rockford Fosgate 3sixty.2 -Chrunch GP 15001 -Blaupunkt GTA 250 i samoswiecace tablice rejestracyjne DECTANE LED Przod: i tyl: *** Po podmianie przyciskow kierownicy multi z B8 Dokladka (dyfuzor) od S-Line Pakiet Swiatlo na LEDach Wykresik po programie u Witka Tu po oklejeniu grilla Do dokladki doszla lotka S-Line
voxan69 Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Kolego wstaw jakieś foty wnętrza i opisz furę - wypas itp. :th:
Muskel1 Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Opublikowano 25 Maja 2008 zgadza się, to przód i tył auta No nie da sie ukryc, nie zaprzeczam
Flyer Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 Wrzuc w pierwszego posta jakis opisa auta - wyposazenie, stan etc...
Nowak_zg Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 pokaz bok i wnetrze bo przod i tyl fajny
ykk Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 pokaz bok i wnetrze bo przod i tyl fajny Felga tak samo.. :th:
Muskel1 Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Opublikowano 26 Maja 2008 Kolego wstaw jakieś foty wnętrza i opisz furę - wypas itp. :th: Tutaj wiecej fotek: http://img361.imageshack.us/img361/5574/boseaa3.jpg http://img394.imageshack.us/img394/4889/lichtsensorab8.jpg http://img377.imageshack.us/img377/1115/telefonoe5.jpg http://img377.imageshack.us/img377/1351/wnetrzekonsolaum1.jpg http://img90.imageshack.us/img90/8030/wnetrzeprzodfo6.jpg http://img368.imageshack.us/img368/342/wnetrzetylzo6.jpg
robert191 Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 super bryka , szczegolnie podobaja mi sie fotele w srodku za bardzo nie ma co rezac , no ale jest troche na zewnatrz, mozna by sie bylo pokusic o 18'' , moze szybki przyciemnic albo leustereczka srebrne fajnie by wygladaly z pakietem chrom.
Młody Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 ładna srodek mi się podoba :gwizdanie: zwłaszcza siedzenia a tak to felga wieksza
Madas Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 piękna furka i do tego bardzo dobrze wyposażona, czapki z głów.
garmin Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Możesz pokazać zdjęciem jak ta lodówka w schowku wygląda? Fajna furka.Podoba mi się obszycie boczków auta Super Pozdrawiam
Ukasz699 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Tu na letnich 19" [/url] Felgi ladne szkoda tylko ze to repliki ale wzor jest super Byle sie nie pogiely przy dolkach :gwizdanie: No faktycznie ori wiec sa super :gwizdanie:
Muskel1 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Tu na letnich 19" [/url] Felgi ladne szkoda tylko ze to repliki ale wzor jest super Byle sie nie pogiely przy dolkach :gwizdanie: Repliki? czego repliki? Jak nie wiesz to lepiej nie pisz albo pomysl 10X zanim cos napiszesz To sa ori EtaBeta, na ktore zapewne caly rok bys musial robic
Ukasz699 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Tu na letnich 19" [/url] Felgi ladne szkoda tylko ze to repliki ale wzor jest super Byle sie nie pogiely przy dolkach :gwizdanie: Repliki? czego repliki? Jak nie wiesz to lepiej nie pisz albo pomysl 10X zanim cos napiszesz To sa ori EtaBeta, na ktore zapewne caly rok bys musial robic No faktycznie nie wpatrzylem sie Zapewniam Cie ze nie rok :gwizdanie: W Niemczech pracujesz i cwaniaka grasz Miesiac czasu moze dwa i bym mial ale dla Mnie kupywanie tak drogich felg to lans snobizm itd ale co kto lubi No ale wygladaja super [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 16:26_________________________________________________ To sa ori EtaBeta, na ktore zapewne caly rok bys musial robic :wink4 I takie teksty troszke sa nie na miejscu ale.. Mam nadzieje ze na noc je odkrecasz i spisz obok nich :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2009, 16:34_________________________________________________A za pomylke Moja Wybacz
Muskel1 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Eee tam snobizm odrazu. Co maja na to powiedziec wlasciciele innych marek pojazdow jak np: Porsche? Super-Snoby czy co? Kupilem bo mi sie bardzo podobaly a nie dla tego, ze iles tam kosztowaly. Nie cwaniakuje, ze pracuje w DE, bo jak w kazdym innym kraju na pieniazki trzeba sobie zapracowac, bo wbrew pozorom nie leza tu na ulicy Jezeli Cie urazilem to sorki, w sumie nie mialem takiego zamiaru i moze mnie troszke ponioslo Co do spania kolo felg od tego mam zone (zartuje), najlepszym zabezpieczeniem jest jednak dobra ubezpieczalnia
Ukasz699 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Eee tam snobizm odrazu. Co maja na to powiedziec wlasciciele innych marek pojazdow jak np: Porsche? Super-Snoby czy co? Kupilem bo mi sie bardzo podobaly a nie dla tego, ze iles tam kosztowaly. Nie cwaniakuje, ze pracuje w DE, bo jak w kazdym innym kraju na pieniazki trzeba sobie zapracowac, bo wbrew pozorom nie leza tu na ulicy Jezeli Cie urazilem to sorki, w sumie nie mialem takiego zamiaru i moze mnie troszke ponioslo Co do spania kolo felg od tego mam zone (zartuje), najlepszym zabezpieczeniem jest jednak dobra ubezpieczalnia Nie no pewnie.. Nie pewnie ze nie snoby.. Tylko w taki sposob jak odpisales to troszke o tym moglo swiadczyc ale luzik Wiesz ze felgi sa super dopiero pod kontem je ocenilem.. Jest duzo podjebek tego i dlatego no ale faktycznie Ty masz firmowe :kox: Oby Ci nie zajumali pilnuj je bo szkoda by bylo stracic takie felgi Fura super tez mialem kupowac B7 ale ze wzgledu na wlasnie euro dalem siana sobie :gwizdanie: Bo 2.0 TDI BLB nie chcialem
Flyer Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Tu na letnich 19" Mozesz powiedziec jaka opona i jakiej szerokosci felga? Jakie ET? Calkiem fajna fela na czarny kolor
Rekomendowane odpowiedzi