wojtas-audi Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 PS najbardziej rozpieprzaja mnie pokrowce na skorzanych fotelach - porazka totalna Hehe jeszcze nie widzialem, a co do fajnego weluru - bylo oczywiscie w smiechu .... polewka ale jak widzicie nawet w poldkach nie daja pokrowcy - to nie te czasy , pokrowce odeszly wraz z "..." tuningiem ... :twisted:
pet3r Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 Hehe jeszcze nie widzialem, a co do fajnego weluru - bylo oczywiscie w smiechu .... polewka ale jak widzicie nawet w poldkach nie daja pokrowcy - to nie te czasy , pokrowce odeszly wraz z "..." tuningiem ... :twisted: widuje czasami ladna avensiske z bezowa skora i czarnymi pokrowcami. jak ja zobacze to postaram sie strzelic fotke nie wiem, czy dam rade, bo widok odrzuca i robi mi sie nie dobrze
wiki Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 Hehe widze ze wszyscy maja takie samo zdanie, chyba autor tego posta sie troche zmieszal buahhaa chciał opini profesjonalistów to ją dostał a czy takiej oczekiwał to już insza inszość no ale co tam kolektyw tak sądzi i tak jest więc się nie obrazi tylko uniknie późniejszej szydery i oczywiście pozdrawiamy wszystkich posiadaczy ocelotów a i uważajcie żeby wam się nie wyświnił :razz: buachhhaaa liga rządzi liga radzi liga nigdy cię nie zdradzi
Hauzer Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 Moj tato ma astre z 99r i ma fotele w kolorze hmm lekko dziwnym tapicer zrobił mu bardzo ładne pokrowce i wyglada to zdecydowanie lepiej. Niestety pokrowce sa "niepraktyczne" zwijaja sie pod pupskiem i poprostu gniecie. Do Audi nigdy bym niezalozyl pokrowca bo jakosc weluru jest dobra i wyglad okela. Nie ma sensu tego zakładać lepiej kupic nowy fotel
Wihajster Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 zastanawiam sie zawsze po ci wlasciciele nowo kupionych aut w salonie zakladaja zaraz pokrowce zeby co???na co??? jedynie co mi przychodzi do glowy to dlatego zeby nastepni wlasciciele tego samochodu mieli nowe i czyste siedzenia
wiki Opublikowano 18 Listopada 2006 Opublikowano 18 Listopada 2006 zastanawiam sie zawsze po ci wlasciciele nowo kupionych aut w salonie zakladaja zaraz pokrowce zeby co???na co??? jedynie co mi przychodzi do glowy to dlatego zeby nastepni wlasciciele tego samochodu mieli nowe i czyste siedzenia polać mu wie co gada i na dodatek mądrze gada
sławek78 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Auto r tego postu zapytał jakie mu polecacie pokrowce a nie czy warto założyc pokrowce.Może w swoim autku wozi dzieci , zwierżątka itp.Chyba lepiej w takim wypadkyu zainwestowac w pokrowce niż jeżdzic co mesiąc do tapicera.a swoja drogą popielata tapicerak w roczniku 96 wygląda przeciętnie.
Yelo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Temat odgrzany, ale coś muszę dodać od siebie. Ja mam pokrowce u siebie. Robione z Zduńskiej Woli do Audi A4 B5. Nie pasują do innych aut, po prostu są szyte na miarę. Wzór podrabia ori, tylko ciemniejsze mam, niż była tapicera. Założyłem, bo przecierał mi się boczek na fotelu kierowcy. Nic nie gniecie, nic nie uwiera, trzeba się przyglądać, żeby zauważyć, że to pokrowce...
talib1990 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Yelo .. wolałbym do tapicera oddać ten boczek i mieć spokój.. a jak ktoś wozi psa.. to zawsze są specjalne maty na kanapę itp
Yelo Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Fotki mogę zrobić w weekend (jestem we Wrocku, a auto stoi w Kaliszu). Ale pare osób z klubu widziało i wszyscy byli zaskoczeni, że pokrowce mogą nie razić W weekend foty.
Smoczyca Opublikowano 16 Czerwca 2007 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Przepraszam, że się podpinam pod cudzy temat, ale chyba nie ma sensu zakładać nowego. Mam w niuni ciemną skórkę i jak by klima nie chodziła, to i tak nie mogę przy temperaturach około 30-stki uniknąć "przyklejania się" pleców do siedzeń. Mimo iż zawsze byłam przeciwniczką pokrowców w samochodach tej klasy, to poważnie się nad tym zastanawiam ... Chyba, że koledzy mają jakieś inne sugestie.
pieer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 skladam petycje: zadnych pokrowcow w audi zadnych
marbol Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 jak pięknie temat się rozwinął, oczywiście nie wyobrażam sobie pokrowców u siebie w aucie, i nie zauważyłem ich w autach tej klasy, najlepsze są panterki aż mnie mdli, stanowczo odradzam nawet jak bym się miał przykleić do skórzanego fotela i z nim wstać.
Kiors Opublikowano 1 Lipca 2007 Opublikowano 1 Lipca 2007 Drogie jest obicie boków na przednich fotelach? ew. czy da sie obić tak bok od strony drzwi kierowcy żeby nie dało sie poznać że coś było z tym robione? Jest jakiś tapicer co by sie tego podjął na drodze Jarosław-Rzeszów ew, okolice?
Yelo Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Jako, że pojawiły się PW z pytaniami o dawno obiecane zdjęcia, to odgrzewam temat i wrzucam fotki (po prostu zapomniałem o nich ) Mam trochę nsufu jeszcze w aucie, ale do soboty wszystko będzie musiało być na błysk
Flyer Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Z ciekawosci zapytam - czemu zakladacie cos takiego? Mialem do niedawna Golfa IV '99, przebieg 210.000 i tapicerka nie miala zadnych sladow zuzycia...
Yelo Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zależy od sposobu używania... Jeżeli ktoś często wsiada i wysiada i robi to ocierając się o boczek, to on się przeciera... U mnie przy zakupie było delikatnie widać szew i z km zaczęło go być widać coraz więcej, więc postanowiłem coś z tym zrobić. A pokrowce, które mam wyglądają prawie jakby ich nie było
Rekomendowane odpowiedzi