poziek Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Poź, nie kazdy swoj lajf podporzadkowuje wylacznie klubowi... Czekałem aż ty zabierzesz głos W takiej sytuacji Fleja mogę odpowiedzieć na twoje stwierdzenie: i vice versa tzn. nie każdy swój lajf podporządkowuje wyłącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ekipa Krakowska w składzie Cuber,TrueOgre,Sokol i Trzeniu zamelduję się w nocy z wtorku na środę będzie tam już ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ekipa Krakowska w składzie Cuber,TrueOgre,Sokol i Trzeniu zamelduję się w nocy z wtorku na środę będzie tam już ktoś ? Spora grupa wpada w środę a we wtorek już będą Sławki i Angele :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 a jaka to grupa? My dojedziemy ok 7 rano w środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 wow jak nie będę miał roboty to też wpadnę już od środy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 wow jak nie będę miał roboty to też wpadnę już od środy... spić rolnika z pomorza- bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Trzenislawie był plan ze wyruszamy w Środe w nocy i meldujemy sie w Czwartek :gwizdanie: dzien wczesniej jako opcja ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Trzeniu spić rolnika z pomorza- bezcenne :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Spora grupa wpada w środę a we wtorek już będą Sławki i Angele :gwizdanie: My już od soboty bedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Trzeniu spić rolnika z pomorza- bezcenne :polew: Ty się nie smiej tylko trenuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Spora grupa wpada w środę a we wtorek już będą Sławki i Angele :gwizdanie: My już od soboty bedziemy Ty to masz wpierd... od całego Krakowa :decayed: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 2 zgrzewki 2KC i jechane ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Spora grupa wpada w środę a we wtorek już będą Sławki i Angele :gwizdanie: My już od soboty bedziemy Ty to masz wpierd... od całego Krakowa :decayed: :polew: wiem wiem, pamietam szkoda tylko, że głównego wojownika nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Kto wie moze dojedzie jak szpachla po drodze nei odpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Spora grupa wpada w środę a we wtorek już będą Sławki i Angele :gwizdanie: My już od soboty bedziemy Ty to masz wpierd... od całego Krakowa :decayed: :polew: wiem wiem, pamietam szkoda tylko, że głównego wojownika nie bedzie ale instrukcje nam dał , także weź okulary przeciwsłoneczne i duuuużo wazeliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 szkoda tylko, że głównego wojownika nie bedzie nie bój się, damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Ja sie zamelduje w piatek z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A zostaje ktoś może do poniedziałku :?: Czy Wszyscy w niedzielę do domku będą pomykać :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Z tego co slyszalem, to troche osob zostaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 A zostaje ktoś może do poniedziałku :?: Czy Wszyscy w niedzielę do domku będą pomykać :?: Ja zostaje nawet do wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi