Chudy112 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Czyli po wrzuceniu wstecznego będzie się przełączać? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Tak jest Oczywiście musisz dokupić przyłącze pod kamerę sama kamera nie wystarczy Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Września 2016 przez Chudy112
Harry Zott Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Wiadomo już napisałem na priv Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Chudy112 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Do mnie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
cinkers Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Panowie może głupie pytanie ale ma ktoś rozpiskę kostki tylnej lampy w B7 sedan? Chcę się podpiąć pod tylne światło cofania do załączania kamery a mam Pioneera i muszę sygnał pociągnąć z lampy tylnej.
Robero321 Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 miernik w łapę i nie potrzebujesz schematu
cinkers Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Nie mam miernika właśnie w garażu...Ok, poszperalem troche i udalo sie. Kabel niebiesko-czerwony to sygnal od wstecznego w tylnej lampie. Całość poskladana i dziala super z Pioneerem Dzieki Panowie za linka do aukcji z kamerka.A w Pioneerze dziala tak: Dodatkowo można włączyć kamerę podczas jazdy do przodu (ręcznie z radia).Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Edytowane 27 Września 2016 przez cinkers
czarny Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Panowie, zamontowalem kamerkę z Chin wszystko git, tylko obraz przekazuję mi bezprzewodowo i czasem przerywa, czy są jakieś problemy z ciągnięciem kabla przez samochód? Wysłane z mojego E6853
Robero321 Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 przez przelotkę w klapie reszta to pikuś
czarny Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Dołem czy górą? Wysłane z mojego E6853
muunv Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Moze ktos polecic jakis tuner AV? Nie mam tego u siebie i musze sobie sprawic pod kamerke Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ADeK Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 (edytowane) Moze ktos polecic jakis tuner AV? Nie mam tego u siebie i musze sobie sprawic pod kamerke Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zgłoś się do kolegi woszu. Edytowane 23 Października 2016 przez @DeK
arris_88 Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Chiałbym zapytać czy ktoś z was odpalił ruchome linie parkowania na obrazie kamery. Znazałem materiał w którym odpalono taki bajer w a3 8p polift. Moja navi ma nr 3R0 035 192 https://www.youtube.com/watch?v=yCPm9SSsOCY&feature=youtu.be Edytowane 30 Listopada 2016 przez arris_88
ADeK Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Genialne, pytanie czy da się to wykonać..
moglaj80 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 te linie można dołożyć jest temat na forum ale do leda zwykły tego nie obsluzy a nawet na zdieciu widać że to led
ADeK Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Przy okazji czy mogę prosić o dokładne kodowanie (cyfry jakie trzeba zmienić) pod kamerę, nie chodzi o automatyczne włączanie po wbiciu biegu wstecznego tylko żeby w ogóle RNS-E led widział moduł ? Posiadam zmieniarkę, buletooth, mf kiera. Zmieniam ostatnią cyfrę z 7 na 8 i nic. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez @DeK
arris_88 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 te linie można dołożyć jest temat na forum ale do leda zwykły tego nie obsluzy a nawet na zdieciu widać że to led Kolego szukałem jakiegoś tematu na temat linii w kamerze cofania i nic nie znalazłem. Jest temat o odpaleniu OPS ale to zupełnie inny system. Proszę o jakiś odnośnik, będę wdzięczny
woszu Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Przy okazji czy mogę prosić o dokładne kodowanie (cyfry jakie trzeba zmienić) pod kamerę, nie chodzi o automatyczne włączanie po wbiciu biegu wstecznego tylko żeby w ogóle RNS-E led widział moduł ? Posiadam zmieniarkę, buletooth, mf kiera. Zmieniam ostatnią cyfrę z 7 na 8 i nic. Nic więcej nie zakodujesz jak masz sama kamere. Tylko auto przełączanie. Na pewno nic nie zobaczysz w menu, bo tam się pojawia tv po zakodowane, całe musi być do tego emulator, czyli zestaw full. Samo kodowanie nic nie da. Pozdrawiam, Woszu
DarkMind Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 cześć, mam kamerę cofania w lampce tablicy, wszystko od lat działa, miałem tylko przeboje gdy zmieniłem na rns-e led bo się okazało, że nie z każdą działa. pytanie, czy jeśli teraz kupię blednę z kamerą w uchwycie i kamerę, to da rade podłączyć to do istniejącego okablowania czy pod nową trzeba ciągnąć? czy np.: takie coś by się nadało?: http://allegro.pl/kamera-cofania-blenda-klapy-audi-q7-4l0827574-i6110311342.html#thumb/1 tylko martwi mnie, że żadnych kabli nie ma, więc pewnie trzeba by lutować?
Rekomendowane odpowiedzi