Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 BLACK-Glut Orange---> ZMIANA---> Black & Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uuu Panowie co to za nagonka na nowego forumowicza:grin: dajcie mu się wykazać a nie od razu do gleby:polew:

Opublikowano

Włodziu "jak się bawić to się bawić, drzwi wy***ać okno wstawić" :naughty::naughty:

Opublikowano

Nono to jest w porządku:polew: zawsze jest jakaś alternatywa i widocznie koleś ma swoją wizje i jak to się mówi "o gustach się nie dyskutuje":decayed:

Opublikowano
Chyba bity z boków bo tylko przód na fotkach... :decayed:

A co B7 na 16" nie widziałeś :decayed: kolega pisał że felgi szuka:decayed:

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

Jeżeli przednie lampy dymione to dowód za nie leci.... takie rzeczy to w golfach się robi i BMW z 89r. :facepalm:

Lepsze to niż angel eyes albo led z metra :decayed:

Opublikowano

Zrób porządnie wątek to i komentarze będą na rzeczy:whistling: bo póki co jaj nie urywa

Opublikowano
  • Autor

dzieki co nie ktorym za wsparcie mam 32 lata i sam zapracowalem na to auto nie pozyczam od taty ;) kazdy rbi auto po swojemu wystarczy spojrzec na sasiadow z Niemiec ... kolorowo przynajmniej na ulicach ,a nie ori i ori ... Wstawie pare fajnych fotek z boku i na zime na innych kolach a takze opis tpo moze mnie tak nie zaatakuja koledzy ... Forum jest po to aby zespalac ludzi z ta sama pasja a nie jechac po nich ;) PozdrowieniA Z 3 -MISTA

Opublikowano
Zrób porządnie wątek to i komentarze będą na rzeczy:whistling: bo póki co jaj nie urywa

popieram :thumbup1:

Opublikowano
dzieki co nie ktorym za wsparcie mam 32 lata i sam zapracowalem na to auto nie pozyczam od taty ;) kazdy rbi auto po swojemu wystarczy spojrzec na sasiadow z Niemiec ... kolorowo przynajmniej na ulicach ,a nie ori i ori ... Wstawie pare fajnych fotek z boku i na zime na innych kolach a takze opis tpo moze mnie tak nie zaatakuja koledzy ... Forum jest po to aby zespalac ludzi z ta sama pasja a nie jechac po nich ;) PozdrowieniA Z 3 -MISTA
Nie dygaj, tu tak zawsze ale ważne że Tobie furka się podoba a reszta przyjdzie sama:thumbup1:
Opublikowano
dzieki co nie ktorym za wsparcie mam 32 lata i sam zapracowalem na to auto nie pozyczam od taty .........

Kolego 90% albo i wiecej zapracowalo ciezko na swoje autka wiec nie ladnie z takimi hasłami :kwasny: bo pamietaj ze nie tylko ty ciezko pracujesz:facepalm:

furka ladna ale dopracuj watek:wink:

Opublikowano

kiedy wpadasz na spota w 3mieście? czym malowałeś lusterka? zwykła farba?

Opublikowano
  • Autor
kiedy wpadasz na spota w 3mieście? czym malowałeś lusterka? zwykła farba?

oryginall lakier z palety audi glut orange (kolega ma mieszalnie lakierow a slaskiej w Gdyni;) ) lakier-baza+utwardzacz pół matt effect dobry lakiernik;)

Opublikowano

Świetne lampiony .:wink:

Opublikowano
  • Autor
Jaką folią albo sprayem ściemniłeś przednie lampy ? Jest jakaś różnica w świeceniu ? Fajne auto mi się osobiście podoba :)

Folia :)

Opublikowano

a malowane są w środku?

Opublikowano
  • Autor
a malowane są w środku?

tylko folia zewnetrzna ;)

Opublikowano

Wygląda ciekawie, a jak boki wyglądają ? :)

Ja bym widział pomarańczowe 19" i może do tego pas (ten niebieski) w podobnym stylu:

ff6127e8feec.jpg

W końcu jak ma się wyróżniać z tłumu to niech to robi krzykliwie (autko) :decayed:

Opublikowano
a malowane są w środku?

tylko folia zewnetrzna ;)

podeślij pw z folią :decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ----------

Wygląda ciekawie, a jak boki wyglądają ? :)

może do tego pas (ten niebieski) w podobnym stylu

no co Ty Chłopie :thumbdown::thumbdown: ale Pani fajna :naughty:
Opublikowano

cieakwy projekt ciekawy :decayed:

tylko tych fotek brakuje :wink:

Opublikowano

No i jest następny z black& orange:decayed: