Plebansk8 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Miesiąc? To co oni robili? Swapa?Szczerze mówiąć nie jesteś pierwszą osobą, która narzeka na to miejsce hmm w sumie to łącznie 3.. podsumujmy: - regeneracja sprzęgła - regeneracja nastawiaczy rozrządu - wymiana rozrządu - wymiana poduszek pod silnikiem - wymiana oleju w skrzyni biegów ============= 2 MIESIĄCE ====+ - regeneracja/naprawy skrzyni biegów - wymiana klocków i tarcz z tyłu ============= 1 MIESIĄC =====
michail55 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 i jakie koszty za to wypisz jak mozesz ciekawy jestem
jarek_ns Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 i jakie koszty za to wypisz jak mozesz ciekawy jestem Może lepiej sobie nie przypominać, boje się że kupił by za to A4 B6 1,9TDI Plebansk8 fajnie że auto wróciło do ciebie.
Plebansk8 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 i jakie koszty za to wypisz jak mozesz ciekawy jestem Może lepiej sobie nie przypominać, boje się że kupił by za to A4 B6 1,9TDI Plebansk8 fajnie że auto wróciło do ciebie. @michal, pw wolę uniknąć rozmów czy to dużo czy mało, kto, co, za ile lepiej mógłby zrobić. Mam tylko nadzieję, że na dłuższy czas będę już miał spokój w tym temacie, bo auto na prawdę da się kochać płaczesz płaczesz jak jej nie masz, aż w końcu wsiadasz - odpalasz i wraca cała radocha
Flyer Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 V8 w tipie to nie jest tania dupowóz tak jak 1.9TDI
michail55 Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 i jakie koszty za to wypisz jak mozesz ciekawy jestem Może lepiej sobie nie przypominać, boje się że kupił by za to A4 B6 1,9TDI Plebansk8 fajnie że auto wróciło do ciebie. @michal, pw wolę uniknąć rozmów czy to dużo czy mało, kto, co, za ile lepiej mógłby zrobić. Mam tylko nadzieję, że na dłuższy czas będę już miał spokój w tym temacie, bo auto na prawdę da się kochać płaczesz płaczesz jak jej nie masz, aż w końcu wsiadasz - odpalasz i wraca cała radocha ja ci mowie szczeze, ze cie rozumiem. Rozwazalem kupno esy juz jakis czas temu ale nie wiem wlasnie czy mnie bedzie stac na utrzymanie jej czyt. serwisy
Plebansk8 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 no to niestety boli to czy kogoś stać to jedna kwestia , druga to taka ile jesteś w stanie poświęcić kasy na samochód, bo najważniejszy czynnik decydujący o tym czy s4 to auto dla normalnych ludzi
winczako Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 ....Mam tylko nadzieję, że na dłuższy czas będę już miał spokój w tym temacie..... hehehe:polew: ale tylko w tym co zrobiłes . Niestety to skarbunka. Ale tak jak piszesz - odpalasz i.... zapominasz o tym że Cie żona zostawiła, dzieci zmieniły nazwisko, banki wpisały na czarną listę ,a kumple opuścili!! liczy sie tylko Ty i Twoja fałósemka )) Ciesze się, że ogarnąłeś i na prawdę nie myśl, że to koniec
Flyer Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 ale tylko w tym co zrobiłes Dokladnie, mam podobnie
Bieniek Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 ale tylko w tym co zrobiłes Dokladnie, mam podobnie Co Wy wiecie o ladowaniu kasy:facepalm::polew::polew:
Flyer Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 Co Wy wiecie o ladowaniu kasy:facepalm::polew::polew: A przepraszam... zapomnialem o Tobie :polew:
dziadek Opublikowano 29 Maja 2013 Opublikowano 29 Maja 2013 ale tylko w tym co zrobiłes Dokladnie, mam podobnie Co Wy wiecie o ladowaniu kasy:facepalm::polew::polew: :polew:
Plebansk8 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Opublikowano 30 Maja 2013 no to lecimy dalej następna rana namierzona - maglownica :/ PS. doradźcie mi co powinienem zrobić z tymi szparami, rysami i brakiem plastików.. pojechać do Azetów i "okrzyczeć" ich mówiąc, że nie podoba mi się to i liczyć na poprawkę ?
dziadek Opublikowano 30 Maja 2013 Opublikowano 30 Maja 2013 Maglownice, Pompy wspomagania, Siłowniki hydrauliczne, pompy wspomagania regeneracja i układ kierowniczy - SKRAW-MET Zakład Mechaniczny Mechaniki Precyzyjnej co do niedorobek ja bym ich męczył
Plebansk8 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Opublikowano 31 Maja 2013 Maglownice, Pompy wspomagania, Siłowniki hydrauliczne, pompy wspomagania regeneracja i układ kierowniczy - SKRAW-MET Zakład Mechaniczny Mechaniki Precyzyjnejco do niedorobek ja bym ich męczył podziękował
winczako Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 Marek, będę pewnie w sobote wieczorem w gdańsku. Minispot?
Plebansk8 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Opublikowano 31 Maja 2013 Marek, będę pewnie w sobote wieczorem w gdańsku. Minispot? uuu a wieczorem to kiedy ? bo mam imprezę do grania w Krynicy Morskiej w sobote i jakoś o 18 już spadam z 3city
winczako Opublikowano 31 Maja 2013 Opublikowano 31 Maja 2013 eh, to szkoda . Ja około 15-15.30 z torunia bede ruszał. Następnym razem . btw, gdzie grasz? pw
Plebansk8 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 w pewnej restauracji hotelowiej miałem dancing do poprowadzenia z kolegą a później imprezowo na plaży ) w ogóle dobija mnie już to auto, dziś wracam z supermarketu i patrzę a tu kałuża z plynem chłodniczym znów czeka mnie akcja mechanik... co ciekawe goście w tym AZ serwis w gdańsku zamontowali mi dodatkową chłodnicę oleju, pewnie coś zmajstrowali i gdzieś teraz przecieka ============================ byłem wczoraj u chłopaków, okazało się, że mała dziurka się w wężyku zrobiła płyn uciekał, po ponad 2 godzinach grzebania wymienili wężyk, pozakładali mi reszte plastików i wyrównali troszkę nierówne szparki.. naprawa przeprowadzona w gratisie, więc w pozytywnym nastroju opuszczałem zakład
DareQ Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 Ladnie wyglada we wstecznym lusterku Widziany wczoraj na trasie Krynica Morska-Stegna. Szkoda ze mnie nie wyprzedziles - posluchalbym Milteka
Rekomendowane odpowiedzi