Gecco Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam. Caly uklad byl przeplukany kilkukrotnie (w odstepach czasowych). Czyszczony byl i zalewany ZIELONYM plynem. Po jakims czasie jednak zmienia kolor jakby przechodzil w czerwony. Co moze byc tego przyczyna? Czy ten uklad moze "mieszac" sie z jakims innym ukladem??? Dzieje sie tak dopiero po jakims czasie od zalania swiezym plynem (po paru tygodniach). Do tego czasu zielony kolor sie utrzymuje (ale lekko traci przezroczystosc). A pozniej szybko przechodzi w bordowy... pozdrawiam
dark79 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zapraszam szanownego kolege do NEWBIE. A co do problemu z kolorem, układ wspomagania napewno nie miesza się z innym układem, myśle że poprostu płyn pracuje i zmienia swój kolor co raczej nie ma wpływu na prace wspomagania.
Gecco Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Wiekie dzieki za odpowiedz. Mimo wyjasnien to i tak dziwna sprawa, aby tak drastycznie kolor sie zmienial... pozdrawim
Viking Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Pierwsze słysze żeby zielony był płyn do wspomagania.....napisz jak nazywa się ten płyn...podaj jego parametry techniczne może się nie nadaje...
Gecco Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2006 To jest plyn zalecany do Audi i VW. M6162 FEBI HYDRAULIC FLUID Zwany potocznie febi zielony I to dziwne, ze o nim nie slyszales pozdrawiam
T-żółw Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 mały OT Zapraszam szanownego kolege do NEWBIE. a ja również do sekcji "spoty warszawskie" i na samego spota...wiele się można dowiedzieć....prawda chłopaki
Lukas Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Kolega juz dostał zaproszenie mam nadzieje ze skorzysta a wracając do płynu to moze ten febi poprostu taki jest i zmienia kolorek jak Cie to martwi a nie powinno to moze inny plyn
Gecco Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2006 SPOCIK? hmmmmmm chetnie, ale to nie bedzie proste jestem dosyc zapracowany mimo to - DZIęKUJę za zaproszenie moge obiecac, ze za ktoryms razem sie zjawie a do tego czasu pozostaje nam mila konwersacja na forum pozdrawiam ps: zmiana koloru plynu mnie nie tyle martwi co zastanawia... ...a jakbym zalal (innym) czerwonym to pewnie przeksztalcalby mi sie w zielony
Rekomendowane odpowiedzi