kamilus Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Witam Jako, iż wkoncu po długim okresie oczekiwania stałem sie posiadaczem upragnionej B5tki, przedstawie co posiadam.. Audi A4 1,9tdi 1997r ABS 2x el.szyby el. lusterka climatronik cen. Zamek + domykanie szyb z pilota 4xAir Bag Auto, niektórzy moga kojarzyc z forum gdyż przejąłem po bracie choc za wiele sie przy nim nie działo. W planach: - lampy poliftowe przod + do tego obrysy us - lampy tył poliftowe + wsteczny w czerni - kierownica S-line - pełny FIS - jak uda sie przypolowac w tym zielonkawym kolorze to kubły i podłokietnik - mieszek od Reggi - nawiewy podświetlane z polifta - ramki klubowe - grill poliftowy + chrom w czarnym macie - dymione migacze w błotnikach edit: BYŁY xd - powrót do pomarańczowych - poprawki lakiernicze, ogarniecie rdzy itd. - emblemat oooo tylni w czerni - gwint Supersport - fele 17tki, S-line pomalowane w kremowej palecie vw LE1M - prawe lusterko z angola - polerka koncówki wydechu - jakies tam drobne naprawy we wnetrzu typu nieotwierajace sie schowki - zaciski w czerwień - wycięcie katalizatora Na dzien dzisiejszy to tyle co chcialbym zrobic, a co dojdzie to wyjdzie w praniu Było Obecnie: 31.10.2012 kierownica S-line 11.12.2012 Ramka w czarnym macie, no i klubowe naklejeczki 09.01.2013 Polifty na tył i obklejony wsteczny w czerni 22.01.2013 obrysy us 12.02.2013 nowy skorzany mieszek 2.04.2013 felgi pomalowane w nowy kolor 23.04.2013 wpadł gwincior ! 8.05.2013 komplet nowych tarczy i klockow Boscha 25.05 dolny lewy i dwa prawe gorne wahacze z Febiego wpadły 03.07 polerka wydechu, zaciski w czerwień
sokal Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 No, ładne Minimalnie podobne do mojego
kamilus Opublikowano 31 Października 2012 Autor Opublikowano 31 Października 2012 31.10.2012 Warunki pogodowe odpowiadaja wiec wpadla kierownica z S-lajna http://www.iv.pl/images/15030109217200260035.jpg Dzis jeszcze wpadna aktualne fotki brudasa na zimowym setupie, zanim pojdzie do lakiernika i zanim zamontuja reszte szczególików ;d Przy okazji jesli ktosj est zainteresowany 4ramienna kierownica na duzy wieloklin to chetnie sprzedam
radimm Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 fajne plany motorek też dobry powodzenia w ich realizacji
kamilus Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 Mialem ogarnac jakies lepsze foty ale nie mialem czasu i dopiero jak auto wroci od lakiernika cos wrzuce i zamontuje pare gratow ktore leza i czekaja Niestety tylko z telefonu w wyczekiwaniu na randke i spozniona partnerke http://www.iv.pl/images/14851891330213235425.jpg
Olaf Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 te foty zaraz po zakupie to byly moje a auto w miedzy czasie jeździło na ori 16 calach i tego zdjęcia już nie pokazałeś i sumując wszystko dalej dwie moje audi a4 b5 jeżdżą u forumowiczów ---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:00 ---------- oraz zapomniałeś dodać ze auto zostało opuszczone o -40mm przód i tyl springami od rafuzg
vdm Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Ładne autko, mam sentyment do B5 w TDI
kamilus Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2012 mały updejcik, wkoncu odebralem ja od lakiernika przy okazji malowania auta niestety jeszcze nie na aucie bo jakos szkoda mi zakladac ta ramke na te warunki ;d tak samo naklejki tez nakleje jak bedzie cieplej Wpadly jeszcze dymione kierunki ale jakos wiecznie nie mam czasu zrobic zdjec Następne co wpadnie to pewnie lampy polift z oklejonym wstecznym, a potem malowanie felg (ktorych jeszcze zreszta tu nie pokazalem) i znaczka z przodu w kolorze niemieckiej taksówki
sokal Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Następne co wpadnie to pewnie lampy polift z oklejonym wstecznym, a potem malowanie felg (ktorych jeszcze zreszta tu nie pokazalem) i znaczka z przodu w kolorze niemieckiej taksówki Jajko?
kamilus Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 haha mozna tak to nazwac ;d ---------- Post dopisany 09-01-2013 at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany 12-12-2012 at 11:19 ---------- Wpadly lampki poliftowe i juz ogarniam wsteczny w czerni (dzieki slava4tdi za patent ) az wstyd, ze temat wisi tak dlugo a ja jestem jeb*nym leniem i dalej nie ogarnalem aktualnych zdjec auta, a graty walają sie po domu, czekajac na montaz na dniach bedą obrysy i chyba 16tki glosniki z przodu ---------- Post dopisany at 19:07 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ----------
PiterA4 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 ja bym nie obklejal poliftow szkoda:kwasny:
kamilus Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 jak kto lubi, taki mam plan na auto i tego nie zmienie
slavko87 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 jak kto lubi, taki mam plan na auto i tego nie zmienie cacy beda wygladac na aucie, kazdy ma swoj plan, jedni cale czerwone lampy, drudzy czarny wsteczny inni ori bialy, rzecz gustu, mi sie podoba i odrazy szedlbym pakiet schwarz jak juz masz ramke grila to i lampy przednie i kierunki w czern plus hallo co juz prawie masz ogarniete
kamilus Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 Pogoda na działanie zadna wiec dalej czekam z montazem gratow.. a w miedzyczasie ^^.. z lampami narazie to tyle, pod koniec wiosny do qwertego pojda ^^
radimm Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Obrysówki :banan: bardzo fajny modzik
junior_tdi Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dobra baza kolejny srebrny w klubie czemu masz różne dekory? apropos malowania poliftów, to może daj ten wsteczny na czerwono? już masz obrysy USA z przodu, to i na tyle mogła by zagościć ameryka poka foty ALU w tej taksówce
kamilus Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 rozne dekory ? ;> Co do poliftow to juz oklejone w czerni, mialem dylematy ale to juz po tym jak kupilem folie moze kiedys to zmienie choc mam zle wspomnienia z tym oklejaniem.. ile ja nerwow przy tym mialem zostaly mi jeszcze przedliftowe lampy tylne moze je okleje i bede zmienial jak bede mial kaprys xd Za alu dopiero sie zabiorę tylko niech sie cholerna sesja skonczy Mam juz mega cisnienie tylko pogoda mi na nic nie pozwala ;d nawet aktualnych fot auta nie ma ;d ale uparlem sie, ze wrzuce fotki jak pomontuje juz to co mam i je dobrze umyje co do felg to identyczny wzor jak ma kolega deal View image: IMG 8192 Srodek dekla czarny, a reszta dokladnie w kolorze LE1M z palety volkswagena
slavko87 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dobry wybor z alu, od zawsze mi sie te kola podobaly:wink:
Rekomendowane odpowiedzi