Jump to content
IGNORED

[Audi A4 B5 AFN 97r ] Potrzebuje zawirusować swoje OOOO

Recommended Posts

Posted

Gdzie w okolicy Tomaszowa mazowieckiego lub Łodzi można zrobić programik , chodzi mi o profesjonalne podniesienie mocy tak żeby było to zrobione jak należy .

Posted

z Tomaszowa do Warszawki masz nie daleko, proponuję pogadaj z forumowiczem Spanky, profesjonalnie i w rozsądnej cenie ogarnie Ci AFN-a

Posted

Może jakieś inne propozycje ?? W wawie jest też Rogal , on też podobno nieźle rzeźbi

Posted

a ma hamownie ? jutro odezwe sie do niego , a coś z okolic łodzi ?? Być może będę też musiał zmienić turbulum

Posted

Sam robilem u rogala ale spanky tez godny polecenia. zrobił kumplowi AJM z Turbo AWX.

Posted
Sam robilem u rogala ale spanky tez godny polecenia. zrobił kumplowi AJM z Turbo AWX.

to ja :decayed: ...

Polecam Spankyego! Teraz będę kolejne auto robił u niego!

---------- Post dopisany at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ----------

Spanky ma hamownię drogową Dynomet.. moc mierzysz realnie w warunkach drogowych, praktycznie nie ma różnicy na minus względem hamowni podwoziowej.

Posted
Kolego a to turbo to Spanky montował ??
Posted
Kolego a to turbo to Spanky montował ??

wiecej sie dowiesz własnie od MrTEA, to o nim mowa...

ale turbo było montowane u nas w czestochowie. spanky robił tylko soft

Posted

Ktoś sie oriętuje ile rogal bierze za programik ??

Posted

1000zł jak grupówka i jak Ci się uda dodzwonić:decayed:

Posted

Jako że o mnie mowa , to napiszę tylko, że jeśli chodzi o ceny to proszę kontaktować się ze mną osobiście, gdyż ceny zależą od samego auta jak i jego konfiguracji [seria/zmiany mechaniczne itp].

Posted

szkoda tylko ze nie lubisz odpisywac;]

• 2 weeks later...
Posted

A wie ktoś coś na temat G-LABu z łodzi ??

---------- Post dopisany 04-10-2012 at 06:46 ---------- Poprzedni post napisany 27-09-2012 at 19:11 ----------

Ile można wyciągnąć samym programem tak żeby mocno nie obciążać silnika i osprzętu ?

Posted

afn: ~135-140km

Posted

Co sądzicie o takim wykresie ? 20121005026.th.jpg

---------- Post dopisany 06-10-2012 at 10:45 ---------- Poprzedni post napisany 05-10-2012 at 15:29 ----------

Po ile chodzą wtryski 216 i od czego pasują ? Czy wystarczy przezbroić stare wtryski w większe końcówki ? A i jeszcze jedno pytanko czy dużo wzrasta spalanie

Posted

Jak dla mnie troche przesadzony wynik i ten niuton przy tych 2.600obr jak na ta mala sprezarke.

Posted
Jak dla mnie troche przesadzony wynik i ten niuton przy tych 2.600obr jak na ta mala sprezarke.
Ale to co że za bardzo wykręcone czy nie realne ?
Posted

wg. mnie wartości są realne, u mnie po czopku wyszło 142,6KM i 317Nm, a koledze w gofie z silnkiem takim jak afn tylko wsadzonym poprzecznie (nie pamietam oznaczenia) 144KM i 322NM, więc chyba da się z tego tyle wycisnąć, ale to raczej górna granica, no i ten NM raczej szybko opadnie. Co do zmiany spalania po wrzuceniu 216'tek to jakaś nieznaczna, zależna raczej od stylu jazdy

• 1 month later...
Posted

witam

ja też polecam współprace z Maćkiem (spanky):wink:

a tu jest dowód jego pracy:shock3:

kodowanie 1.jpg | | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

:dance2:

pozdrawiam

pomiar z innej hamowni

vw3.jpg | krzysiek1606 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

i to wszystko na 216:kox: