Gość TrueOgre Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Waski ile za przód z wysyłką? i piście jak odczucia..po wymianie..a nie po macaniu z tego co Robert mówił, jest różnica na plus off corse
Wąski Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 Nie mam sprawy z drugim zakupem ,tylko może więcej osób się zdecyduje aby cena było atrakcyjna [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 12:13_________________________________________________ Wąski a wyślesz mi mój sprzęt ? (jak kable mają być za tyle czasu) bo na zlot chciałbym wpaść już "na RSach" Tak [br]Dopisany: 08 Marzec 2009, 12:14_________________________________________________ Waski ile za przód z wysyłką? i piście jak odczucia..po wymianie..a nie po macaniu mam nadzieję że bez zmian ,poczta Polska jest stosunkowo tania
kepasa Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 mam nadzieję że bez zmian ,poczta Polska jest stosunkowo tania :naughty tania, bo lubi przesyłka zaginąć...
carnivore1 Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 jezeli rzeczywiscie bedzie II tura, to ja sie tez pisze na przod + tyl, a widze ze kolega gooralos z WR wiec bysmy razem przesylke brali...
gooralos Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 jezeli rzeczywiscie bedzie II tura, to ja sie tez pisze na przod + tyl, a widze ze kolega gooralos z WR wiec bysmy razem przesylke brali... dokładnie, ja również jestem zainteresowany przodem i tyłem.
Aydaho Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 a czy to cos wiecej niz placebo .. ??? w osce chyba nie ma takich przeciazen ? 1
adamooo Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 zamontuje sobie narazie sam tył..ale wolałbym całość od razu.. macie jakieś fotki dla porównania ori przód do tych od rs'a ?
Wąski Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Opublikowano 10 Marca 2009 Z tego co wiem różnią się materiałem jaki jest zrobiony- hartowaniem Panowie zrobimy drugą turę ,ale może koledzy się opowiedzą czy czują różnicę aby pózniej nie było że ..... Już słyszałem różne opinie :gwizdanie:
milo222 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Z tego co wiem różnią się materiałem jaki jest zrobiony- hartowaniem Panowie zrobimy drugą turę ,ale może koledzy się opowiedzą czy czują różnicę aby pózniej nie było że ..... Już słyszałem różne opinie :gwizdanie: weź nie gadaj różnica musi być - w portfelu mniej 5 stówek więc na pewno się szybciej jeździ ps. thnx doszła dziś paczka w robocie się smiali że to stablizator do biurka
alvaro Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Wąski. wielkie dzięki ! "RSowe pręty" już są u mnie
Flyer Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 No i jak? Zalozyl juz ktos? Jakie wrazenia? Ja wlasnie z urlopu wrocilem i mam nadzieje jutro odebrac auto... 20km w drodze do domu powinno mi wystarczyc do zdania jakiejs relacji.
milo222 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 czy zwykły mechanik sobie poradzi z wymianą stabilizatorów ?
boberek Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 wymiana trwa jakies 60 min na 2 szt przód to chwila tył 2 chwile jest róznica dość spora zeby wymienić stabilizatory potrzebny jest kanał [br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 07:12_________________________________________________zmieniajcie stabilizatory róznica kolosalna Przód seryjny to jest pusta rura a od RS4 jest pręt 2 razy cięższy tył to w seri to pomyłka ze wogule jest od RS4 3 razy wiekszy i cięższy warty mod 600 zł
Rekomendowane odpowiedzi