Majkel Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 Jak to na majówkę przystało, trzeba było coś porobić przy aucie Więc korzystając z pięknej pogody zrzuciłem tylny zderzak którego miejsce na dniach zajmie inny, póki co w garażu mam taki widok A przy okazji wszystkie boczki z bagażnika, podłoga i wnęka pod zapas zostały wyczyszczone Jednym słowem - początek majówki udany
ucho.77 Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 coś ci obwisło z tyłu:wink: kłopot ze wzwodem masz:grin:
Majkel Opublikowano 1 Maja 2014 Autor Opublikowano 1 Maja 2014 coś ci obwisło z tyłu:wink: kłopot ze wzwodem masz:grin: Lada dzień dzyndzle się naprostują i napuchną do 90mm :grin:
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2014 Opublikowano 1 Maja 2014 .....A przy okazji wszystkie boczki z bagażnika, podłoga i wnęka pod zapas zostały wyczyszczone ...... Taki jeden Ziom ze Świerklan byłby z Ciebie dumny
Majkel Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 .....A przy okazji wszystkie boczki z bagażnika, podłoga i wnęka pod zapas zostały wyczyszczone ...... Taki jeden Ziom ze Świerklan byłby z Ciebie dumny Ten ziom to był natchnieniem czyszczenia tych boczków
ucho.77 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 piknie wygląda z nowymi gratami to twoje wozidło:slina:
Majkel Opublikowano 9 Maja 2014 Autor Opublikowano 9 Maja 2014 piknie wygląda z nowymi gratami to twoje wozidło:slina: ojjj tam ojjj tam..... :wstydliwy: Ale dzięki, fajnie że się podoba Jako pierwszy go widziałeś ale jutro go umyję i wrzucę jakies fotki z nadzieją, że reszcie też się spodoba
Majkel Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Coście tacy niecierpliwi...? A więc... wszem i wobec mogę wszystkim ogłosić, że na aucie zawitał (w końcu) pełny pakiet S-line, czyli przód, tył i lotka, natomiast listwy drzwiowe pozostają z eSki, jakoś bardziej mi się podobają i bardziej odznaczają się na drzwiach, natomiast końcówki wydechów to wszystkim dobrze znane Ultery N1-90rs W końcu na coś to wygląda... tak mi się przynajmniej wydaje, ale oceńcie sami - takie tam 3 fotki na szybko: Niebawem jak czas pozwoli, biorę się za polerkę i następnie jakieś lepsze foto-sesiyn zrobię
marcin_o23 Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 świetnie wyszło, s-line to jednak s-line
tomekhxc Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 o kurna dobrze to kolo lezy na b6:slina:
Armi Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Masywna bryła, więc i masywne koło leży idealnie:slina:
Majkel Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Opublikowano 11 Maja 2014 świetnie wyszło, s-line to jednak s-line o kurna dobrze to kolo lezy na b6:slina: Dzięki Panowie, fajnie że się podoba!
jozek726 Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Bardzo ładnie na tym kole jest jaki rozmiar opony tam masz ?
Pucek Opublikowano 11 Maja 2014 Opublikowano 11 Maja 2014 Elegancko... Teraz doślij mi jeszcze ten tysiąc za to że masz takie fajne koło
Rekomendowane odpowiedzi