Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Passat B6 2.0TDI 140KM Highline...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
nie no ogolnie...jak oceniasz jazde Passatem w porownaniu do a4?

Trudno się odnieść bezpośrednio... Passat ma standardowe zawieszenie a ja -45 - dlatego w zakrętach buja się strasznie (stąd plan aby go delikatnie zglebić). Pomijając w/w komfort jest lepszy ale to zasługa 16" no i zawieszki. Plusem jest to, że w porównaniu z CVT tutaj czuć niutony :)

Na minus na pewno wygłuszenie - jest sporo głośniej niż w A4 i nie jest to tylko zasługą 2.0TDI... Wnętrza nie porównuję bo to jednak inna liga (w porównaniu do OOOO).

Opublikowano

Znaczy, że gorsze wykonanie wnętrza niż w u nas?

Opublikowano
  • Autor
Znaczy, że gorsze wykonanie wnętrza niż w u nas?

Zdecydowanie.

Opublikowano

pozwolę sobie wstawić link do fotek (kiepskich niestety) z odświeżenia i zabezpieczenia tapicerki skóra/alcantara + boczki, fotek boczków brak bo zapomniałem zrobić :whistling:, na żywo dużo lepiej wyglądają i pachną prawdziwą skórą z Bentleya, jutro dostawa do klienta czyli Bart-s'a

https://picasaweb.google.com/106841398270608020727/TapicerkaB6?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLfxpbW-rJzbrAE&feat=directlink

Opublikowano
  • Autor

Bart jesteś AS nie ma co :thumbup1:

Opublikowano

będę AS jak odbierzesz transport i docenisz ostateczny efekt, na razie nie ma co gdybać, ale jestem pozytywnej myśli :whistling: nawet moja mama zauważyła konkretną różnicę a siostra wąchała fotele kilka minut, tak jej się zapach spodobał :whistling:

Opublikowano
  • Autor
będę AS jak odbierzesz transport i docenisz ostateczny efekt, na razie nie ma co gdybać, ale jestem pozytywnej myśli :whistling: nawet moja mama zauważyła konkretną różnicę a siostra wąchała fotele kilka minut, tak jej się zapach spodobał :whistling:

No to wbijaj. Idę spać, jak podjedziesz pod chatę to dryndaj...

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 06:34 ----------

Memo on board (jutro jak starczy czasu położę brakującą wiązkę CAN). Fotele są w dobrym stanie - szpecą jedynie wytarcia od wsiadania na co aktualnie nie mam pomysłu.

drivermemoseat.JPG

memobuttons.JPG

Opublikowano

Tapicer ci te elementy wytartej skóry bez problemu podmieni - będzie jak ORI :decayed: można też malować ale ja nie jestem za tego typu rozwiązaniami

Opublikowano

Bart i wieśvagen pastuch :facepalm:

jakos tego nie widze.....

Opublikowano

Czy ja coś przegapiłem sprzedałeś swój okaz:whistling:

Opublikowano
  • Autor
Bart i wieśvagen pastuch :facepalm:

jakos tego nie widze.....

Lepiej zacznij się przyzwyczajać :grin: Sporadycznie...

Czy ja coś przegapiłem sprzedałeś swój okaz:whistling:

Nieee, A4 nadal stoi :decayed:

Opublikowano

Ufff już myślałem:decayed:

Opublikowano

Bart-s, jeżeli mocno te przetarcia będą Cię wkurzały to możemy jeszcze potraktować skórę tym Saphir Jacuvir balsam mocno koloryzujący 75ml - 16 beżowy - Skóra

jednak z doświadczenia wiem, że odcień może być inny, nie wiem jak z wytrzymałością, po jakimś czasie i tak się wytrze i może wyglądać gorzej niż przed zastosowaniem tego

w Lexusie miałem "malowaną" całą szarą skórę, po 6 miesiącach była tragedia ... osobiście jestem anty, wytarcie skóry jest naturalne w samochodzie w domu i odzieży

---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ----------

BTW co bierzesz ??? ja myślałem, że fotele poleżą z tydzień zanim zamontujesz :whistling:

Opublikowano

Zapowiada się kolejny interesujący temat :decayed: powodzenia mega rezaczu :decayed:

Opublikowano

może mam dziki pomysł na felę do Paska ale może to zapodasz w 17''

2c811c5bebeae0c5med.jpg

polerowane alu z Mietka

Opublikowano
  • Autor
może mam dziki pomysł na felę do Paska ale może to zapodasz w 17''

http://images45.fotosik.pl/1239/2c811c5bebeae0c5med.jpg

polerowane alu z Mietka

Totalnie nie w moim stylu :wink:

BTW co bierzesz ??? ja myślałem, że fotele poleżą z tydzień zanim zamontujesz :whistling:

Nie chciałem aby się unorały w garażu - decyzja zapadła od razu (=montaż).

Bart-s, jeżeli mocno te przetarcia będą Cię wkurzały to możemy jeszcze potraktować skórę tym Saphir Jacuvir balsam mocno koloryzujący 75ml - 16 beżowy - Skóra

jednak z doświadczenia wiem, że odcień może być inny, nie wiem jak z wytrzymałością, po jakimś czasie i tak się wytrze i może wyglądać gorzej niż przed zastosowaniem tego

w Lexusie miałem "malowaną" całą szarą skórę, po 6 miesiącach była tragedia ... osobiście jestem anty, wytarcie skóry jest naturalne w samochodzie w domu i odzieży

Pomysł dziadka mi się podoba - tym bardziej skoro odradzasz, spróbuję szczęścia u tapicera (tylko trzeba nagrać ori materiał).

Zapowiada się kolejny interesujący temat :decayed: powodzenia mega rezaczu :decayed:

Jak to mówią, z gówna bata nie ukręcisz... No ale przynajmniej spróbujemy :wink:

Opublikowano

Bartek za jakiś czas zrobisz chyba niezłą galerię furaczy na podwóreczku :decayed: powodzenie i wytrwałości :thumbup1: :thumbup1:

Opublikowano

no pięknie, pięknie.... tu juz da radę 4x4 zrobić, bo z haldexikiem sobie poradzisz :grin:

Opublikowano

Boczki zostawiłeś stare czy zakładałeś te czyszczone ?

Sent from my Variophone

Opublikowano

Trzeba obserwować wątek, co tam ciekawego wymyślisz :naughty: