Opublikowano 1 Października 201213 l Autor nie no ogolnie...jak oceniasz jazde Passatem w porownaniu do a4? Trudno się odnieść bezpośrednio... Passat ma standardowe zawieszenie a ja -45 - dlatego w zakrętach buja się strasznie (stąd plan aby go delikatnie zglebić). Pomijając w/w komfort jest lepszy ale to zasługa 16" no i zawieszki. Plusem jest to, że w porównaniu z CVT tutaj czuć niutony Na minus na pewno wygłuszenie - jest sporo głośniej niż w A4 i nie jest to tylko zasługą 2.0TDI... Wnętrza nie porównuję bo to jednak inna liga (w porównaniu do OOOO).
Opublikowano 2 Października 201213 l Autor Znaczy, że gorsze wykonanie wnętrza niż w u nas? Zdecydowanie.
Opublikowano 8 Października 201213 l pozwolę sobie wstawić link do fotek (kiepskich niestety) z odświeżenia i zabezpieczenia tapicerki skóra/alcantara + boczki, fotek boczków brak bo zapomniałem zrobić , na żywo dużo lepiej wyglądają i pachną prawdziwą skórą z Bentleya, jutro dostawa do klienta czyli Bart-s'a https://picasaweb.google.com/106841398270608020727/TapicerkaB6?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLfxpbW-rJzbrAE&feat=directlink
Opublikowano 8 Października 201213 l będę AS jak odbierzesz transport i docenisz ostateczny efekt, na razie nie ma co gdybać, ale jestem pozytywnej myśli nawet moja mama zauważyła konkretną różnicę a siostra wąchała fotele kilka minut, tak jej się zapach spodobał
Opublikowano 9 Października 201213 l Autor będę AS jak odbierzesz transport i docenisz ostateczny efekt, na razie nie ma co gdybać, ale jestem pozytywnej myśli nawet moja mama zauważyła konkretną różnicę a siostra wąchała fotele kilka minut, tak jej się zapach spodobał No to wbijaj. Idę spać, jak podjedziesz pod chatę to dryndaj... ---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 06:34 ---------- Memo on board (jutro jak starczy czasu położę brakującą wiązkę CAN). Fotele są w dobrym stanie - szpecą jedynie wytarcia od wsiadania na co aktualnie nie mam pomysłu.
Opublikowano 9 Października 201213 l Tapicer ci te elementy wytartej skóry bez problemu podmieni - będzie jak ORI można też malować ale ja nie jestem za tego typu rozwiązaniami
Opublikowano 9 Października 201213 l Autor Bart i wieśvagen pastuch jakos tego nie widze..... Lepiej zacznij się przyzwyczajać Sporadycznie... Czy ja coś przegapiłem sprzedałeś swój okaz:whistling: Nieee, A4 nadal stoi
Opublikowano 9 Października 201213 l Bart-s, jeżeli mocno te przetarcia będą Cię wkurzały to możemy jeszcze potraktować skórę tym Saphir Jacuvir balsam mocno koloryzujący 75ml - 16 beżowy - Skóra jednak z doświadczenia wiem, że odcień może być inny, nie wiem jak z wytrzymałością, po jakimś czasie i tak się wytrze i może wyglądać gorzej niż przed zastosowaniem tego w Lexusie miałem "malowaną" całą szarą skórę, po 6 miesiącach była tragedia ... osobiście jestem anty, wytarcie skóry jest naturalne w samochodzie w domu i odzieży ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- BTW co bierzesz ??? ja myślałem, że fotele poleżą z tydzień zanim zamontujesz
Opublikowano 9 Października 201213 l Zapowiada się kolejny interesujący temat powodzenia mega rezaczu
Opublikowano 9 Października 201213 l może mam dziki pomysł na felę do Paska ale może to zapodasz w 17'' polerowane alu z Mietka
Opublikowano 9 Października 201213 l Autor może mam dziki pomysł na felę do Paska ale może to zapodasz w 17''http://images45.fotosik.pl/1239/2c811c5bebeae0c5med.jpg polerowane alu z Mietka Totalnie nie w moim stylu BTW co bierzesz ??? ja myślałem, że fotele poleżą z tydzień zanim zamontujesz Nie chciałem aby się unorały w garażu - decyzja zapadła od razu (=montaż). Bart-s, jeżeli mocno te przetarcia będą Cię wkurzały to możemy jeszcze potraktować skórę tym Saphir Jacuvir balsam mocno koloryzujący 75ml - 16 beżowy - Skórajednak z doświadczenia wiem, że odcień może być inny, nie wiem jak z wytrzymałością, po jakimś czasie i tak się wytrze i może wyglądać gorzej niż przed zastosowaniem tego w Lexusie miałem "malowaną" całą szarą skórę, po 6 miesiącach była tragedia ... osobiście jestem anty, wytarcie skóry jest naturalne w samochodzie w domu i odzieży Pomysł dziadka mi się podoba - tym bardziej skoro odradzasz, spróbuję szczęścia u tapicera (tylko trzeba nagrać ori materiał). Zapowiada się kolejny interesujący temat powodzenia mega rezaczu Jak to mówią, z gówna bata nie ukręcisz... No ale przynajmniej spróbujemy
Opublikowano 10 Października 201213 l Bartek za jakiś czas zrobisz chyba niezłą galerię furaczy na podwóreczku powodzenie i wytrwałości :thumbup1:
Opublikowano 10 Października 201213 l no pięknie, pięknie.... tu juz da radę 4x4 zrobić, bo z haldexikiem sobie poradzisz
Opublikowano 10 Października 201213 l Boczki zostawiłeś stare czy zakładałeś te czyszczone ? Sent from my Variophone