MrTea Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Stanley ma turbo z AWX.. na seryjnym pow. 150ps .. praktycznie nie realne.
turbol Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mi się widzą aluski i chrom oj chciałbym to ))
seves Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Stanley ma turbo z AWX.. na seryjnym pow. 150ps .. praktycznie nie realne. a to sorry za zamieszanie, kolega z forum mnie zmylił bo kiedyś powiedział mi że Stan ma serię i tylko program a faktycznie ze Stanleyem jakos nigdy o tym nie rozmawiałem
Polko_V Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Stanley ma turbo z AWX.. na seryjnym pow. 150ps .. praktycznie nie realne. a to sorry za zamieszanie, kolega z forum mnie zmylił bo kiedyś powiedział mi że Stan ma serię i tylko program a faktycznie ze Stanleyem jakos nigdy o tym nie rozmawiałem chyba hubtychy jak miał ajm a po virusie miał 158KM:wink: ale Szymku...jak będę wymieniał turbo (bo się powoli szykuje), a po co kupywać awx jak pasuje brd:decayed: a że droższe...to nie musi być na już.
seves Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 idelna opcja;) dokładnie w takim razie bez sensu brac awx (myślałem że Stan robił program na serii i ze wymiana turbo dużo więcej Ci nie da), a tu z brd moze być grubo:decayed: faktycznie skoro hub programem zrobił na 158 to zmiana na awx ile 10km by dodało nie ma sensu ale na Twoim miejscu i tak przemyślałbym najpierw program, bo 150-160 czyli ok.350Nm już zrobi Ci mały przeciag różnicę odczujesz na pewno a turbinę+fmic zostawiłbym na potem bo że prędzej czy później zrobi się mało to pewne:naughty: a za korektę ze 3stówki dasz to nie duży wydatek
Polko_V Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 moja żona mówi. po co bawić się w półśrodki...nooo trudno uwierzyć, że ona tak powiedziała:naughty:, ale sama mnie namówiła, aby dać max duże turbo przy max małym dłubaniu:decayed:. Szymek a potem to ja będę resztę rezał np.środek...a jak pójdzie sprzęgło...to nie będę się bawił już z 5tką tylko zmienię na 6tkę.
junior_tdi Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 ja u siebie mam suszarkę AWX, po nowym roku będę miał cały dolot z kwasa i program, zobaczymy ile wypluje tyle że ja mam AFN a Ty AJM...
seves Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 moja żona mówi. po co bawić się w półśrodki...nooo trudno uwierzyć, że ona tak powiedziała:naughty:, ale sama mnie namówiła, aby dać max duże turbo przy max małym dłubaniu:decayed:. Szymek a potem to ja będę resztę rezał np.środek...a jak pójdzie sprzęgło...to nie będę się bawił już z 5tką tylko zmienię na 6tkę. nie no bez dwóch zdań to idealne podejście, jak Tyś ją sobie wychował pozazdrościć
Polko_V Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 moja żona mówi. po co bawić się w półśrodki...nooo trudno uwierzyć, że ona tak powiedziała:naughty:, ale sama mnie namówiła, aby dać max duże turbo przy max małym dłubaniu:decayed:. Szymek a potem to ja będę resztę rezał np.środek...a jak pójdzie sprzęgło...to nie będę się bawił już z 5tką tylko zmienię na 6tkę. nie no bez dwóch zdań to idealne podejście, jak Tyś ją sobie wychował pozazdrościć :grin: potem się skupię na innych pierdołkachjunior_tdi...potem się pochwal:wink:
slavko87 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 zmieniaj te turbo bo ciekaw jestem jaka moc bedzie. Ja mam na seri 155ps i furam juz na nim 6mc i jest git ale kminie tez nad czyms wiekszym:wink:
Polko_V Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 slava...ale to dopiero na przełomie marca/kwietnia, bo najpierw muszę rozrząd wymienić.
slavko87 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 spokojnie, ja jak cos to gdzies sierpien bym moze zmienial turbo
kaju Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 No kolego, furka pozytywna z tymi białymi flatami dałeś mi do myślenia, czy sprzedawać swoje i kupować ostatecznie Roty, czy zostawić i robić je w inny kolor
Polko_V Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 nie wiem Twój wybór...ja na taki się zdecydowałem, bo jest ten kontrast między czarnym a białym:wink:
Meecowhy Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Widziałem widziałem - przy budzie z hamburgerami bardzo fajna sztuka.....
junior_tdi Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 junior_tdi...potem się pochwal:wink: No u mnie wydało 148KM i 350Nm więc nawet nieźle, na więcej wtryski nie pozwalają
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Widziałem widziałem - przy budzie z hamburgerami bardzo fajna sztuka.....Mikołaj...powiedz tylko...czy to Ty się wtedy zatrzymałeś (służbowym autkiem) i My poklachali:wink:?? ---------- Post dopisany at 14:56 ---------- Poprzedni post napisany at 14:53 ---------- junior_tdi...potem się pochwal:wink: No u mnie wydało 148KM i 350Nm więc nawet nieźle, na więcej wtryski nie pozwalają http://i1281.photobucket.com/albums/a514/junior_tdi/18-1_zps2d318bdc.jpg ładnie...na narazie stoję z mechanicznymi modami:facepalm:, ale...parę rzeczy wizualnych się porobiło:whistling:
Meecowhy Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Widziałem widziałem - przy budzie z hamburgerami bardzo fajna sztuka.....Mikołaj...powiedz tylko...czy to Ty się wtedy zatrzymałeś (służbowym autkiem) i My poklachali:wink:?? tak tak służbowym .....może kiedyś podprowadzę tego złomka na spota
Polko_V Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 Widziałem widziałem - przy budzie z hamburgerami bardzo fajna sztuka.....Mikołaj...powiedz tylko...czy to Ty się wtedy zatrzymałeś (służbowym autkiem) i My poklachali:wink:?? tak tak służbowym .....może kiedyś podprowadzę tego złomka na spota oj tam złomka...z boku ładnie się prezentuje:naughty: wracając do rozmowy wtedy pod budką...zauważyłeś jak wtedy nagle się tam pusto zrobiło:polew:, a Moja Ż...cierpła i myślała co znów napochałem:facepalm:
Meecowhy Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Widziałem widziałem - przy budzie z hamburgerami bardzo fajna sztuka.....Mikołaj...powiedz tylko...czy to Ty się wtedy zatrzymałeś (służbowym autkiem) i My poklachali:wink:?? tak tak służbowym .....może kiedyś podprowadzę tego złomka na spota oj tam złomka...z boku ładnie się prezentuje:naughty: wracając do rozmowy wtedy pod budką...zauważyłeś jak wtedy nagle się tam pusto zrobiło:polew:, a Moja Ż...cierpła i myślała co znów napochałem:facepalm: o złomku to mówiłem o Kijance....
Rekomendowane odpowiedzi