AdaSko-V8 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Tak jak w temacie wybiera sie ktos na 15TS? Ja chyba nie musze pisac ze bede i chcialem zadac zapytanie czy ktos z klubu takze sie wybiera? Żółto-Czerwono-Niebieskie ....::Barwy Królewskie::.... SCANIA moja mania... :gwizdanie:
Lukas Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Prawdopodobnie bede tylko nie wiem czy malym czy duzym
Cuber Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Adasko rozwiń troszke bradziej ten temat czyli dokładnie gdzie kiedy o której itd :gwizdanie:
jarko Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Właśnie Adasko, może coś więcej o imprezce :?: :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 13.06 (piątek) Od godz. 18.00 odbędzie się ostatnia biesiada Klubu Polskiego Trakera, a zarazem pierwsze spotkanie Stowarzyszenia Klub Polskiego Trakera. W programie wybory, ustalenie programu pracy, ważne informacje organizacyjne. W związku z zamówieniem cateringu na tę zamkniętą (wstęp tylko dla klubowiczów) imprezę proszę o potwierdzenie swojego przybycia SMS-em na numer: 0513 10 88 09 lub e-mailem: [email protected]. 14.06 (sobota) - Dla każdego coś miłego... czyli 1. dzień Trakerskich Spotkań w Krakowie 12.00 - Rozpoczęcie imprezy powitanie, przedstawienie sponsorów dnia, informacja o zawodach indywidualnych i grupowych, informacja o 2-dniowym programie Trakerskich Spotkań, otwarcie wystawy fotograficznej 12.30-13.30 - Koncert - Trace - na dobry początek 13.00 - Zapisy do zawodów indywidualnych i grupowych (w tym jazda na precyzję własnym ciągnikiem oraz superjazda dla familijnych duetów), rejestracja 6-osobowych drużyn do turnieju piłkarskiego 13.30 - rozgrywki ćwierćfinałowe w turnieju piłkarskim, jazda ciągnikiem, zawody indywidualne na historycznym sprzęcie Trakerskich Spotkań, szkolenia dla kierowców, zawody modeli zdalnie sterowanych, pokazy ratownictwa 17.00 - Koncert - Jump - promocja płyty 18.00-19.00 - Półfinały i finały w turnieju piłkarskim 19.30 - Ogłoszenie wyników w poszczególnych konkurencjach, wręczenie nagród 20.00 - Tańczy zespół Sexy Texas 20.30 - Informacje o programie następnego dnia 21.00 - Koncert - Tomasz Szwed z zespołem 22.30 - Zakończenie dnia. Prezentacja filmów w konkursie "Jubileusz" 15. Trakerskie Spotkanie w Krakowie 15.06 (niedziela) "Wspomnień czar...", czyli 2. dzień 11.00 - Motel Krak - start konwoju ciężarówek w kierunku Muzeum Lotnictwa 11.00 - Lotnisko - koncert - Coach 12.00 - Wjazd konwoju, powitanie gości i firm transportowych. Uroczyste wręczenie tytułu "Ciężarówka Roku 2008" firmie MAN-Star Trucks za MAN-a TGX 12.30 - Koncert - Coach 13.30 - Uroczystość wręczenia jubileuszowych podziękowań 14.00 - Pokazy tańca country - Sexy Texas 14.15 - Ogłoszenie wyników jubileuszowych konkursów: filmowego i fotograficznego. 14.30 - Rozpoczęcie turnieju załóg - jazda ciągnikiem MAN TGX. Rozpoczęcie zawodów w siłowaniu na rękę, start zawodów modeli zdalnie sterowanych 15.00 - Koncert - Grupa Furmana - promocja nowej płyty 15.30 - Konkurs Mobila - zręcznościowy tor przeszkód Rozstrzygnięcie konkursu modelarskiego "Super MiniTruck" 16.30 - Koncert - Grupa Furmana 17.30 - Pokazy Strong MAN 18.15 - Pokazy taneczne - Sexy Texas 18.30 - Finały w siłowaniu na rękę 18.15 - Losowanie loterii 18.45 - Pokazy taneczne 19.00 - Ogłoszenie wyników: najlepsi w turnieju modeli zdalnie sterowanych, Mistrzowie turnieju w siłowaniu się na rękę, Najlepsza Załoga, Miss, Mister Trakerskich Spotkań 20.00 - Koncert - Lonstar - promocja nowej płyty Ponadto w ciągu całego dnia będą miały miejsce liczne konkursy i zabawy tak dla dorosłych jak i dla dzieci oraz projekcja nagrodzonych filmów. Tegoroczny, jubileuszowy zlot poświęcony przede wszystkim na zabawy i konkursy indywidualne będzie obfitował w rekordową ilość nagród i pamiątek. Nie zapomnieliśmy jednak o naszym corocznym konkursie dla firm, który tradycyjnie będzie miał miejsce w niedzielę. Chętne firmy transportowe, które chciałyby wystawić swoje reprezentacje zapraszamy do zgłaszania się faksem: (12) 644 21 37. Ilość miejsc, niestety, jest ograniczona. Po otrzymaniu potwierdzenia rezerwacji miejsca w zawodach należy na konto: Firma WHU BBZ 76 1240 4605 1111 0000 5468 8441 wpłacić kwotę 366 zł, a następnie faksem przesłać potwierdzenie wpłaty. Na wszystkie drużyny czekają nagrody, a na najlepsze również puchary
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja na pewno mam 5 min..... zapraszam naprawdę jest co oglądac co roku :th: ciekawe ciężarówki i pięknie przerobione,pikknik,zabawy dla dzieci ,muzeum lotników owarte :th: :th: Polecam warto :th:
AdaSko-V8 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Hehe no juz mnie koledzy wyreczyli Zapraszam wszystkich z okolic krakowa w tym roku bedzie ok 400-450 ciezarowek z roku na rok liczba ciagle rosnie a 15 jest jubileuszowe wiec ojjj bedzie sie dzialo Jak cos to szukajcie goscia z wycietym logo \8/ z tylu na glowie Podziekowal i pozdrowil
jarko Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Nooo, już kiedyś widziałem na lotnisku taki zlocik, a teraz jak wiem wcześniej to na pewno się pojawię Panowie, organizujemy się jakoś :?: :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Hehe no juz mnie koledzy wyreczyli Zapraszam wszystkich z okolic krakowa w tym roku bedzie ok 400-450 ciezarowek z roku na rok liczba ciagle rosnie a 15 jest jubileuszowe wiec ojjj bedzie sie dzialo Jak cos to szukajcie goscia z wycietym logo \8/ z tylu na glowie Podziekowal i pozdrowil masz pewne poszukam
Seta Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam ja będę na 100% od soboty, niestety nie audi tylko moim eskortem ale tato dojedzie w niedziele niuńką jak by co szukac A4 B6 na blaszkach LC i eskorta LC niebieskiego
Peterka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam, ja też postaram się być, ale to pewne na 80%. Zamiłowanie do ciężarówek przejęte od taty - kierowcy tira. Mam nadzieje że się zobaczymy Pozdro
AdaSko-V8 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2008 Hehe Widze ze pare osob z klubu bedzie fajnie fajnie :th: Moze tak na przyszly rok zbierzemy sie w wiecej osob i pojedziemy w konwoju jako vipy Wszystko jest do zalatwienia
Peterka Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Potwierdzam obecnosc ale tylko w niedziele. Do zobaczenia
PABLO Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ja niestety pracuje cały weekend ale za to sobie posiedze na pokazie Car Audio w MM II
Lukas Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Byłem widzialem byl KOX 300 Ciezarowek w Konwoju to nie to samo co nasze 50 A4 a od tych TRAB to na ucho nie slysze zdjecia pozniej umieszcze Zapraszam za rok
jarko Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ja byłem wczoraj i powiem że całkiem fajnie :th: Konwoju niestety nie widziałem Fotki też jakieś mam, jak znajdę wolną chwilę to wrzucę
Seta Opublikowano 16 Czerwca 2008 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja też byłem i widziałem SUPER było mam ok 600 zdjęć z dwóch dni za rok tez sie tam melduje
AdaSko-V8 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja bylem 2 dni Poznalem Szymka i Lukasa Jak to napisal Lukas bylo KOX Macie ludzie pare fot I na koniec: Hrhrhr... Zapraszam za rok
Rekomendowane odpowiedzi