szymeniu Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Przerobisz ją na anglika? Bierem od razu, cash Rzeźba w uj ale czego sie nie robi dla kolegów
dziadek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Przerobisz ją na anglika? Bierem od razu, cash co się w kolejkę wpier...sz ...
hornet Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Przerobisz ją na anglika? Bierem od razu, cash Rzeźba w uj ale czego sie nie robi dla kolegów Jaki tam problem....
szymeniu Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Przerobisz ją na anglika? Bierem od razu, cash Rzeźba w uj ale czego sie nie robi dla kolegów Jaki tam problem.... http://img840.imageshack.us/img840/3492/anglik.jpg Jak sie Młody zdecyduje to sie do Ciebie zgłoszę
hornet Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Młotek przecinak i na spocie się ogarnie...
dziadek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Żona mnie namawia jednak na konfigurację Touareg + zabawka dla mnie. Dlatego chyba w przyszłym roku tak czy tak białą pójdzie do żyda Powiem ci że niegłupio kombinuje bo 4.2TDI da radę żeby i z rodziną nie być zawali drogą a jak będzie za nudno to po powrocie zabawką się pobawisz ale ja osobiście wybrałbym zamiast Tuarega, Cayenne 4.2TDI lub Turbo (ale to już gruuuba kasa) lub nowego Range Rovera
KOval81 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A ja powiem szczerze, że Touareg jest dość mały wewnątrz i jeśli nie urósł w porównaniu do poprzednika, to jest zwyczajnie ciasnawy. Wolał bym zdecydowanie RR, lub Prosiaka (tu za sam design i markę)
Brysio Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 touareg i cayene maja ta sama bude wiec miejsca nie wyczarujesz
KOval81 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dlatego napisałem że only za markę i design
Bieniek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Żona mnie namawia jednak na konfigurację Touareg + zabawka dla mnie. Dlatego chyba w przyszłym roku tak czy tak białą pójdzie do żyda Powiem ci że niegłupio kombinuje bo 4.2TDI da radę żeby i z rodziną nie być zawali drogą a jak będzie za nudno to po powrocie zabawką się pobawisz ale ja osobiście wybrałbym zamiast Tuarega, Cayenne 4.2TDI lub Turbo (ale to już gruuuba kasa) lub nowego Range Rovera Koszta obslugi serwisowe w cayenne przy q7 czy tuaregu,a nawet przy x5/x6 gdzie i tak jest mega drogo przyprawiaja o bol glowy. Staruszkowie szykuja sie na podobna zmiane w przyszlym roku. I wlasnie z tego wzgledu zostana przy bawarce.
dziadek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Wiem wiem ale sobie napisalem gdybym co bym zrobil gdybym mial ten luksus i nie przejmowal sie kosztami
Nelson Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Wiem wiem ale sobie napisalem gdybym co bym zrobil gdybym mial ten luksus i nie przejmowal sie kosztami Szczęśliwi kosztów nie liczą
jedrekx Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 mój ojciec też się powoli przymierza do wymiany Q7 na Cayenne.. ale u nas to będzie na pewno diesel, tym razem jednak 4.2. ciekawe jak koszty serwisu diesla wyglądają
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Gdzie mi tu kurrrrwwwaaaa z tym off-topem ... Nie no żartowałem, przedwczoraj wyprowadziłem esę na spacerek 300+ zdjęcie rozmazane bo trochę telepie. Wczoraj znowu ustawka z R8 i kilkoma innymi autami przeważnie BMW, Mietki i Audiki. W 4 osoby 310 i ni chooya więcej
jedrekx Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Gdzie mi tu kurrrrwwwaaaa z tym off-topem ... masz nudne i brzydkie auto.. w dodatku nie modzisz nic.. to jak ma nie być OT?
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Gdzie mi tu kurrrrwwwaaaa z tym off-topem ... masz nudne i brzydkie auto.. w dodatku nie modzisz nic.. to jak ma nie być OT? spoko
jedrekx Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 oczywiście wiesz, że żartuję i chętnie bym się z Tobą zamienił (mimo, że nie powiem złego słowa na moje auto)
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No to poszło: RS6 C7 2014; Dynamic Plus: - ceramika przód tył - dynamic ride control - sportowy dyferencjał - dynamiczny układ kierowniczy - sportowy układ wydechowy - blokada na 305km/h Pakiet Carbon - lustra w carbonie - dyfuzor - wstawki w zderzakach - wykończenie w czerni Felgi Titan Optik 21' Kolor Daytona Grau Pearleffekt Fotele kubły, przód i tył (oddzielne) I kilka innych dodatków ...
wladi Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Kuźwa prawie bym się udławił i oplułem ekran:shock3::shock3::slina::slina::kox::kox:
dziadek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No to graty decyzji Tylko pamietaj jakiego pierwszego moda dokonać
Rekomendowane odpowiedzi