marianek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 To pytanie teraz co z eSą zostaje dla żony czy idzie do żyda?
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 To pytanie teraz co z eSą zostaje dla żony czy idzie do żyda? Nie wiem, jak pójdzie do żyda to będzie wolne miejsce na podjeździe. A jak zostanie to tez nie będę raczej płakał.
marianek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 To pytanie teraz co z eSą zostaje dla żony czy idzie do żyda? Nie wiem, jak pójdzie do żyda to będzie wolne miejsce na podjeździe. A jak zostanie to tez nie będę raczej płakał. Kto by płakał jakby codziennie widział na podjeździe widział S i RS
ohm Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 po cichu liczyłem na to, że postąpisz słusznie !!! Brawo masakrujesz to forum. dasz kiedyś chociaż popatrzeć na to auto
Fr0styyy. Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Poskładałeś mnie Szymek btw. co RSa seryjnie ma na wyposażeniu oprócz tego co zamawiałeś?
ohm Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 a właśnie, będzie jakieś Bose? bo rozumiem,że B&O nie skoro nie wspomniałeś. i czy zamieniasz seryjny carbon w srodku na aluminium bądź piano? oby nie
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Poskładałeś mnie Szymek btw. co RSa seryjnie ma na wyposażeniu oprócz tego co zamawiałeś? Generalnie to większość już w S jest standardem w RS trzeba dopłacić za "asystę jazdy", open sky, komfortowe fotele i Banga to są najdroższe opcje. Reszta jest w standardzie albo kosztuje grosze. Takie porównanie w zwykłej A6 za kilmę 4 strefową trzeba dopłacić, w S i RS jest w std i tak jest z wieloma rzeczami W środku carbon, i tylko bose bo na głowę nie upadłem żeby za audio dac tyle co za hamulce ceramiczne
marianek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dobra, dobra z tym RS pytanko do Szymona co do tej akcji serwisowej czy poprawią największy problem tego auta według dziadka
szymeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dobra, dobra z tym RS pytanko do Szymona co do tej akcji serwisowej czy poprawią największy problem tego auta według dziadka Zbyt grube mody jak dla nich...
KERCZI Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dobra, dobra z tym RS pytanko do Szymona co do tej akcji serwisowej czy poprawią największy problem tego auta według dziadka Zbyt grube mody jak dla nich... :polew:
melman_zyrafa Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Szymon! Graty! Jeszcze nie dawno zastanawiałeś się nad jakąś alternatywą dla eSy. Jak się okazuje (patrząć na wszystkie testy) nowe RS6 być może będzie w stanie sprostać wszystkim Twoim oczekiwaniom... Być może... A co jeśli nie? Się nagle okaże, że wszystko o czym była mowa za słabo odbiega od RSa i trzeba będzie na Zondę odkładać... :wink:
ohm Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 pojedzie sie do sportmile, zrobi wydech, downpipe, duże ślimaki, chłodzonko i będzie gitarka.
dziadek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dobra, dobra z tym RS pytanko do Szymona co do tej akcji serwisowej czy poprawią największy problem tego auta według dziadka Zbyt grube mody jak dla nich... Bo ja jak modze to juz grubo ze ciezko nadążyć ---------- Post dopisany at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany at 07:40 ----------
jedrekx Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 widzicie jak Go zmotywowałem?! napisałem, że ma brzydkie i nudne auto i już RS'a zamówił a tak serio to kiedy planowany odbiór? na Bukowinę będzie?
szymeniu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 widzicie jak Go zmotywowałem?! napisałem, że ma brzydkie i nudne auto i już RS'a zamówił a tak serio to kiedy planowany odbiór? na Bukowinę będzie? Będzie na BT. Odbiorę pewnie styczeń/luty
jedrekx Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 to liczę, że tym razem załapię się na przejażdżkę
carrera369 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wspominałeś, że żałujesz, że nie kupiłeś S6 w Niemczech, ale rozumiem, że RS6 też będzie z PL salonu ?
wladi Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 to liczę, że tym razem załapię się na przejażdżkę Ja jestem pierwszy w kolejce:naughty:
szymeniu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wspominałeś, że żałujesz, że nie kupiłeś S6 w Niemczech, ale rozumiem, że RS6 też będzie z PL salonu ? To był jeden z elementów przetargowych, oferta jest bardzo atrakcyjna i finansowanie również. Tak że nie mam po co świrować. Ogólnie będzie git ---------- Post dopisany at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ---------- to liczę, że tym razem załapię się na przejażdżkę Ja jestem pierwszy w kolejce:naughty: W tym roku też byłeś pierwszy tylko w trochę innej "kolejce" ---------- Post dopisany at 09:25 ---------- Poprzedni post napisany at 09:19 ---------- Jeszcze jest opcja żeby zrobić takie zestawienie kolorystycznie 2013 Audi RS6 Avant photo
Rekomendowane odpowiedzi