szymeniu Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie ja napiszę, tylko tyle że dziękuje Adamowi, za wytrwałość że udało mu się tego dokonać. Pisałem na początku tego tematu jak zaczynaliśmy wątek że będzie 650, później że chciałbym 700. Ja jestem ciekawy jak czują się panowie z ABT'a, MTM,a czy APR bo Adam ich przeskoczył o poand 100PS. P.S dzięki wszystkim za gratulacje. A cały sezon przed nami więc nie raz się jeszcze zobaczymy.
PABLO Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Ciekawe czy już zobaczyli goście z ABT, MTM projekt Adasia
Maniek Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie ja napiszę, tylko tyle że dziękuje Adamowi, za wytrwałość że udało mu się tego dokonać. Pisałem na początku tego tematu jak zaczynaliśmy wątek że będzie 650, później że chciałbym 700. Ja jestem ciekawy jak czują się panowie z ABT'a, MTM,a czy APR bo Adam ich przeskoczył o poand 100PS.P.S dzięki wszystkim za gratulacje. A cały sezon przed nami więc nie raz się jeszcze zobaczymy. Jak już się "przelecisz" nową furmanką to zmień ten podpis:wink:
wrclaguna Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Audi S6 C7 Sportmile 701KM - czyli najszybsze Audi S6 na świecie - Adrenaline Motorsport
skovroon Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Tak zapytam jeszcze z ciekawości. Cała operacja opiera się tylko na paliwie 98 ?
MarianekZg Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 My tu gadu gadu, , i w ogóle ale czy ten diabeł potrafi się jeszcze zatrzymać wtedy kiedy kierowca sobie życzy
danielom Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie ja napiszę, tylko tyle że dziękuje Adamowi, za wytrwałość że udało mu się tego dokonać. Pisałem na początku tego tematu jak zaczynaliśmy wątek że będzie 650, później że chciałbym 700. Ja jestem ciekawy jak czują się panowie z ABT'a, MTM,a czy APR bo Adam ich przeskoczył o poand 100PS.P.S dzięki wszystkim za gratulacje. A cały sezon przed nami więc nie raz się jeszcze zobaczymy. Mnie sie wydaje, ze ci wspomniani panowie maja w d*pie te zachwyty bo daja cos co daje w miare pewne dzialanie niz bycie na skrajni ryzyka rozwalenia skrzyni ktorej wczesniej tak nie meczono ---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:08 ---------- Poza tym, gdybys mial b8 czy tam zwykle a6 c7 i chudszy portfel to bys mial 99% mniej zainteresowanych
slo Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Poza tym, gdybys mial b8 czy tam zwykle a6 c7 i chudszy portfel to bys mial 99% mniej zainteresowanych :facepalm:
Wandej Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie ja napiszę, tylko tyle że dziękuje Adamowi, za wytrwałość że udało mu się tego dokonać. Pisałem na początku tego tematu jak zaczynaliśmy wątek że będzie 650, później że chciałbym 700. Ja jestem ciekawy jak czują się panowie z ABT'a, MTM,a czy APR bo Adam ich przeskoczył o poand 100PS.P.S dzięki wszystkim za gratulacje. A cały sezon przed nami więc nie raz się jeszcze zobaczymy. Mnie sie wydaje, ze ci wspomniani panowie maja w d*pie te zachwyty bo daja cos co daje w miare pewne dzialanie niz bycie na skrajni ryzyka rozwalenia skrzyni ktorej wczesniej tak nie meczono ---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:08 ---------- Poza tym, gdybys mial b8 czy tam zwykle a6 c7 i chudszy portfel to bys mial 99% mniej zainteresowanych Przez takie teksty właśnie możemy sobie takie fury tylko w TG oglądać
szymeniu Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie ja napiszę, tylko tyle że dziękuje Adamowi, za wytrwałość że udało mu się tego dokonać. Pisałem na początku tego tematu jak zaczynaliśmy wątek że będzie 650, później że chciałbym 700. Ja jestem ciekawy jak czują się panowie z ABT'a, MTM,a czy APR bo Adam ich przeskoczył o poand 100PS.P.S dzięki wszystkim za gratulacje. A cały sezon przed nami więc nie raz się jeszcze zobaczymy. Mnie sie wydaje, ze ci wspomniani panowie maja w d*pie te zachwyty bo daja cos co daje w miare pewne dzialanie niz bycie na skrajni ryzyka rozwalenia skrzyni ktorej wczesniej tak nie meczono ---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:08 ---------- Poza tym, gdybys mial b8 czy tam zwykle a6 c7 i chudszy portfel to bys mial 99% mniej zainteresowanych Skrzynia miała wcześniej jebnięcie 790Nm po samym sofcie, teraz ma 880 więc pytam czy te 90 Nm ją zabije, otóż nie, a co do super tunerów to nawet wiem z pewnego źródła że po publikacji wyników był popłoch Co do drugiej części zdania "no coment"
PABLO Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Poza tym, gdybys mial b8 czy tam zwykle a6 c7 i chudszy portfel to bys mial 99% mniej zainteresowanych Daniel jak Cię znam to nie pisz takich głupot bo przez takie opinie więcej nie będzie na forum takich projektów a chyba nie na tym Ci zależy
danielom Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie ja napiszę, tylko tyle że dziękuje Adamowi, za wytrwałość że udało mu się tego dokonać. Pisałem na początku tego tematu jak zaczynaliśmy wątek że będzie 650, później że chciałbym 700. Ja jestem ciekawy jak czują się panowie z ABT'a, MTM,a czy APR bo Adam ich przeskoczył o poand 100PS.P.S dzięki wszystkim za gratulacje. A cały sezon przed nami więc nie raz się jeszcze zobaczymy. Mnie sie wydaje, ze ci wspomniani panowie maja w d*pie te zachwyty bo daja cos co daje w miare pewne dzialanie niz bycie na skrajni ryzyka rozwalenia skrzyni ktorej wczesniej tak nie meczono ---------- Post dopisany at 16:11 ---------- Poprzedni post napisany at 16:08 ---------- Poza tym, gdybys mial b8 czy tam zwykle a6 c7 i chudszy portfel to bys mial 99% mniej zainteresowanych Skrzynia miała wcześniej jebnięcie 790Nm po samym sofcie, teraz ma 880 więc pytam czy te 90 Nm ją zabije, otóż nie, a co do super tunerów to nawet wiem z pewnego źródła że po publikacji wyników był popłoch Co do drugiej części zdania "no coment" Jak to mowią, lekka zadymka musi być Nie napinać się, sam sledzę projekt i z zachwytu wyjsc nie moge, jak to szybko osiaga 0-100
kasku22 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Poza tym, gdybys mial b8 czy tam zwykle a6 c7 i chudszy portfel to bys mial 99% mniej zainteresowanych chyba kolege troche boli ze stac go na takie zabawy,na moje to zainteresowanie jest poniewaz jest co ogladac a do tego po wypowiedziach szymona widac ze to normalny gosc a nie jakis buc z kasa
Michał Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Poza tym, gdybys mial b8 czy tam zwykle a6 c7 i chudszy portfel to bys mial 99% mniej zainteresowanych
peter22 Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Każdy jeździ tym na co go stać i tuninguje tez w zależności od zasobności portfela. Ja dlube diesla bo mnie nie stać na mocna benzynę . Nikt nikomu nie powinien zaglądać do portfela . Stać cię to modzisz nie stać to jeździsz serja .
szymeniu Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Opublikowano 21 Lutego 2014 Panowie, zluzujcie poślady ja co dzień muszę odpowiadać na takie zaczepki, człowiek się przyzwyczaja.
danielom Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Panowie, zluzujcie poślady ja co dzień muszę odpowiadać na takie zaczepki, człowiek się przyzwyczaja. ---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ---------- Jak widzisz, zaraz jest atak
szymeniu Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Opublikowano 21 Lutego 2014 Najlepszy jest tekst na stacji jak tankuje "ooo patrzcie tatusiowi furę zajebał i cwaniakuje, szpaner j**any"
Michał Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 Jak widzisz, zaraz jest atak Mylisz atak z tępieniem buractwa.
Rekomendowane odpowiedzi