szymeniu Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 wedlug mnie taki system jest DUUUUUŻO lepszy i skuteczniejszy od tego popieprzonego start-stop. proste, nie zapieprzasz- połowa garów OFF i gitara, a nie jakieś gaszenie auta co chwile. jak tylko wsiadam, od razu to wyłączam ja też tak robię, ze względu na suszarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 A ta opcja Start-Stop zawsze jest w nowych modelach czy można ją nie zamawiać w konfiguratorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Bez sensu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 mozna wylaczyc i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Oczywiście że można tylko zaciekawiło mnie to czemu to jest w standardzie. Elektronika robi robotę coraz większą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Musisz wyłączyć za kazdym razem jak odpoalasz auto. Mega upierdliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 A ta opcja Start-Stop zawsze jest w nowych modelach czy można ją nie zamawiać w konfiguratorze? Ja mam u siebie zakodowane start&stop, żeby był non stop wyłączony i włączam go sobię ew guziczkiem jeżeli mam taką ochotę. Druga sprawa że to nie jest tak że pędzisz jak wiatr na trasie, zjeżdzasz na światłach z rozgrzaną turbinką i on sobie gaśnie, na szczęście jest to dosyć logicznie przemyślane i są dwie opcje : 1. Silnik po prostu się nie wyłączy 2. Silnik się wyłącza ale nie mylcie S7S z wyłączeniem zapłonu, to działa trochę inaczej bo obieg oleju jest podtrzymywany cały czas , to wbrew pozorom fajnie zrobiony system i nie ma co się bać o, turbinę itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanosho Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 A ta opcja Start-Stop zawsze jest w nowych modelach czy można ją nie zamawiać w konfiguratorze? Ja mam u siebie zakodowane start&stop, żeby był non stop wyłączony i włączam go sobię ew guziczkiem jeżeli mam taką ochotę. Druga sprawa że to nie jest tak że pędzisz jak wiatr na trasie, zjeżdzasz na światłach z rozgrzaną turbinką i on sobie gaśnie, na szczęście jest to dosyć logicznie przemyślane i są dwie opcje : 1. Silnik po prostu się nie wyłączy 2. Silnik się wyłącza ale nie mylcie S7S z wyłączeniem zapłonu, to działa trochę inaczej bo obieg oleju jest podtrzymywany cały czas , to wbrew pozorom fajnie zrobiony system i nie ma co się bać o, turbinę itp. no to ciekawe w jaki sposób ten obieg oleju jest podtrzymywany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Jakaś pompa elektryczna , w X6 też tak jest , gasisz brykę a olej jeszcze trochę krąży . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 A ta opcja Start-Stop zawsze jest w nowych modelach czy można ją nie zamawiać w konfiguratorze? Ja mam u siebie zakodowane start&stop, żeby był non stop wyłączony i włączam go sobię ew guziczkiem jeżeli mam taką ochotę. Druga sprawa że to nie jest tak że pędzisz jak wiatr na trasie, zjeżdzasz na światłach z rozgrzaną turbinką i on sobie gaśnie, na szczęście jest to dosyć logicznie przemyślane i są dwie opcje : 1. Silnik po prostu się nie wyłączy 2. Silnik się wyłącza ale nie mylcie S7S z wyłączeniem zapłonu, to działa trochę inaczej bo obieg oleju jest podtrzymywany cały czas , to wbrew pozorom fajnie zrobiony system i nie ma co się bać o, turbinę itp. no to ciekawe w jaki sposób ten obieg oleju jest podtrzymywany? Jest jakieś elektryczne podtrzymanie smarowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniekzgr Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 sztos,kosa,kozak,miazga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Niedziela 9 rano przejście dla pieszych w lesie, ani żywej duszy na drodze i pstryk. Do tego ostatnio dwie kontrole i lejce idą w piz*u. Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No to grubo 500 i 10 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Oczywiście wyjechałem z tekstem że to nie ja i zdjęcie jest nie wyraźne, ale jak mi pokazali zdjęcie w dobrej rozdzielczości to nie było zmiłuj. Kasa mniej mnie boli niż perspektywa utraty kwitów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No właśnie gdyby tylko o kasę chodziło ale dla mnie np. to dużo ostatnio też tyle płaciłem:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Szymeniu jakby co to mogę być Twoim szoferem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Szymeniu jakby co to mogę być Twoim szoferem Chyba do pierwszych dwóch mandatów.....i ostatnich:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Szymeniu jakby co to mogę być Twoim szoferem Chyba do pierwszych dwóch mandatów.....i ostatnich:polew: Ja,jeżdżę jak,Ślimak. Przyjebalbym 2 razy do odcinki i dalej spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No właśnie gdyby tylko o kasę chodziło ale dla mnie np. to dużo ostatnio też tyle płaciłem:facepalm: Nie zrozum mnie źle ja rozumiem że 500 to nie drobne, ale ja jeżdżę regularnie 600-1000km dziennie, więc powiedzmy że już na ten zasrany mandat zarobię ale jak stracę kwita to już lipa jeszcze teraz te j**nięte egzaminy. Marcin uwierz mi to wciskanie w fotel i dźwięk byłoby silniejsze do Ciebie. Często na autobahnie powtarzam sobie spokojnie, spokojnie. Ale to uzależnia i wciąga jak narkotyk. Moja żona mówi że ja nie palę nie piję, ale wszystko ładuje w auto jak nie w graty to w zbiornik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi