szymeniu Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 No to masz urwanie głowy teraz ale nie łam się przełam się dasz radę Spoko humor mam dobry bo jak siedzę w domu to przynajmniej popracować mogę, a potem to się przekłada na wymierne efekty i korzyści
pawelp2208 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 No to masz urwanie głowy teraz ale nie łam się przełam się dasz radę Spoko humor mam dobry bo jak siedzę w domu to przynajmniej popracować mogę, a potem to się przekłada na wymierne efekty i korzyści Ja pracuje w domu z małym tzn. 7 miesięcznym synem i cholera nie mam możliwości popracować... Bo jak się nie bawimy to usypiamy i tak w koło....
Młody_drog Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 To brawo dla małego za dzielną walkę, musisz czuć ulgę.a co do M5,obyś nie miał takich scen MANHART MH5 S Biturbo Promo Video - YouTube No już teraz lepiej, ale czekamy znowu na następną operację. A co do M5 to marzy mi się własnie taka porobiona ale trochę sraczka z tym RWD jak ci przy 100km/h się ESP włącza ---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ---------- Szymeniu, i Ty sie dziwisz, ze Ci olej wciaga ? Mam nadzieje, ze chociaz zmieniasz ten olej co max 9-10 tys. Michał co 7-8 tkm Motul ---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- Franek pojutrze skończy 3 tygodnie a wygląda teraz tak http://s1.postimg.org/smyvrvy63/20130502_163446.jpg Ale czupryna :kox: Widać, że silny chłop! Operacja udana - najgorsze za nim, teraz już z górki , ledwo się obejrzysz a będzie Ci upalał ese:decayed:
szymeniu Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Opublikowano 3 Maja 2013 To brawo dla małego za dzielną walkę, musisz czuć ulgę.a co do M5,obyś nie miał takich scen MANHART MH5 S Biturbo Promo Video - YouTube No już teraz lepiej, ale czekamy znowu na następną operację. A co do M5 to marzy mi się własnie taka porobiona ale trochę sraczka z tym RWD jak ci przy 100km/h się ESP włącza ---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:41 ---------- Szymeniu, i Ty sie dziwisz, ze Ci olej wciaga ? Mam nadzieje, ze chociaz zmieniasz ten olej co max 9-10 tys. Michał co 7-8 tkm Motul ---------- Post dopisany at 16:49 ---------- Poprzedni post napisany at 16:42 ---------- Franek pojutrze skończy 3 tygodnie a wygląda teraz tak http://s1.postimg.org/smyvrvy63/20130502_163446.jpg Ale czupryna :kox: Widać, że silny chłop! Operacja udana - najgorsze za nim, teraz już z górki , ledwo się obejrzysz a będzie Ci upalał ese:decayed: Do tego czasu to już chyba cosik zmienię autko bo ona 18 lat to raczej nie dożyje sukces to jak 10 pojeździ
PABLO Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 No to będzie upalał nową esę:decayed: S6 C15:grin:
szymeniu Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Koledzy mam mały problem, otóż mam do sprzedania opony z mojej S6 fabryczne z nalotem 300km P-Zero 255/40/19 i 4 felgi od RS6 C5 18' wszystko full oryginał ze znakami na ramionach. Potrzebuję żeby jak ktoś może mi to wystawił na forum bo mnie znowu zmoderują jak za wystawienie auta. Muszę się tego pozbyć bo mi brak miejsca w garażu
wladi Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Jak coś to daj zdjęcia na pw i krótki opis to Ci wrzucę
szymeniu Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Dzięki Wladi podrzucę szczegóły i foto na PW
wladi Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Oki:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Cineksik Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 skasujcie te post i dogadajcie się na priv bo będzie zaraz bicie piany
yanosho Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 skasujcie te post i dogadajcie się na priv bo będzie zaraz bicie piany generalnie do puki nie napisałeś to tego bicia piany nie było
wladi Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 skasujcie te post i dogadajcie się na priv bo będzie zaraz bicie piany To chyba Szymka wątek więc co się czepiasz:p:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
dziadek Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Szymon tu zagadaj ...szuka opon do a6 http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/a6-c6-lift-3-0-tdi-q-avant-19-s-line-tatowoz-272109/index2.html
szymeniu Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Szymon tu zagadaj ...szuka opon do a6 http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/a6-c6-lift-3-0-tdi-q-avant-19-s-line-tatowoz-272109/index2.html Ale ja na gumach ma inny profil, te piździochy w C6 przy 19' zalecali 35 a teraz w C7 jest już 40
Cineksik Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 skasujcie te post i dogadajcie się na priv bo będzie zaraz bicie piany To chyba Szymka wątek więc co się czepiasz:p:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) Kto się czepia, o czym piszesz ?
dziadek Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Szymek apropos zalet dobrego wyważenia auta nawet nad q w audi obejrzyj sobie top gear seson 16 odcinek 6 ...rs5 dostaje baty nawet na mokrym od m3 i to od tej gorszej wersji Moze przestaniesz sie bać rwd
szymeniu Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Szymek apropos zalet dobrego wyważenia auta nawet nad q w audi obejrzyj sobie top gear seson 16 odcinek 6 ...rs5 dostaje baty nawet na mokrym od m3 i to od tej gorszej wersji Moze przestaniesz sie bać rwd Spoko jakbym miał taki skill jak The Stig to raczej nie robiłoby to na mnie wrażenia ale tyćkę mi brakuje. A tak na serio to bardzo poważnie myślę o M5 takiej z przelotem do 15 tkm za około 75k. Jest ich całkiem sporo
dziadek Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Ja jestem daleki zeby było jasne od mówienia ze cos jest lepsze od innego w tym przypadku m3 od rs5 bo ani tym ani tym nie było mi dane jeździć a tak poza tym "lepsze" to pojęcie względne dla jednego ekonomika dla innego bezawaryjność a dla trzeciego osiągi określają to co jest lepsze wiec moze byc duzo opinii ale dla kogoś kto szuka Fun car-a rozłożenie masy w/g mnie powinno odgrywać priorytetową role , a rs6 do najlepiej wyważonych nie należy jak ktos tu sugerował ci zakup - co innego do jazdy po prostej i ścigania sie na autostradach to autko wymarzone wlasnie rs6
KmK Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Ja jestem daleki zeby było jasne od mówienia ze cos jest lepsze od innego w tym przypadku m3 od rs5 bo ani tym ani tym nie było mi dane jeździć a tak poza tym "lepsze" to pojęcie względne dla jednego ekonomika dla innego bezawaryjność a dla trzeciego osiągi określają to co jest lepsze wiec moze byc duzo opinii ale dla kogoś kto szuka Fun car-a rozłożenie masy w/g mnie powinno odgrywać priorytetową role , a rs6 do najlepiej wyważonych nie należy jak ktos tu sugerował ci zakup - co innego do jazdy po prostej i ścigania sie na autostradach to autko wymarzone wlasnie rs6 gdybym miał kupić typowe auto do upalania, kierowałbym się czasami na północnej pętli ringu, ponad 20km nie wybacza błędów, wiele potencjalnie szybkich fur dostaje baty, bo są właśnie słabo wyważone, są bardzo mocne ale kiepsko skręcają (rs6), mają niby korzystny stosunek mocy do masy, ale masa sama w sobie powoduje, że są relatywnie mało zwrotne i poręczne. Nordschleife lap records - FastestLaps.com ciężko znaleźć relatywnie lepszą ofertę niż gtr w odniesieniu osiągów do ceny.
Rekomendowane odpowiedzi