alik16 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 Witam ostatnio co jakis czas zapala mi sie lampka od abs=u po zgaszeniu silnika wszystko wraca do normy i czasami sie w ogole nie zapali przez np 2 tyg? w sterowniku wyskoczyly mi 2 bledy 18258 - Powertrain Data Bus: Missing Message from ECU P1850 - 35-10 - - - Intermittent 65535 - Internal Control Module Memory Error 00-00 - - to moze oznaczac przebicie kabli ? dodam ze czasami tempomat mi sie nie chce wlaczyc tez nie wiem od czego to zalezy raz mu sie chce zaskoczyc a raz nie .... moze to miec zwiazek z ABS ? albo z wiazkami wadliwymi? z gory dzieki za odp.
alik16 Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 co sterownik ABS-u ? czy ECU ?
alik16 Opublikowano 8 Października 2012 Autor Opublikowano 8 Października 2012 no to troche mi ulzylo a juz myslalem ze caly ECU kupic bedzie trzeba i jak zobaczylem ceny .... dzeki za odp . a jak zupelnie padnie to poprostu ABS nie bedzie mi dzialal i lampka bedzie sie swiecic?
wasand Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Nie jest to po prostu nie kontakt na szynie CAN ?
Dev Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 jest, dlatego tez trzeba wyciagac sterownik i dac do naprawy
swiro222 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 a mozesz napisac gdZie sie znajduje?cos wiecej na ten temat
Rekomendowane odpowiedzi