Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

e-Sport Counter-Strike 1.6 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to dawajcie skladamy sie na serwer ja troche na adminowaniu sie znam bo mialem serwer 1,5 i amx cos tak kojarze komendy

Opublikowano

Czekamy na dudsa aż ze szpitala wyjdzie. Później ogarniemy coś :wink:

Opublikowano

Za 15min zasiadam na mordownię :wink4:

Opublikowano

idzie ktos pograc?

Opublikowano

Ja już wyszedłem :wink: Amx jest prosty w obsłudze, bo masz menu i jedziesz. Myślę, że na taki serwer nie ma sensu wgrywać amxa, bo tylko denerwuje, a wystarczy znać parę komend:wink: Żadne ranki itd. nie są nam potrzebne:wink: Ja mogę pomóc jak coś, ale na grę to nie będę miał za dużo czasu, bo zbliża się sesja:kwasny:

Opublikowano

Amx wgrać i zrobić coś fajnego. RS obowiązkowo i nawet można na ścianach zrobić logo klubowe :naughty:

Opublikowano
Amx wgrać i zrobić coś fajnego. RS obowiązkowo i nawet można na ścianach zrobić logo klubowe :naughty:

bez sensu:facepalm: Zależy też co chcemy grać. Bo możemy zbierać się w kilka osób i grać jakieś mecze. Wtedy tylko odpowiedni cfg i lecimy jakieś mr12/15 (jak ktoś nie wie o co chodzi to wyjaśnię, bo pewnie większość zasuwa FFA, ale może nie wszyscy :naughty:). No chyba, że chcecie z życia wzięte FFA, ale mnie to totalnie nie kręci:thumbdown:

Opublikowano

ja cw moge grac tylko program do wyszkuiwania klanow trzeba miec nie wiem jak sie nazywa:D Bo ESL odpada za ciency jestesmy. HLSW mam tylko na ten czas. TS mozna poinstalowac albo ventrillo i 4fun spary grac. Gra ktos o 21 dzisiaj ? niech poda jakis serwer bo takto ide na reksia.

Opublikowano

Jakiegoś TP zwykłego się zrobi. Tylko można by zrobić pod klubowego, jakiś baner etc. 3 minuty więcej roboty a cieszy :naughty:

Opublikowano

Zróbmy zwykłego prostego serva i pograjmy trochę

Każdy zrobi instalkę TS lub Ventrillo i po kłopocie

Idę na mordownię ew niech ktoś poda IP

Opublikowano
ja cw moge grac tylko program do wyszkuiwania klanow trzeba miec nie wiem jak sie nazywa:D Bo ESL odpada za ciency jestesmy. HLSW mam tylko na ten czas. TS mozna poinstalowac albo ventrillo i 4fun spary grac. Gra ktos o 21 dzisiaj ? niech poda jakis serwer bo takto ide na reksia.

kto za cienki ten za cienki :decayed: Gram już parę lat tylko ostatnio trochę zaniedbuję :naughty: Żadnych klanówek nie będziemy szukać tylko między sobą pykać :wink: A program do wyszukiwania to pewnie chodzi Ci o mIRCa :wink:

Zróbmy zwykłego prostego serva i pograjmy trochę

Każdy zrobi instalkę TS lub Ventrillo i po kłopocie

Idę na mordownię ew niech ktoś poda IP

:thumbup1:

---------- Post dopisany at 12:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:53 ----------

Zróbmy może jakąś listę kto będzie grał i złoży się na serwer :wink: Wystarczy żeby było 6 osób i już można coś fajnego pograć, ale najlepiej jak byłoby 10 osób :wink:

1. DudsA4

2. ...

3. ...

Opublikowano

no ja w miare czasu tez bede gral wiec mnie wpisz i tak chodzilo o mirca :) ktos idzie pograc niedlugo?

Opublikowano

dopisz mnie

Opublikowano

1. DudsA4

2. Rafal1988Lodz

3. musti

Następni chętni dopisujcie się po prostu w nowym poście kopiując aktualną listę :wink: Zbieramy zapisy do końca tygodnia i potem pomyślimy :naughty:

Opublikowano

1. DudsA4

2. Rafal1988Lodz

3. musti

4. WhyMe?

Opublikowano

1. DudsA4

2. Rafal1988Lodz

3. musti

4. WhyMe?

5. Marcin123 A

Też jestem za prostym serwerem bez zbędnych dupereli.

Opublikowano

1. DudsA4

2. Rafal1988Lodz

3. musti

4. WhyMe?

5. Marcin123 A

6. Skyliner89

Grał ktoś kiedyś na mapie CS_ASSAULT_1337? :decayed:

Jeszcze 4 osoby i można zagrac 5 vs 5 :wink:

Opublikowano
1. DudsA4

2. Rafal1988Lodz

3. musti

4. WhyMe?

5. Marcin123 A

6. Skyliner89

Grał ktoś kiedyś na mapie CS_ASSAULT_1337? :decayed:

Jeszcze 4 osoby i można zagrac 5 vs 5 :wink:

grając przeciwko sobie gra się na mapach, na których jest bombside, więc tych, które zaczynają się na de_. Głównie gra się na tych podstawowych: dust2, inferno, nuke, train, mirage, forge, tuscan. I tak do usranej śmierci :decayed:

Opublikowano

Małe mapy też są gut.

Opublikowano

ja moge rgac moja nazwa steam tomek797