Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

e-Sport Counter-Strike 1.6 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mam tylko Steama :decayed:. Zawsze na serwer można ustawić hasło i będą grali tylko Ci, który wpłacili :hi:, a 2 zł to się płaci co miesiąc czy jak to jest? :mysli:

no pewnie, że będzie hasło. 2 zł na miesiąc:wink:

---------- Post dopisany at 22:40 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ----------

Proponuję od środy zacząć zbierać kasę (ja mogę zbierać i kupię serwer) i w piątek zamówić, a przez sobotę ogarnąć. Możliwe, że ktoś mi się przyda, bo mam naukę na egzaminy, ale tam nie będzie dużo do zrobienia. Tzn. wszystko jestem w stanie ogarnąć bardzo szybko (jestem przyzwyczajony jak brałem serwer testowy na 2h:grin:), ale nie pamiętam ile jest roboty z ogarnięciem steam/non-steam, więc tym ewentualnie ktoś może się zająć.

Opublikowano

puki serwa nie ma wbijajcie na piaskownice #1 Piaskownica-Cs.pl #1 [FFA][FD] 193.33.177.90:27015 zebysmy sie nie szukali po serwerach. Dobrze sie tam gra maly ping. Moj nick A4* jak cos.

Opublikowano

podał ktoś konkretne koszty tej zabawy, po ile się trzeba zrzucić?

Opublikowano

chyba po 2zlote takze prawie nic. No max 5:)

Opublikowano

Po 2 zł, wpisuj się na listę jak coś:wink:

Opublikowano

1. DudsA4

2. Rafal1988Lodz

3. musti

4. WhyMe?

5. Marcin123 A

6. Skyliner89

7. Raymax

8. reikeb

9. mech15

Opublikowano
puki serwa nie ma wbijajcie na piaskownice #1 Piaskownica-Cs.pl #1 [FFA][FD] 193.33.177.90:27015 zebysmy sie nie szukali po serwerach. Dobrze sie tam gra maly ping. Moj nick A4* jak cos.

wszedłem na chwilę na ten serwer i oto jak się skończyło :facepalm: wszyscy uciekli :facepalm::facepalm: A jak lamię jak wściekły, bo tyle nie grałem :grin:

2013_01_21_00001.jpg

Opublikowano

No nie dziw sie mamy 10.30 ludzie w pracy w szkole. Popoludniu jest z kim pograc. Po banie na reksio teraz tutaj gram i jest spoko :) Dawaj wchodz na serwa.

Opublikowano

Teraz spadam na zajęcia :wink:

---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

No to jeszcze jedna osoba i możemy działać:naughty:

---------- Post dopisany at 11:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ----------

Jednak nie poszedłem na zajęcia to mogę coś pyknąć tylko teraz gówniana mapa na tym serwerze :decayed:

---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ----------

A4 Klub niszczy FFA :grin:

2013_01_21_00002.jpg

Opublikowano

no dalismy rade :D hehe ja teraz nie pogram bo jade felgi zawiesc do malowania. Wieczorem po 22 moge pograc jak ktos bedzie chetny.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:55 ----------

---------- Post dopisany at 11:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ----------

Jednak nie poszedłem na zajęcia to mogę coś pyknąć tylko teraz gówniana mapa na tym serwerze :decayed:

---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ----------

http://s7.postimage.org/rfx2lamo7/2013_01_21_00002.jpg

z jakimi bota Wy gracie ???

Opublikowano

http://s7.postimage.org/rfx2lamo7/2013_01_21_00002.jpg

z jakimi bota Wy gracie ???

mnie nie pytaj, wszedłem za Rafałem :grin: Ja FFA nie grywam :wink: I tak niezły serwer, bo nie płakali i nie banowali od razu :decayed:

---------- Post dopisany at 11:58 ---------- Poprzedni post napisany at 11:57 ----------

A na serwerze rzeczywiście straszne boty, bo ja nie grałem 3 tygodnie, a 1vs7 wygrałem :polew::polew:

Opublikowano

Piotrek z botami gra i wrzuca nam zdjęcia :polew:

Opublikowano

To dlaczego Cię tam nie było? :buahaha:

Opublikowano

To dlaczego Cię tam nie było? :buahaha:

:decayed::decayed::decayed:

Dzisiaj postrzelamy :przebiegly:

Opublikowano

To 22:00 na tym Reksio? :decayed:

Opublikowano

mi obojętne, chętnie pyknę tylko mi się myszka pieprzy i słuchawek zapomniałem z domu i pożyczyłem od kumpla :facepalm:

Opublikowano

Dzisiaj mogie postrzelać :decayed:.

Opublikowano
mi obojętne, chętnie pyknę tylko mi się myszka pieprzy i słuchawek zapomniałem z domu i pożyczyłem od kumpla :facepalm:

Już się chce wymigać :przebiegly:

Opublikowano

Dzisiaj o której na tym serwerze?

Mój nick: The Punisher