Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

e-Sport Counter-Strike 1.6 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... po update steam mam "could not connect to server" i za bardzo nie wiem co na to poradzić więc nie wiem czy zagram :facepalm: podziałam i jak przed jakąś 20 się uporam z tym to moge grać :hi:

@edit to może przez mape i jak się zmieni z fy_snow na inną to będzie działać, bo inne serwery śmigają :)

Opublikowano

Była aktualizacja steam i mi się coś dupcy ciągle :whistling:

Opublikowano

Poradziłem sobie z zielonym paskiem w csie ale nie wiem dlaczego się nie mogę połączyć :/ Inna sprawa, że ciągle jedna mapa jest na serwerze i akurat taka, że nie moge wejść :kox:

Opublikowano
Poradziłem sobie z zielonym paskiem w csie ale nie wiem dlaczego się nie mogę połączyć :/ Inna sprawa, że ciągle jedna mapa jest na serwerze i akurat taka, że nie moge wejść :kox:

Trzeba planszę zmienić :polew:

Opublikowano

fucktycznie, zmiana planszy może pomóc :polew: ja proponuje jakiś eurobiznes :decayed: A tak serio to coś gramy czy nie gramy ;>

Opublikowano

wlasne gramy

Opublikowano

Zaraz wejdę :)

Opublikowano

Mi się już odechciało :decayed: Pograliśmy troche, ale do bani sie gra z lapkiem na kolanach a mi sie za fajnie siedziało w fotelu żeby zmieniać pozycje :banan: Trzeba się skrzyknąć w więcej osób, może jutro wieczorkiem coś? :kox:

Opublikowano

Ja pogram jak ogarnę csa, bo update steam, bo to jakaś porażka na razie :facepalm:

---------- Post dopisany 18-02-2013 at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany 17-02-2013 at 23:19 ----------

Jako tako ogarnięte, mogę dziś grać o dowolnej godzinie :naughty:

---------- Post dopisany at 18:17 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ----------

wbijać jak się komuś nudzi :wink:

---------- Post dopisany at 18:23 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ----------

Gdyby coś nie działało z serwerem to piszcie, bo robię aktualizację.

Opublikowano

Affirmative. Gramy dzisiaj? :decayed:

Opublikowano

Ja mogę. Ten update steama mnie dobija, do d*py się teraz gra. Recoil mi się zepsuł, cfg skasował (na szczęście odzyskałem), a na serwerze nie mogę wchodzić na jakąkolwiek dograną mapę typu awp_glass2, de_dust2_long itd. Myślałem, że wina serwera, ale z nonsteama wszystko działa. Zrobiłem najpierw aktualizację serwera, bo na stronie pojawiła się informacja o zmianach w związku z update steam, ale dalej nic, więc na razie przywróciłem starą wersję. To co, 21?

Opublikowano

Mam coś co może pomóc :decayed:

Opublikowano
Mam coś co może pomóc :decayed:

?? :naughty:

Opublikowano

Wrzucę pewien plik na serwer i Ci powiem o co chodzi :decayed:

Opublikowano

Doczytałeś gdzieś czy jak? :decayed: Podać Ci dane na stronkę? Jak wiesz co i jak to możesz wrzucić, bo mnie wkur... ten steam po update :facepalm: Jak tak będzie to zacznę na NS grać :polew::polew:

Opublikowano

Nie. Mam taki zestaw plików, który spowoduje, że będzie Ci się grało jak przedtem, będziesz mógł wejść na każdy serwer itp. itd. Miałem problem w wejściem na serwer, ale po tym wszystko się zmieniło :decayed:. Tylko to ma ponad 360MB :whistling::naughty:.

---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ----------

O 21:00 będziesz mógł go ściągnąć :decayed:.

Opublikowano

Nie widzę problemu, dobre łącze mam :decayed: To gramy?

Opublikowano

Folder cstrike_downloads instalujesz do:

np. C,D lub E (zależy gdzie masz zainstalowanego CS'a):\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike_downloads

Pliki do pobrania tutaj:

http://215088.node50...e_downloads.rar

Opublikowano

Ok, pobieram :naughty:

---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:10 ----------

1 min do końca :grin::grin::grin:

Opublikowano

Duds śmigasz na norecoil? :wink: