Duds Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Też mogę zagrać, ale tak 22.30-23. WhyMe, gdzie takie drogie steamy sprzedają? Za dyszkę już można wyrwać na allegro:grin:
WhyMe? Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Też mogę zagrać, ale tak 22.30-23. WhyMe, gdzie takie drogie steamy sprzedają? Za dyszkę już można wyrwać na allegro:grin: To nie tak jak myślisz. Poczytaj co za dyszkę można kupić. Oni sprzedają same konto steam bez gry, przerabiałem ten temat już wiele razy
Duds Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Też mogę zagrać, ale tak 22.30-23. WhyMe, gdzie takie drogie steamy sprzedają? Za dyszkę już można wyrwać na allegro:grin: To nie tak jak myślisz. Poczytaj co za dyszkę można kupić. Oni sprzedają same konto steam bez gry, przerabiałem ten temat już wiele razy to jest tak jak myślę konta swoją drogą, ale key też za dychę kupisz:wink: przejrzyj allegro, jest tego trochę, bo patrzyłem:naughty:
WhyMe? Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Serwer jakiś można wybrać pusty Panowie robimy serwer Klubowy? Zrzucimy się po 10 zł i się zrobi jakąś grajkownie
Duds Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Też będę koło 22:00. Jaki serwer? właśnie, dajcie jakiś serwer, bo ten co był wczoraj to nieogarnięty strasznie:decayed: Ja nie mam żadnych serwerów, bo gram tylko mixy i esl, więc zapodajcie:wink: Najlepiej jakiś pusty z dobrymi, standardowymi mapami, a nie jakieś wymyślne jak wczoraj:facepalm: ---------- Post dopisany at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- Serwer jakiś można wybrać pusty Panowie robimy serwer Klubowy? Zrzucimy się po 10 zł i się zrobi jakąś grajkownie po 10 zł ? Co Ty chcesz 100 slotów kupować? 15 zł zwykły, prywatny na progamers.pl No, ale warto by było żeby te 1000FPS było, a taki to już koszt 50 zł Nie patrzyłem po innych stronach, ale ja się dorzucę jak coś i nawet mogę ogarnąć wszystko:wink:
WhyMe? Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Też będę koło 22:00. Jaki serwer? właśnie, dajcie jakiś serwer, bo ten co był wczoraj to nieogarnięty strasznie:decayed: Ja nie mam żadnych serwerów, bo gram tylko mixy i esl, więc zapodajcie:wink: Najlepiej jakiś pusty z dobrymi, standardowymi mapami, a nie jakieś wymyślne jak wczoraj:facepalm: ---------- Post dopisany at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- Serwer jakiś można wybrać pusty Panowie robimy serwer Klubowy? Zrzucimy się po 10 zł i się zrobi jakąś grajkownie po 10 zł ? Co Ty chcesz 100 slotów kupować? 15 zł zwykły, prywatny na progamers.pl No, ale warto by było żeby te 1000FPS było, a taki to już koszt 50 zł Nie patrzyłem po innych stronach, ale ja się dorzucę jak coś i nawet mogę ogarnąć wszystko:wink: No rzuciłem tak dla przykładu. Zrobić z 16 slotów to starczy. To piotrek możemy ogarnąć
Duds Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Też będę koło 22:00. Jaki serwer? właśnie, dajcie jakiś serwer, bo ten co był wczoraj to nieogarnięty strasznie:decayed: Ja nie mam żadnych serwerów, bo gram tylko mixy i esl, więc zapodajcie:wink: Najlepiej jakiś pusty z dobrymi, standardowymi mapami, a nie jakieś wymyślne jak wczoraj:facepalm: ---------- Post dopisany at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany at 17:48 ---------- Serwer jakiś można wybrać pusty Panowie robimy serwer Klubowy? Zrzucimy się po 10 zł i się zrobi jakąś grajkownie po 10 zł ? Co Ty chcesz 100 slotów kupować? 15 zł zwykły, prywatny na progamers.pl No, ale warto by było żeby te 1000FPS było, a taki to już koszt 50 zł Nie patrzyłem po innych stronach, ale ja się dorzucę jak coś i nawet mogę ogarnąć wszystko:wink: No rzuciłem tak dla przykładu. Zrobić z 16 slotów to starczy. To piotrek możemy ogarnąć 10 w zupełności wystarczy:wink: A ogarnąć to max 30 minut
Chuck Norris Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Trzeba najpierw zebrać kilka osób chętnych do grania, po co nam serwer 10 slotowy jak będą 4 osoby grać
WhyMe? Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Trzeba najpierw zebrać kilka osób chętnych do grania, po co nam serwer 10 slotowy jak będą 4 osoby grać Po to są inni gracze którzy będą utrzymywać tempo serwera i grać na nim
Duds Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Trzeba najpierw zebrać kilka osób chętnych do grania, po co nam serwer 10 slotowy jak będą 4 osoby grać Po to są inni gracze którzy będą utrzymywać tempo serwera i grać na nim ja jestem za serwerem prywatnym, więc wątpię, że ktoś spoza forum by wchodził
WhyMe? Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Trzeba najpierw zebrać kilka osób chętnych do grania, po co nam serwer 10 slotowy jak będą 4 osoby grać Po to są inni gracze którzy będą utrzymywać tempo serwera i grać na nim ja jestem za serwerem prywatnym, więc wątpię, że ktoś spoza forum by wchodził Przecież można go rozkręcić nie tylko dla nas a dla innych graczy. Teraz ciężko o jakieś ogarnięte FFA czy TP
Duds Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Trzeba najpierw zebrać kilka osób chętnych do grania, po co nam serwer 10 slotowy jak będą 4 osoby grać Po to są inni gracze którzy będą utrzymywać tempo serwera i grać na nim ja jestem za serwerem prywatnym, więc wątpię, że ktoś spoza forum by wchodził Przecież można go rozkręcić nie tylko dla nas a dla innych graczy. Teraz ciężko o jakieś ogarnięte FFA czy TP ale nie taki jest cel. Mamy sobie pograć między sobą dla funu:wink: Ja i tak FFA nie grywam:wink:
WhyMe? Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Trzeba najpierw zebrać kilka osób chętnych do grania, po co nam serwer 10 slotowy jak będą 4 osoby grać Po to są inni gracze którzy będą utrzymywać tempo serwera i grać na nim ja jestem za serwerem prywatnym, więc wątpię, że ktoś spoza forum by wchodził Przecież można go rozkręcić nie tylko dla nas a dla innych graczy. Teraz ciężko o jakieś ogarnięte FFA czy TP ale nie taki jest cel. Mamy sobie pograć między sobą dla funu:wink: Ja i tak FFA nie grywam :cry:
Skyliner89 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 To w końcu jaki serwer Panowie? Można by zagrać 3vs3 czy 4vs4. To zależy ilu jest chętnych. Sądzę, że ok. 22:30 by się zebrało kilka osób. Wcześniej LM .
Duds Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Ja będę na pewno:wink: Spróbuję załatwić serwer z pukawki testowy, może się uda:wink:
Chuck Norris Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Też jestem za prywatnym serwerem tylko dla nas, jakby było mało ludzi to zawsze można kogoś zaprosić . Za mało nas na jakieś FFA, only TP. Na FFA można wbić od czasu do czasu postrzelać dla fun' u, ale to nie ma nic wspólnego z grą .
Duds Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Też jestem za prywatnym serwerem tylko dla nas, jakby było mało ludzi to zawsze można kogoś zaprosić . Za mało nas na jakieś FFA, only TP.Na FFA można wbić od czasu do czasu postrzelać dla fun' u, ale to nie ma nic wspólnego z grą .
Duds Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Serwer testowy może uda się załatwić o 22:04, więc o 22:30 można zagrać. Z tym, że to będzie tylko steam. Ktoś nie ma steama? Bo jeśli ktoś nie ma to nawet się nie biorę za to:wink:
Rekomendowane odpowiedzi