audiii a4 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam o to moja audi 1.8 95/96 rok kupiona 10 mc. temu Obecnie przebieg to 180 tys .km niedługo planuje kupic coś nowszego tzn. b6 3.0 Wyposażenie seryjne mojej Audi to: -2 poduszki -klimatronik -tempomat -obniżone zawieszenie (o ile to nie wiem ) -elektryczne i podgrzewane lusterka -4x elektryczne szyby -komputer (FIS) -Felgi 16 i opony 225/50/16 -Centralny zamek+ szyby domykane z kluczyka -Halogeny Zmiany: -Założony gaz ( sekwencja oczywiście) -Przyciemnione wszystkie szyby -Radio JVC -Nowe przednie głośniki 16 i panele pod nie . -Opony 205/55/16 -Założenie CB radia UNIDEN 520 XL i 1.5m. bata :> -Nakładki chromowe na lusterka -gumowe dywaniki ( na zime ) -Pomalowane zaciski na czerwono Plany: -Lampy po II lifcie + xenon przód -felgi 17" -tylne lampy po lifcie -car audio -nowa ramka pod tablice rejestracyjną (czekam aż będą klubowe ) - Dywaniki pod nogi z napisem Audi ( na lato ) - Wypolerować całe auto To na razie tylko tyle ale jeszcze na pewno coś się wymyśli ...
freon Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ładny. Masz takie same fotole jak ja... tyle że mniej przetarte No i fajna maskotka na siedzeniu kierowcy - dajesz mu/jej czasem poprowadzić?
pet3r Opublikowano 6 Czerwca 2008 Opublikowano 6 Czerwca 2008 lusterka i szyby świetnie komponują się z kolorem nadwozia. wygląda na zadbaną tylko zastanawia mnie dziwny kolor dolnego zawiasu...
loco87 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Masz namiary na takie dystanse pod 16cm glosnik ? Widzialem jedne ale to byla porazka bo byly zbyt podluzne i zaslaniakly praktycznie caly schowek. Te wygladaja calkiem znosnie. Da sie wytrzymac (chociaz wolalbym serie)
audiii a4 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2008 Masz namiary na takie dystanse pod 16cm glosnik ? Widzialem jedne ale to byla porazka bo byly zbyt podluzne i zaslaniakly praktycznie caly schowek. Te wygladaja calkiem znosnie. Da sie wytrzymac (chociaz wolalbym serie) panele robili mi w carmani , www.carmania.pl
szybki34 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ogólnie spoko, nie wiem co to za CB radio Under 520 XL
audiii a4 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ogólnie spoko, nie wiem co to za CB radio Under 520 XL pomyliło mi sie UNIDEN 520 XL
loco87 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Nie widzieli innej opcji zamontowania 16 ? Tzn ukryc je pod seryjna tapicerka ?
audiii a4 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2008 oni robą tylko panele wątpię żeby chcieli sie bawić w montowanie 16 pod tapicerką ale spytaj sie ich na stronie carmani jest numer tel. ,gg,. Albo możesz zrobić sam tu masz wszystko opisane co i jak http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t23961.0.html;highlight=16+g%B3osniki
mcm Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 ładna furka, ale ta maskotka w moim aucie by nie przeszła
audiii a4 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 oskarek bardzo chciał być na zdj.
Smieszny Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Ladna audiczka :> Udalo sie cos zrobic z tymi kropeczkami na szybie po sciemie?
Rekomendowane odpowiedzi