djzak Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 siema jak w temacie!do regeneracji potrzebne:farba matowa akrylowa moze byc moto kpodklad do plastikow ,obojetnierozpuszczalnik odtluszczacz lub cos takiegodrobny papier scierny lub cos czym zdrapiemy stara farbe z przyciskuno i naklejki regeneracyjne od uzytkownika naszego forum ( piterdzg )zaczynamy od sciagniecia starego lakieru z przycisku , potem to odtluszczamy i naklejamy naklejki...potem kladziemy podklad do plastiku ( nie za duzo) bo farba bedzie sie lekko luszczyc pekac itdmalujemy delikatnymi warstwami ( ja zrobilem 5 warstw drobnych)zdjecia:rozklejamy naklejke tak by srodek zostal na przyciskuwydlubujemy pozostalosci przyciskupowtarzamy ta czynnosc tyle ile trzeba:)malujemy calosc podkladem potem farbai na koncu delikatnie wydlubujemy naklejke po wyschnieciu farby ..i oto efekt..tak wyglada w nocy:)
edekxp Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Dobra robota, ale trochę symbole się różnią or org.
djzak Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 Dobra robota, ale trochę symbole się różnią or org.http://i3.photobucket.com/albums/y51/edekxp/Audi%20A4%20B6/DSCF3845b.jpg hmmmm mialem takie same jak te po regeneracji.. takie dokladnie ... STEROWANIE SZYB PRZYCISK SZYBY AUDI A4 B6 KIEROWCY (2664673462) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
alest Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Dobra robota, ale trochę symbole się różnią or org. ....różnią się, ponieważ jak dobrze pamiętam te, które djzak malował są oryginalnymi od B6, te zaś z zamieszczonego przez Ciebie zdjęcia są montowanymi w B7 ... PS. jesli się mylę poprawcie...
edekxp Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Dobra robota, ale trochę symbole się różnią or org. ....różnią się, ponieważ jak dobrze pamiętam te, które djzak malował są oryginalnymi od B6, te zaś z zamieszczonego przez Ciebie zdjęcia są montowanymi w B7 ... PS. jesli się mylę poprawcie... Przecież ja mam B6 i ten sam rocznik:whistling: takie jak te: AUDI A4 B6 B7 WŁĄCZNIK SZYBY 8E0959851 (2690344168) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
alest Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 ...nie mam zatem pojęcia dlaczego u Ciebie są na przyciskach inne ikony:eusathink:- może ktoś je zmienił na te z B7? Ja mam B6 z grudnia 2002r., kolega B6 z listopada 2004r. i oryginalnie są identyczne jak w aucie djzak ...
marekg Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 u mnie też są takie jak ma djzak. Auto z 2001 roku. W tym roku wymieniałem te przyciski na nowe po numerze nadwozia i są również takie same.
predki74 Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Nie jestem pewien ale ja kupiłem kiedyś do swojej audicy inne przyciski tzn inny znaczek był i miały inna kostkę ?
edekxp Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Może to zależy od koloru tapicerki albo coś związane z wyposażeniem - S-line nie mam We wszystkich drzwiach mam takie same ikonki
alest Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Może to zależy od koloru tapicerki albo coś związane z wyposażeniem ....może jednak masz zmienione na te z B7:wink:, zobacz dla przykładu na te aukcje: PRZYCISK SZYB AUDI A4 B7 2004- PRZEŁĄCZNIK SZYB B7 (2671269019) - motoAllegro oraz: NOWY PRZYCISK ELEKT. SZYB AUDI A2 A4 B6 ORYGINAŁ (2692685752) - motoAllegro - według tego wynika, że oryginalnie w B6 są właśnie takie jak ma djzak ...
edekxp Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Może to zależy od koloru tapicerki albo coś związane z wyposażeniem ....może jednak masz zmienione na te z B7:wink:, zobacz dla przykładu na te aukcje: PRZYCISK SZYB AUDI A4 B7 2004- PRZEŁĄCZNIK SZYB B7 (2671269019) - motoAllegro oraz: NOWY PRZYCISK ELEKT. SZYB AUDI A2 A4 B6 ORYGINAŁ (2692685752) - motoAllegro - według tego wynika, że oryginalnie w B6 są właśnie takie jak ma djzak ... Wiadomo nie jestem pierwszym właścicielem auta, ale nie sądzę aby ktoś to wymieniał bo niby po co. Zresztą naprawiałem przyciski w drzwiach kierowcy bo czasem nie łączyły, nie było żadnego śladu aby ktoś to wyjmował Zobaczcie na tą aukcje Audi B6, zdjęcie przycisków i są takie jak u mnie:wink: AUDI A4 1,9 131KM SERWIS BEZWYPADKOWY OPŁACONY !!! (2696754762) - motoAllegro i tu nastepny: 1.9tdi131PS 6 BIEG PAKIET CHROM ALU 17 SERWIS IGŁA (2717627168) - motoAllegro
alest Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 ...djzak jeżeli jesteś zadowolony z efektu końcowego daj namiar od kogo i za ile brałeś szablony - kolega szuka sprawdzonego źródła:wink:...
djzak Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 ...djzak jeżeli jesteś zadowolony z efektu końcowego daj namiar od kogo i za ile brałeś szablony - kolega szuka sprawdzonego źródła:wink:... szablony masz opisane w poczatku tematu jest napisane ze mam to od uzytkownika naszego forum ktorego polecam bo byly dobrze zrobione:) i przeslylka szybka ..jego nick to ..:--> ( piterdzg )
piterdzg Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 witam djzak! dzięki za reklamę ;-)! nie spodziewałem się takiego zainteresowania ze strony kolegów z forum!profesjonalnie zrobiłeś tego posta ;-))! pozdr i zapraszam zainteresowanych szablonami do współpracy ;-)))!!
tomekhxc Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 ...djzak jeżeli jesteś zadowolony z efektu końcowego daj namiar od kogo i za ile brałeś szablony - kolega szuka sprawdzonego źródła:wink:... szablony masz opisane w poczatku tematu jest napisane ze mam to od uzytkownika naszego forum ktorego polecam bo byly dobrze zrobione:) i przeslylka szybka ..jego nick to ..:--> ( piterdzg ) fajny modzik i fajne wykonanie a powiedz mi kolego duzo trzeba sie mordowac zeby wymontowac przyciski? ---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:33 ---------- witam djzak! dzięki za reklamę ;-)! nie spodziewałem się takiego zainteresowania ze strony kolegów z forum!profesjonalnie zrobiłeś tego posta ;-))! pozdr i zapraszam zainteresowanych szablonami do współpracy ;-)))!! piterdzg a Ty po ile masz te szabloniki a i czy posiadasz moze szablonik na kubek i wizytowki?
Talib13 Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 Przyczaj to http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/szablony-regeneracji-przyciskow-wlacznikow-b6-b7-audi-b6-b7-232190/ tu jest chyba odp na Twoje pytania.
scyzor8811 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ma ktoś może jeszcze szablony do regeneracji bo kolega piterdzg nie daje znaku życia, a zdało by się u mnie je zregenerowac, tak jak i włacznik świateł..??
chomiczesq Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 gdzie znajde jakies fotostory jak rozebrać boczki
Miszka82 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 jestem po takim zabiegu na przełącznikach szyb i radiu concert II jeśli ktoś się łudzi, że nie będzie to odbiegało od ori to jest w błędzie, z daleka może tego nie widać ale jak się człowiek lekko przyjrzy to widać różnicę, choć osobiście uważam, że lepiej to wygląda jak takie wyciorane białe
edekxp Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 U mnie nie widać różnicy.Zobaczy może ten co wie że było malowane Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi