martinez Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Witam Wszystkich miłośników nie tylko A4-eczek. Jestem na tym forum z powodu kolegów, których poznałem dzięki forum A4-klub.pl no i już dosyć długo. Nie posiadam A4 ale chętnie przedstawię Wam Moje dwie ukochane smoczyce, dziadunie z 94 roku które zawsze zabieram na wspólne wypady z Waszymi klubowiczami w moim regionie Zapraszam do commentowania mimo że niestety A4 nie posiadam :/ Władca Pierścieni Z racji tego że ruszyły dosyć poważne zmiany nad jedna i drugą bestią odnośnie doprowadzania moich sztuk do porządku wizualnego jak i mechanicznego postanowiłem odseparować smoki by na bieżąco dokumentować zmiany w autkach PRODUCENT : Audi MODEL : A8 D2 ROK : 1994 SILNIK : 4.2 MOC : 299 KM NAPĘD: Quattro NADWOZIE: sedan RODZAJ PALIWA : benzyna MAX. MOMENT OBROTOWY : 400 Nm UKŁAD DOLOTOWY : seria UKŁAD WYDECHOWY : seria ZAWIESZENIE : seria UKŁAD HAMULCOWY : seria KOŁA : 17" BODY-KIT : seria ŚRODEK : skórka CAR-AUDIO : seria plus wzmak DOKONANE ZMIANY : na razie brak! PLANOWANE ZMIANY : 1. Gleba 2. Przydymienie szybek 3. Felgi 19" lub 20" 4. wymiana zderzaka 5. wymiana tarcz przód i tył na wentylowane 6. wymiana radyjka 7. zawiecha A więc nadchodzą zmiany:) dłuuuuugo oczekiwane. A8 - zrobiona w końcu zawiecha przód i tył wymienione wahacze - wymienione przewody hamulcowe - wymieniony olej w skrzyni razem z filtrami i reszta uszczelniaczy KOLEJNE ZMIANY: A8 - otrzymała nowe sprężynki i pieknie już siedzi na glebie, przy kolejnym zjeździe otrzyma komplet tarczy wentylowanych krate w zderzak ory antene Niedługo uaktualnie foty bestii już po zmiankach AAAA dzieje sie dzieje w koncu Moja bestia zaczyna przypominac A8 co Wy na to ? zmieniony zderzaczek na ory ze spryskami zmienione tarcze z tylu oslona i nadkola na miejscu tez nowe dorwana popielniczka ory z podswietleniem ;D zmienione sprezyny na ory i lekko zglebowany przod ;D mala fotorelacja uaktualniajaca wizerunek mojej bestii AUDI A6 Smok 1 by MartineZ http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/audi-a6-smok-1-martinez-249082/
PABLO Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Gratulują autka jeśli tak mogę to bydle nazwać A8 D2 zawsze jak widzę na drodze to mi się podoba, ma duszę Części pewnie nie tanie
martinez Opublikowano 19 Października 2012 Autor Opublikowano 19 Października 2012 Dziękuję Nie ma tragedii gorzej jest z D3 D2 ujdzie w tłoku a zawias to praktycznie A4 pozdrawiam
Reggi Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Zawsze mi się ten czołg podobał..ale po lifcie dużo traci to, że dupsko się nie zmieniło
Tabasko Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 ulala:slina: ciekawy jestem ile to spali jak sie depnie:facepalm:
eu4yaon Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 A8 moje marzenie, piękna furka. pozdrawiam
Gość Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Zawsze kiedy widzę takie auta na drodze - podnoszę kciuk do góry i uśmiecham się do Szofera Pozdro Kolego
martinez Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 hehehe Ja robie tak samo kolego na pewno jak sie gdzies miniemy wymienimy kciuki hahahaha wlasnie udalo sie dostac ory półkę ze stopikiem oraz elektryczna roletą bedzie zacnie POZDRO POZDO KOLEŻKO :thumbup1:
Tabasko Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 kolego napisz jak wychodzi Ci ze spalaniem w tej A8
martinez Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 No wiec tak ogolnie autko lubi prędkość nie ma co ukrywać po prostu silnik fajnie sie kreci i lubi to On i Ja Jeśli ktoś mysli o zakupie takiego pociągu do jazdy po miescie niech zapomni moja Panna ma 5km do pracy nie robiłem testów ale gdy jest zimny to pewnie i w 30L by sie nie zamkneła, poza tym to kobieta nie potrafi sie z moją niunią obchodzić zmierzam do tego że trzeba umieć jeździć i wiedzieć jak dawkować gazik zreszta znacie to pewnie Ja wsiadając za stery szczerze nigdy nie badalem tego spalania w miescie nigdy, aczkolwiek na trasie zszedłem do 9,8L na sto jadąc delikatnie i nie cisnac za ostro, przy średniej predkości do 140km/h bylo cos chyba kolo 13L ale jesli to Was interesuje to przeprowadze takie testy To auto jest na trasę i tam sie sprawdza. 9.8L jakie udalo mi sie srednio osiagnac jak na 4.2L pojemnosci chyba nie jest duzo ?????
Tabasko Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 do spokojnej jazdy jak juz pisałes w trase jest OK, ale jazda po mieście oj boli boli:wink: ciekaw jestem ile wypije paliwa gdy dostanie kopa na jakims wiekszym dystansie. Uf..... a ja myslalem ze 1.8 T to smok
martinez Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 Nooooo mysle ze za ciekawie to nie jest przy takiej ostrej jeździe aczkolwiek bylo to moje marzenie i ciezko byloby mi ja sprzedac tym bardziej ze wkladam w nia troche kaski i pracy. A że wieksza czesc czasu mnie nie ma i dopiero w urlopy smok wyjeżdza To ciesze sie jak dziecko i mam gdzies ile pali po prostu 200 w miescie żart
Tabasko Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 To jest Audi ktore od zawsze mi się podobało. Klasyk jeśli chodzi o ta markę. Trudno jest kupić dobrą sztukę.
martinez Opublikowano 23 Października 2012 Autor Opublikowano 23 Października 2012 trudno trudno, moja wymagala troche pracy i wymaga nadal
KoSiaK8891 Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Marcinie rezaj rezaj co by później powalać na kolana gdzie byś się nie pojawił a8 d2 to auto które od zawsze potrafi przykuć moje spojrzenie bez względu co bym robił tylko że ja na chwilę obecną nie mogę sobie pozwolić na taki komfort
martinez Opublikowano 24 Października 2012 Autor Opublikowano 24 Października 2012 Dzieki bede sie starac pozdro
paput Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 jakie miałeś wcześniejsze a4? jak po przesiadce na V8? koffam takie silniczki:buhaha:
martinez Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Wcześniej miałem i mam do tej pory A6 C4 ---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:21 ---------- http://a4-klub.pl/pozostale-audi-77/audi-a6-c4-2-8-174km-quattro-smok-1-martinez-249082/ ---------- Post dopisany at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany at 17:21 ---------- Jak po przesiadce ? Mega fajnie Mam sentyment do mojego dziadunia C4 i już Jej nie sprzedam nigdy w życiu po prostu zostnanie u mnie dozgonnie Niedługo idzie do obszycia cała Ale są dni kiedy wracam z pracy i wsiadam do drugiego smoka by ją przegonic, posłuchać V8 i poczuć trochę więcej mocy POLECAM ---------- Post dopisany 10-03-2013 at 08:48 ---------- Poprzedni post napisany 23-02-2013 at 17:24 ---------- KROWA WCZORAJ ODEBRANA UPDATE na dziś
Rekomendowane odpowiedzi