taktuś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam dzisiaj nieopatrznie zatrzasnąłem kluczyki w aucie razem z pilotem mam jeden kluczyk i jeden pilot co radzicie ? jak otworzyć?
Młody Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Weź kabel sztywny odchyl uszczelkę i nacisnij pilot
taktuś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2008 pilot się dynda przy kluczyku- raczej niewykonalne
Młody Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 pilot się dynda przy kluczyku- raczej niewykonalne To wyciągij kluczyk . Wystarczy zrobic chaczyk i zwal go na podłogę. Ja już tak robiłem. Tylko że ja mam syzrok ale naszcię smycz przy kluczach dzięki niej wyszedł kluczyk ze stacyjki .
marcin j Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 W internecie poszukaj speców którzy otwierają auta awaryjnie, są takiego rodzaju usługi...jeżeli powyższe porady nie dadzą skutku
Wąski Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Na pewno dorób drugi komplet kluczyków :th: Ja raz zgubiłem jedyny kluczyk i kosztowało mnie to 3 tyś.......
viktor098 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 odchyl drzwi i sztywnym drutem nacisnij przycisk opuszczania szyby, szyba zjedzie i gotowe
pet3r Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 odchyl drzwi i sztywnym drutem nacisnij przycisk opuszczania szyby, szyba zjedzie i gotowe zjedzie tylko jeżeli przekręcony jest kluczyk, jeżeli nie - to nie zjedzie... poza tym może uda Ci się pociągnąć czymś sztywnym za klamkę, ewentualnie nacisnąć przycisk otwierający zamki.
Młody Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 odchyl drzwi i sztywnym drutem nacisnij przycisk opuszczania szyby, szyba zjedzie i gotowe zjedzie tylko jeżeli przekręcony jest kluczyk, jeżeli nie - to nie zjedzie... poza tym może uda Ci się pociągnąć czymś sztywnym za klamkę, ewentualnie nacisnąć przycisk otwierający zamki. Dokładnie :th: napiasłem już to do viktor098 na PW
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 taktuś - 14 zł i masz kluczyk z pilotem w ręku w czasie kilku sekund http://www.allegro.pl/item372219649_siekiera_toporek_1000g_wyzsza_jakosc_joka.html
Młody Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 taktuś - 14 zł i masz kluczyk z pilotem w ręku w czasie kilku sekund http://www.allegro.pl/item372219649_siekiera_toporek_1000g_wyzsza_jakosc_joka.html HA HA :polew: dobre można i tak :th: plus przesyłka
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 a tak na poważnie to pechowa sprawa stary
domjenick Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 podloz jakas szmatke, zacznij podwazac w rogu drzwi,najlepiej szerokim dlutem,nie popeka lakier od zaokraglen, (szmatka zeby lakier nie popekal),wez jakies drewienko,zeby zablokowac to,co juz podwazyles i celuj w klamke ,jest latwiej pociagnac klamke,niz wcelowac w przycisk,no i rob to w dzien,bo jak alarm ci zacznie wyc,to twoje dzialanie,moze byc zle odczytane [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2008, 00:32 _________________________________________________jesli bedzie problem z przednimi drzwiami,wez cos cos ,jak wedke i zrob petle na koncu ,ale koncowki trzymaj w reku,zeby zacisnac i probuj na tylnych,kat moze byc lepszy
adamooo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 dzwoń do speca..otworzy w minute..u nas w stolicy taka przyjemność kosztuje 100zł..można dzwonić nawet w nocy
taktuś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 no i skończyło się na wezwaniu speca najpierw próbował specjalnym kluczem, którym "machał" w bębenku zamka coś nie specjalnie chciały mu się dopasować rygielki i zapadki, no więc przyniósł następny zestaw plastikowym i drewnianym klinem wszedł pod uszczelkę drzwi pasażera, na samym kancie szyby gdy udało mu się zrobić milimetrową szparkę wcisnął w nią dwa ceratowe worki, jeden pod drugim wielkość tych worków to 10x15cm z przewodem zakończonym pompką (gruszką) podpompował te worki i drzwi odchyliły się na ok. 1.5cm, włożył długi drut zakończony haczykiem i wyciągnął kluczyki ze stacyjki kosztowało mnie to 150zł k**wa mać jutro jadę dorobić kluczyk :th:
domjenick Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 przynajmniej wiesz jak to zrobic-wiedza kosztuje...
pre_pl Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 jutro jadę dorobić kluczyk thumbup1 jeśli masz AC, to zgłoś potem w ubezpieczalni, nic nie kosztuje, a lepiej dmuchać....
grippen Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 a dzisiaj w Auto świat poradnik ukazało się jak otwierać drzwi
juncek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 no i skończyło się na wezwaniu speca najpierw próbował specjalnym kluczem, którym "machał" w bębenku zamka coś nie specjalnie chciały mu się dopasować rygielki i zapadki, no więc przyniósł następny zestaw plastikowym i drewnianym klinem wszedł pod uszczelkę drzwi pasażera, na samym kancie szyby gdy udało mu się zrobić milimetrową szparkę wcisnął w nią dwa ceratowe worki, jeden pod drugim wielkość tych worków to 10x15cm z przewodem zakończonym pompką (gruszką) podpompował te worki i drzwi odchyliły się na ok. 1.5cm, włożył długi drut zakończony haczykiem i wyciągnął kluczyki ze stacyjki kosztowało mnie to 150zł kurfa mać jutro jadę dorobić kluczyk :th: Brawo napisałeś jak włamać się do audi. gites jestes skad wiadomo kto przegląda forum
Rekomendowane odpowiedzi