taktuś 2 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Witam dzisiaj nieopatrznie zatrzasnąłem kluczyki w aucie razem z pilotem mam jeden kluczyk i jeden pilot co radzicie ? jak otworzyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody 5 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Weź kabel sztywny odchyl uszczelkę i nacisnij pilot Link to comment Share on other sites More sharing options...
taktuś 2 Posted June 7, 2008 Author Share Posted June 7, 2008 pilot się dynda przy kluczyku- raczej niewykonalne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody 5 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 pilot się dynda przy kluczyku- raczej niewykonalne To wyciągij kluczyk . Wystarczy zrobic chaczyk i zwal go na podłogę. Ja już tak robiłem. Tylko że ja mam syzrok ale naszcię smycz przy kluczach dzięki niej wyszedł kluczyk ze stacyjki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin j 0 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 W internecie poszukaj speców którzy otwierają auta awaryjnie, są takiego rodzaju usługi...jeżeli powyższe porady nie dadzą skutku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski 2 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Na pewno dorób drugi komplet kluczyków :th: Ja raz zgubiłem jedyny kluczyk i kosztowało mnie to 3 tyś....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor098 1 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 odchyl drzwi i sztywnym drutem nacisnij przycisk opuszczania szyby, szyba zjedzie i gotowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
pet3r 0 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 odchyl drzwi i sztywnym drutem nacisnij przycisk opuszczania szyby, szyba zjedzie i gotowe zjedzie tylko jeżeli przekręcony jest kluczyk, jeżeli nie - to nie zjedzie... poza tym może uda Ci się pociągnąć czymś sztywnym za klamkę, ewentualnie nacisnąć przycisk otwierający zamki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody 5 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 odchyl drzwi i sztywnym drutem nacisnij przycisk opuszczania szyby, szyba zjedzie i gotowe zjedzie tylko jeżeli przekręcony jest kluczyk, jeżeli nie - to nie zjedzie... poza tym może uda Ci się pociągnąć czymś sztywnym za klamkę, ewentualnie nacisnąć przycisk otwierający zamki. Dokładnie :th: napiasłem już to do viktor098 na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron78 29 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 taktuś - 14 zł i masz kluczyk z pilotem w ręku w czasie kilku sekund http://www.allegro.pl/item372219649_siekiera_toporek_1000g_wyzsza_jakosc_joka.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młody 5 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 taktuś - 14 zł i masz kluczyk z pilotem w ręku w czasie kilku sekund http://www.allegro.pl/item372219649_siekiera_toporek_1000g_wyzsza_jakosc_joka.html HA HA :polew: dobre można i tak :th: plus przesyłka Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron78 29 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 a tak na poważnie to pechowa sprawa stary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wąski 2 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 napisz jak otworzysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
domjenick 18 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 podloz jakas szmatke, zacznij podwazac w rogu drzwi,najlepiej szerokim dlutem,nie popeka lakier od zaokraglen, (szmatka zeby lakier nie popekal),wez jakies drewienko,zeby zablokowac to,co juz podwazyles i celuj w klamke ,jest latwiej pociagnac klamke,niz wcelowac w przycisk,no i rob to w dzien,bo jak alarm ci zacznie wyc,to twoje dzialanie,moze byc zle odczytane [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2008, 00:32 _________________________________________________jesli bedzie problem z przednimi drzwiami,wez cos cos ,jak wedke i zrob petle na koncu ,ale koncowki trzymaj w reku,zeby zacisnac i probuj na tylnych,kat moze byc lepszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamooo 2 Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 dzwoń do speca..otworzy w minute..u nas w stolicy taka przyjemność kosztuje 100zł..można dzwonić nawet w nocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
taktuś 2 Posted June 8, 2008 Author Share Posted June 8, 2008 no i skończyło się na wezwaniu speca najpierw próbował specjalnym kluczem, którym "machał" w bębenku zamka coś nie specjalnie chciały mu się dopasować rygielki i zapadki, no więc przyniósł następny zestaw plastikowym i drewnianym klinem wszedł pod uszczelkę drzwi pasażera, na samym kancie szyby gdy udało mu się zrobić milimetrową szparkę wcisnął w nią dwa ceratowe worki, jeden pod drugim wielkość tych worków to 10x15cm z przewodem zakończonym pompką (gruszką) podpompował te worki i drzwi odchyliły się na ok. 1.5cm, włożył długi drut zakończony haczykiem i wyciągnął kluczyki ze stacyjki kosztowało mnie to 150zł k**wa mać jutro jadę dorobić kluczyk :th: Link to comment Share on other sites More sharing options...
domjenick 18 Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 przynajmniej wiesz jak to zrobic-wiedza kosztuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pre_pl 8 Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 jutro jadę dorobić kluczyk thumbup1 jeśli masz AC, to zgłoś potem w ubezpieczalni, nic nie kosztuje, a lepiej dmuchać.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grippen 2 Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 a dzisiaj w Auto świat poradnik ukazało się jak otwierać drzwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
juncek 1 Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 no i skończyło się na wezwaniu speca najpierw próbował specjalnym kluczem, którym "machał" w bębenku zamka coś nie specjalnie chciały mu się dopasować rygielki i zapadki, no więc przyniósł następny zestaw plastikowym i drewnianym klinem wszedł pod uszczelkę drzwi pasażera, na samym kancie szyby gdy udało mu się zrobić milimetrową szparkę wcisnął w nią dwa ceratowe worki, jeden pod drugim wielkość tych worków to 10x15cm z przewodem zakończonym pompką (gruszką) podpompował te worki i drzwi odchyliły się na ok. 1.5cm, włożył długi drut zakończony haczykiem i wyciągnął kluczyki ze stacyjki kosztowało mnie to 150zł kurfa mać jutro jadę dorobić kluczyk :th: Brawo napisałeś jak włamać się do audi. gites jestes skad wiadomo kto przegląda forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts