Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam postojowki w LED i oswietlenie tablicy- bo zdaje egzamin juz rok, ale w DRL jest zwykla zarowka

---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ----------

Dectane i DRL-led wywalilem bo wkurzaly mnie przepalone lub migajace diody.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A mi dziś się przepaliła H7. Powinien wyświetlać błąd na FISie ?

Opublikowano
  • Autor

Jak masz pełny FIS to tak :whistling:

Opublikowano
Dziś dopadła mnie 'lampa Aladyna' na FISie :/ auto pojechało na lawecie na diagnozę, nie nacieszyłem się zbyt długo tą klapą otwieraną z pilota i nowymi pompkami :P
przebieg okolo 160 000km? :confused4:

przebieg 204tys, w sumie zastanawiałem się, czy przy okazji zmiany rozrządu miesiąc temu nie zrobić przy okazji wałków i tej pompy oleju, ale liczyłem, że 2007 rok, to już poprawili te błędy - cóż pomyliłem się :] zobaczymy co zaproponują chłopaki z EcuProject, ale myślę, że będzie dobrze - nie wydałem na pompki, to się inne podzespoły odezwały :D

Opublikowano

Mam te żarówki u siebie :whistling: świecą fajnie,tylko pewien magik zamiast rezystorków wlutował mi zwykłe żarówki 5W,łatwiejsze do wymiany :wink:

Poka jak to świeci? Barwa OK? Błędy się nie pokazują co jakiś czas? Myślę nad zakupem tego ale chcę zebrać opinie użytkowników... :mysli:

U mnie tak to świeci w dzień

drl.jpg

jak jest troche ciemniej

drl.jpg

posiadam je od marca i zero błędów po wlutowaniu żarówek,nawet jeszcze zwykłe się nie przepaliły tak więc zero problemów

Opublikowano

nie mów że jak nie ma pełnego fisa to nawet nic nie za pika że coś się przepaliło :doh:

w sumie to z drugiej strony lepiej.... już się przestraszyłem że coś z kabelkami ktoś dłubał i dlatego nic nie zapikało.

Opublikowano

Jezeli chodzi o DRL LED to w sumie mam lezec na strychu przedni zderzak s-line z lampami S6- ale projekt zamarl, bo za duzo lepienia, a nie lubie prowizorek.... :wink:

Opublikowano
  • Autor

nie mów że jak nie ma pełnego fisa to nawet nic nie za pika że coś się przepaliło :doh:

w sumie to z drugiej strony lepiej.... już się przestraszyłem że coś z kabelkami ktoś dłubał i dlatego nic nie zapikało.

Dziwne że jeszcze tego go nie wyrezałeś, to jest standard :decayed:

Opublikowano

:dziura: ostatni bez fisa na forum :decayed:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-przelacznika-wycieraczek-odblokowanie-pelnego-fis-16394/

tylko nie mówcie że to ten temat........ 38 stron :shock3:

pewnie więcej czytania niż rezania :) nie ma czegoś w streszczeniu :grin:

Opublikowano

Więcej czytania niż rezania, masz racje ale ży Ty tego jeszcze nie wyrezałeś? Przecież to standard jak wyżej wspomniano. :naughty:

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

Mam te żarówki u siebie :whistling: świecą fajnie,tylko pewien magik zamiast rezystorków wlutował mi zwykłe żarówki 5W,łatwiejsze do wymiany :wink:

Poka jak to świeci? Barwa OK? Błędy się nie pokazują co jakiś czas? Myślę nad zakupem tego ale chcę zebrać opinie użytkowników... :mysli:

http://s15.postimage.org/u4pxj1m0b/drl.jpg

jak jest troche ciemniej

http://s15.postimage.org/pbmkyqicr/drl.jpg

posiadam je od marca i zero błędów po wlutowaniu żarówek,nawet jeszcze zwykłe się nie przepaliły tak więc zero problemów

Barwa nie jest zbyt niebieska? Wiadomo, że na fotkach trochę inaczej to wygląda niż na live... :mysli: Na tych rezystorach, które były w zestawie wyskakiwały błędy? Dlaczego zastąpiłeś to żaróweczkami? :mysli:
Opublikowano
Więcej czytania niż rezania, masz racje ale ży Ty tego jeszcze nie wyrezałeś? Przecież to standard jak wyżej wspomniano. :naughty:

---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

http://s15.postimage.org/u4pxj1m0b/drl.jpg

jak jest troche ciemniej

http://s15.postimage.org/pbmkyqicr/drl.jpg

Barwa nie jest zbyt niebieska? Wiadomo, że na fotkach trochę inaczej to wygląda niż na live... :mysli: Na tych rezystorach, które były w zestawie wyskakiwały błędy? Dlaczego zastąpiłeś to żaróweczkami? :mysli:

Ten kolega co montował mi bixy już przerabiał temat z rezystorkami kilka razy i doadził,żeby wlutować żaróweczki.Nie grzeją się tak jak rezystorki a i jak się przepalą to łatwiejsza wymiana.Te rezystroki z zestawu nawet nie były lutowane poszły w odstawkę.Co do barwy to na żywo wyglądają inaczej to fakt.Ledy z tyłu też montował mi ten sam gostek i też rezystorki zastąpił mi żaróweczkami twierdząc,że niema efektu choinki.Może coś w tym jest.Tak czy siak na fisie jeszcze się nic nie pojawiło :wink:

Opublikowano
  • Autor

To on chyba nie wie że rezystor się nie przepala.

Opublikowano

Nic nie działa wiecznie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nic nie działa wiecznie :wink:

Wiadomo :wink:

Opublikowano

Zalezy wszystko ilu watowy ten rezystorbedzie...

Aha ilu chetnych na te przejsciowki do led w rejestracje, mam juz namiar na wtyczki . Nie wiem ile zamowic. 10 kompletow na poczatek.?

Opublikowano

ja jestem chętny na te adaptery

Opublikowano

Ja tez chetny jestem:banan:

Opublikowano

Też bym wziął do swojej B7 :wink:

Opublikowano
Zalezy wszystko ilu watowy ten rezystorbedzie...

Aha ilu chetnych na te przejsciowki do led w rejestracje, mam juz namiar na wtyczki . Nie wiem ile zamowic. 10 kompletow na poczatek.?

antonio

Bieniek

mystic.pl

daniel_sen4

Opublikowano

no to już 4 osoby są

---------- Post dopisany at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:40 ----------

Pany warto to wziąć???

ŻARÓWKI XENON PHILIPS D1S 85410(4300K) LED GRATIS (2772682970) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.