Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh 6,7 to dużo? :D u mnie w BRD średnio 7.7l za ostatnie 22tys. km. Teraz więcej w mieście jeżdżę, więc od razu 8.5l, a wcześniej przy trasach WRO-POZ-WRO spokojnie do 7.3 można było zejść.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie mówię że dużo tylko zastanawiałem się czy w normie :naughty:

BTW

Twoje BRD a moje BPW to różnica 30 KM więc chyba ma prawo więcej łyknąć :whistling:

Opublikowano
Nie mówię że dużo tylko zastanawiałem się czy w normie :naughty:

BTW

Twoje BRD a moje BPW to różnica 30 KM więc chyba ma prawo więcej łyknąć :whistling:

Ta, ale jak w trasie uzywacie tej samej mocy, to dlaczego ma wiecej lykac?

Auto nie uzywa zawsze pelnej mocy- np. wezmy A4 BLB i BRD- obie 2,0 16V- silniki roznia sie drobiazgami od siebie, tylko w osprzecie sa wieksze roznice- i jak na przyklad oba pojada ta sama rowna droga ta sama stala predkoscia (np. 100km/h) - to spalanie powinno byc takie same.

Opublikowano

Widzę ze temat rozwojowy:facepalm: Drugi po oleju:grin: Powiedzcie mi lepiej proszę, czy uchwyty(x2) mocujące dyfuzor tylnego zderzaka maja osobny numer, czy występują w komplecie z w/w. Dyfuzor na dwie rury, zwykły:wink:

Opublikowano

Pytanko:

Konsola środkowa i przyciski przy włączniku awaryjnych:

Wiem, że są różne warianty- ja mam, ESP On/Off, Zaślepka, Wskaźnik AirBaga, Zaślepka, Kubek.

Czy są jakieś puste włączniki, które można wstawić zamiast zaślepek? Chciałbym mieć tam uruchamiane urządzenie zewnętrzne.

Nie interesuje mnie włącznik od ParkTronica czy wizytownik :wink:

Opublikowano

dsc2043r.jpg

---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ----------

cdf12edec9dec59dmed.jpg

Opublikowano

Tomek,

Od czego to są przyciski, bo widzę ESP, ?, ?, Parktronic, Awaryjne.

Były wogóle "czyste" przyciski (lub z jakąś diodą sygnalizacyjną)?

Opublikowano

dfd28d199e37bf42med.jpg

U mnie mam "czyste" przyciski, dwa po środku... Te u góry, które wrzucił Tomek to jest chyba też roleta... :mysli:

Opublikowano

jeden to elektryczna roleta, ale ten drugi od lewej to nie wiem :decayed:

Opublikowano
http://images10.fotosik.pl/2820/dfd28d199e37bf42med.jpg

U mnie mam "czyste" przyciski, dwa po środku... Te u góry, które wrzucił Tomek to jest chyba też roleta... :mysli:

Grzegorz- to są przyciski, które da się podłączyć pod coś czy tylko zaślepki? bo u mnie wygląda to tak samo- z tym, że są to zaślepki na sztywno.

Jeśli to przyciski- masz może nr?

Potrzebuję zrobić włączanie dodatkowego obwodu elektrycznego a wolałbym to ogarnąć tak żeby wyglądało seryjnie ;)

Opublikowano

jeden jest od rolety,a ten z "S" jest od przesłon w wydechu,o ile pamietam

Opublikowano
http://images10.fotosik.pl/2820/dfd28d199e37bf42med.jpg

Grzegorz- to są przyciski, które da się podłączyć pod coś czy tylko zaślepki? bo u mnie wygląda to tak samo- z tym, że są to zaślepki na sztywno.

Jeśli to przyciski- masz może nr?

Potrzebuję zrobić włączanie dodatkowego obwodu elektrycznego a wolałbym to ogarnąć tak żeby wyglądało seryjnie ;)

To są zwykłe zaślepki - przynajmniej tak mi się wydaje :wink4: Jak będę miał dziś chwilę to wyciągnę to i sprawdzę ale z tego co pamiętam jak montowałem to są to zwykłe zaślepki.
Opublikowano

panowie nie orientuje się ktoś czy tylne osłony tarcz 288mm od quattro będą pasować również do ośki?:eusathink:

Opublikowano

:hi:pany poszukuję kostek x2 do podłączenia podświetlenia kubka i wizytownika.

Opublikowano
  • Autor

Przecież masz nr to zamów w ASO :whistling:

Opublikowano

Przecież masz nr to zamów w ASO :whistling:

Zimno za oknem do ASO mam 20km i leniwy jestem :wink: może ma ktoś na zbyciu :decayed: jak nie to podjadę :grin:

Opublikowano
Powiedzcie mi lepiej proszę, czy uchwyty(x2) mocujące dyfuzor tylnego zderzaka maja osobny numer, czy występują w komplecie z w/w. Dyfuzor na dwie rury, zwykły
Zlali mnie :facepalm::grin:

Wrzuci ktoś screenshota z etki jak to wygląda? W limo miałem takie dwie kostki o ile dobrze pamiętam. W avancie powinno być tak samo?

Opublikowano
  • Autor
Powiedzcie mi lepiej proszę, czy uchwyty(x2) mocujące dyfuzor tylnego zderzaka maja osobny numer, czy występują w komplecie z w/w. Dyfuzor na dwie rury, zwykły
Zlali mnie :facepalm::grin:

Wrzuci ktoś screenshota z etki jak to wygląda? W limo miałem takie dwie kostki o ile dobrze pamiętam. W avancie powinno być tak samo?

Jaki znowu uchwyt? dyfuzer wpinasz w zderzak i przykręcasz 4x śrubkami.

Opublikowano

Witam szanowne grono pasjonatów, mam do was pytanie czy dużo problemów jest z domontowaniem tempomatu do B7 1.9TDi. Trzeba dokupić wiązkę, manetkę i odpowiednio przekodować moduły?

Proszę o odpowiedź gdyż jestem świażak :grin: