Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany wpadło mi w ręce coś takiego dodam,że za darmo taki prezent od szefa.Miał to w swoim autku.Auto sprzedał to zdemontował i zalegało w garażu

http://s12.postimage.org/uezxjf8h9/cipo.jpg

http://s9.postimage.org/mk67l6r0v/cipo2.jpg

Auto miał zrobione na 170km,czy to wystarczy na początek?Czy w ogóle jest sens coś takiego zakładać?Nic się nie stanie?

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

U mnie tez takie cos w garazu lezy. Kumpel zostawil. Nawet nie mam sumienia komus tego zaproponowac....

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pany wpadło mi w ręce coś takiego dodam,że za darmo taki prezent od szefa.Miał to w swoim autku.Auto sprzedał to zdemontował i zalegało w garażu

http://s12.postimage.org/uezxjf8h9/cipo.jpg

http://s9.postimage.org/mk67l6r0v/cipo2.jpg

Auto miał zrobione na 170km,czy to wystarczy na początek?Czy w ogóle jest sens coś takiego zakładać?Nic się nie stanie?

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

U mnie tez takie cos w garazu lezy. Kumpel zostawil. Nawet nie mam sumienia komus tego zaproponowac....

Właśnie czekałem na taką odpowiedź.

Opublikowano
  • Autor
Pancie szukam grilla s4 - slyszal ktos gdzies?

Bardzo ciężko dostać, a cena w ASO zabija.

Opublikowano
Pancie szukam grilla s4 - slyszal ktos gdzies?
Ja może będę miał. :wink4: Jakby co to PW. :cool:
Opublikowano

Hammer a ile kosztuje w ASO?

Opublikowano

Gdzie dokładnie w B7 jest zbiornik podciśnienia?

Jakiś wężyk mi się odłączył (przebiega pod zbiorniczkiem wspomagania) i nie mogę namierzyć, gdzie go wpiąć- obstawiam, że idzie od albo do zbiornika podciśnienia.

Opublikowano
  • Autor

Szary chyba 770zl a czarny 890zl

Opublikowano
800 :kox:
Opublikowano

a to jest bez ramki prawda?

ile do tego blenda czarna? ile jak masz tam gdzies numerki....

najlepiej czarnego grilla z srebrna ramka i czarna blenda przykrywajaca tablice

Opublikowano
  • Autor
a to jest bez ramki prawda?

ile do tego blenda czarna? ile jak masz tam gdzies numerki....

najlepiej czarnego grilla z srebrna ramka i czarna blenda przykrywajaca tablice

jak bez ramki? od kiedy takie wynalazki w ASO sprzedawają?..

Grille masz dwa, platynowy i czarny, platynowy ma ramke w chromie, a czarny czarną.

Blenda na tablice kosztuje od 170-200zł zależy jaka.

Opublikowano

aaaa no to juz wszystko jasne myslalem ze sa gille osobno sprzedawane a osobno ramka.

czyli jak jest czarny polysk grill to zawsze wystepuje z czarna ramka tak?!

to musze przemyslec temat...najlepiej by mi pasowala opcja czarny polysk grill i srebrna ramka...ale zawsze moge sobie to zmiksowac u siebie...

---------- Post dopisany at 11:22 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ----------

p.s. Pany ilo moge krzyknać za kompletny szary grill s-line i listwy drzwiowe s-line ??

Opublikowano
  • Autor
aaaa no to juz wszystko jasne myslalem ze sa gille osobno sprzedawane a osobno ramka.

czyli jak jest czarny polysk grill to zawsze wystepuje z czarna ramka tak?!

to musze przemyslec temat...najlepiej by mi pasowala opcja czarny polysk grill i srebrna ramka...ale zawsze moge sobie to zmiksowac u siebie...

To jest czarny mat + czarna błyszcząca ramka.

---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:31 ----------

Tu jest z czarną ramką, ale te żeberka jakieś takieś nie czarne, fioletowe :eusathink:

CZARNA ATRAPA AUDI S4 MODEL 8E 05-09 NOWA ORYG. (2991615150) - motoAllegro

Te ceny to po zniżkach ? Bo jak patrzyłem to taki wychodzi 1049zł.

Jeszcze miesiąc temu były takie ceny w aso jak podawałem wyżej, teraz to masakra...

Opublikowano

cześć:)

mam pytanko do Was, jaki jest optymalny rozmiar opon do felg 17? - 235/45 czy 225/45? do B7?

chce na lato kupić nowe oponki i felgi 17 - w tej chwili są 16.

druga sprawa, jakie waszym zdaniem felgi 17 będą ładnie w ciemno granatowej b7 wyglądały? szukać ori czy bawić się w jakieś oz itp, na felgi kombinuje wydać tak do 2000, myślę, że to sensowna kwota.

Opublikowano

Ja bym szukał ori, a na wlepie masz 235/45/17 :)

Opublikowano

też myślałem o 235, ale potem zacząłem czytac, że może za szerokie, że coś tam itp.

a w tej chwili 16 - 205 wydają mi się za wąskie bo po czipie, autko się bardziej zrywne zrobiło :P

Opublikowano

Aaaaaaaaa i olej 17" bierz 18" :decayed:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Hehe, pare miesięcy zastanawiałem się między 17 a 18, ale po zbyt dużych dziurach jeżdżę, żeby 18 miały sens

Tapatalk

Opublikowano
cześć:)

mam pytanko do Was, jaki jest optymalny rozmiar opon do felg 17? - 235/45 czy 225/45? do B7?

chce na lato kupić nowe oponki i felgi 17 - w tej chwili są 16.

druga sprawa, jakie waszym zdaniem felgi 17 będą ładnie w ciemno granatowej b7 wyglądały? szukać ori czy bawić się w jakieś oz itp, na felgi kombinuje wydać tak do 2000, myślę, że to sensowna kwota.

17" są dobre na zimówki :decayed: kup sobie 19" :kox:

Może Ci się to przyda Zamienniki opon. Kalkulator opon. Przelicznik opon. Opony.com.pl