Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

thx

kupiłem zatem dobrą :)

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chlopaki, kto z Was ma silnik BPW z 2005r? na glowicy jest pompa vacum, przy tylnej scianie. potrzebuje jej numer...

Opublikowano
  • Autor
chlopaki, kto z Was ma silnik BPW z 2005r? na glowicy jest pompa vacum, przy tylnej scianie. potrzebuje jej numer...

Ten sam co w 1.9TDI :wink:

Opublikowano

NO :) 2.0 tdi bpw. jaki macie numer pompy vacum. jak ktos pomocny prosze napiszcie na PW

Opublikowano

Poszukaj w dziale czesci pisalem odnosnie tej pompy ;-)

Wysłane z mojego LT26i

Opublikowano

a ja Ci tam juz odpisalem... :) i nadal mnie meczy ten temat ;)

Opublikowano

Fakt to masz boscha gdyz

Jest to ulepszona konstrukcja ze wzgledow krućca

Wysłane z mojego LT26i

Opublikowano

no tak, tylko czy te pompy sa sobie identyczne parametrami?

Opublikowano

Tak moga roznic sie delikatnie wygladem ale parametry bd takie same

Wysłane z mojego LT26i

---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:13 ----------

Panowie mam klopot z dokladka od cupry a mianowice uwalilem do zera wasy I teraz tak dziwnie zwisa macie moze jakis pomysl jak by wzmocnic ten element?

Wysłane z mojego LT26i

Opublikowano
Tak moga roznic sie delikatnie wygladem ale parametry bd takie same

Wysłane z mojego LT26i

---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:13 ----------

Panowie mam klopot z dokladka od cupry a mianowice uwalilem do zera wasy I teraz tak dziwnie zwisa macie moze jakis pomysl jak by wzmocnic ten element?

Wysłane z mojego LT26i

Bede w PL jutro :naughty:

Opublikowano

Podpowie mi ktoś którędy oryginalnie leci kabel od anteny dachowej do RNS-E ? Mam dokładaną Navi i antena leży za zegarami, ale kiepsko łapie satelity. Niedługo zmieniam sufit to pomyślałem że jak będę miał rozebrany sufit to dołożę antenę na dach.

Opublikowano
To spota trzeba zrobić :decayed:

A kiedy ci pasuje?

Opublikowano
Podpowie mi ktoś którędy oryginalnie leci kabel od anteny dachowej do RNS-E ? Mam dokładaną Navi i antena leży za zegarami, ale kiepsko łapie satelity. Niedługo zmieniam sufit to pomyślałem że jak będę miał rozebrany sufit to dołożę antenę na dach.[/QUOTe]

To chyba cos nie tak z antena.

U mnie w 2 autach tak zamontowane i wszystkoooo ok:wink:

Opublikowano
Podpowie mi ktoś którędy oryginalnie leci kabel od anteny dachowej do RNS-E ? Mam dokładaną Navi i antena leży za zegarami, ale kiepsko łapie satelity. Niedługo zmieniam sufit to pomyślałem że jak będę miał rozebrany sufit to dołożę antenę na dach.[/QUOTe]

To chyba cos nie tak z antena.

U mnie w 2 autach tak zamontowane i wszystkoooo ok:wink:

No a u mnie własnie kiepsko. łapie max 3 satelity a przeważnie 0-1 i gubi zasięg. Przypuszczam że antena gdzieś spadła lub własnie tak jak piszesz jakas trefna.

PS. Próbował ktoś malować dekory PlastiDipem ? Myślałem na początku o obklejaniu ale teraz zastanawiam się nad tym specyfikiem. Jak to się ma z trwałością i i czy jest podatne na zarysowania?

Opublikowano
  • Autor
To spota trzeba zrobić :decayed:

A kiedy ci pasuje?

Jutro odpada ale kolejne dni czemu nie, w wtorek jest w Katowicach spot :wink:

Opublikowano

:good:

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

Mam pytanko dotyczące dekorów. Jak jest "przymocowany napis Q na dekorze deski? Czy po oderwaniu znaczka zostanie jakiś ślad czy to tylko taśma dwustronna i po oderwaniu, zmyciu nie powinno być śladu? Czy jednak jakoś inaczej jest to przymocowane?

Opublikowano
:good:

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

Mam pytanko dotyczące dekorów. Jak jest "przymocowany napis Q na dekorze deski? Czy po oderwaniu znaczka zostanie jakiś ślad czy to tylko taśma dwustronna i po oderwaniu, zmyciu nie powinno być śladu? Czy jednak jakoś inaczej jest to przymocowane?

Wszystkie dekory typu aluminium / aluminium szczotkowane mają w miejscu znaczka otwór na wylot bo znaczek jest przymocowany wewnątrz do plastiku

wiem bo mam rozebrany taki dekor w garażu

dekory soul=full plastik chyba mają wtopiony znaczek

rybia łuska nie wiem jak ma

Opublikowano

A carbon? :naughty:

Opublikowano

carbon też ma znaczek w wgłębieniu :decayed: