Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A pasuje jak pada deszcz nie wychodzić z auta jak żona pakuje zakupy do bagażnika po to tylko żeby zamknąć :whistling:

Skąd ja to znam :whistling: Też czasami wolę w aucie posiedzięć niż za kobietą po sklepie ganiać :grin:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Karol- Te 340 brutto to chyba za 1szt. cena jest.

---

Pytanie do użytkowników 3,0 TDI. Na jakim oleju jeździcie? Wiem, że jest temat o oliwach- ale jak go czytam to to głównie bicie piany jest i każdy chwali swoje.

Poprzedni właściciele lali CastrolaLL 5W30, ja pierwszą wymianę zrobiłem na Motula X-Clean 5W30 (przy pierwszej wymianie rozrządu).

Na Motulu przejeździłem może ze 2 miesiące jak się silnik znowu wysrał - w sensie szklanki się zawieszały... I mi AZ-eci zalali znowu Castrola (bo zapomnieli, że chciałem Motula)...

No i nie wiem na co przejść... W sumie jestem za Motulem- ale mam taki trochę strach :facepalm:(może nie do końca uzasadniony...).

Mi jeden z naczelnych tunerów co trochę już siedzi w 3.0 wręcz nakazał stosowanie Castroll-a Specyfic-a (z pewnego źródła) jednoznacznie odradził Motul-a bo na nim napinacz łańcucha potrafi klekotać i coś jeszcze o czym zapomniałem ale do 1.9 czy 2.0 jak najbardziej polecał do 3.0 niet!

Opublikowano

---

Pytanie do użytkowników 3,0 TDI. Na jakim oleju jeździcie? Wiem, że jest temat o oliwach- ale jak go czytam to to głównie bicie piany jest i każdy chwali swoje.

Poprzedni właściciele lali CastrolaLL 5W30, ja pierwszą wymianę zrobiłem na Motula X-Clean 5W30 (przy pierwszej wymianie rozrządu).

Na Motulu przejeździłem może ze 2 miesiące jak się silnik znowu wysrał - w sensie szklanki się zawieszały... I mi AZ-eci zalali znowu Castrola (bo zapomnieli, że chciałem Motula)...

No i nie wiem na co przejść... W sumie jestem za Motulem- ale mam taki trochę strach :facepalm:(może nie do końca uzasadniony...).

Mi jeden z naczelnych tunerów co trochę już siedzi w 3.0 wręcz nakazał stosowanie Castroll-a Specyfic-a (z pewnego źródła) jednoznacznie odradził Motul-a bo na nim napinacz łańcucha potrafi klekotać i coś jeszcze o czym zapomniałem ale do 1.9 czy 2.0 jak najbardziej polecał do 3.0 niet!

No właśnie zastanawiam się teraz między Castrolem a Valvoline synpower xlIII 5W30...

Tylko gdzie dostać ori Castrola?

Opublikowano

---

No właśnie zastanawiam się teraz między Castrolem a Valvoline synpower xlIII 5W30...

Tylko gdzie dostać ori Castrola?

Najszybciej w DE

Opublikowano

Już zamówiłem od Ola z AZów. Zalewam to co jest. I tak wymieniam co 10-12k, więc luz...

Opublikowano

:hi: Panowie coś takiego znalazłem w necie pochodzą z A6 S6 podejdą do B7 bez większego rezania inaczej czy w ogóle podejdą?Ktoś się orientuje w temacie?

recaro.jpg

recaro2.jpg

Jeżeli ktoś nie ma pojęcia niech sobie daruje zbędne komentarze :wink:

Opublikowano

Chyba tylko przod podejdzie...

Opublikowano

Panowie od czego jest to pokrętło ? Siedzi w suficie bez szybera.

da09156b6b40.jpg

Opublikowano

od szybera :facepalm:

Opublikowano
Panowie od czego jest to pokrętło ? Siedzi w suficie bez szybera.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/da09156b6b40.jpg

Ja mam takie do obsługi szyberdachu :wink:

Opublikowano

I właśnie coś mi tu nie grało z tym sufitem :facepalm: dzięki za rozwianie podejrzeń.

Opublikowano

chetnie przygarnę taką obudowę pod szyber z ledami...gdyby byla do sprzedania.

Opublikowano

ja wsadzilem żarówki ledowe i jest git:decayed:

Opublikowano

turzol to że się da mocniejszy siłownik i coś tam jeszcze i sama się otwiera to akurat wiem, mi chodzi żeby się sama zamykała jak w pasacie.

w a6 jest prawie tak samo otwierasz z pilota czy z boku drzwi i git ale by zamknąć to trzeba nacisnąć już w klapie guziczek tak czy siak na jedno wychodzi z tymi mocniejszymi silownikami:0

a gdzie dostane takie silowniki wie ktoś może?

ale pytanie jak z zamykaniem:kox:

Opublikowano
  • Autor
:hi: Panowie coś takiego znalazłem w necie pochodzą z A6 S6 podejdą do B7 bez większego rezania inaczej czy w ogóle podejdą?Ktoś się orientuje w temacie?

http://s9.postimage.org/uhmxsl1z3/recaro.jpg

http://s2.postimage.org/4vkxzvfa1/recaro2.jpg

Pisałeś że to z A6 C6 a faktycznie to są z C5 i nie podejdą...

Opublikowano

Tak więc gość nawet nie wie co sprzedaje :kwasny: bo w aukcji ma napisane,że są z A6 C6 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tak więc gość nawet nie wie co sprzedaje :kwasny: bo w aukcji ma napisane,że są z A6 C6 :decayed:

To jest C6

dsc02965r.jpg

Opublikowano

i dziurki wywierciles tak na zywca???

Opublikowano

i dziurki wywierciles tak na zywca???

włożyłem tylko w miejsce głównego oświetlenia a nie w lampki co maja osobny wyłącznik prawa-lewa strona

Opublikowano

to nie dogadalismy sie, chodzi mi o te dwie czerwone diody co oswietlaja okolice biegow i sa w opcji pakietu ŚWIATŁO. ;)