Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisz na pw co nowego, s4?? :slina:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może coś takiego :slina:

222.jpg

Opublikowano

Będzie bezpiecznie?

Opublikowano
ładnie :) jaki masz kod silnika? zastanawiam sie nad moja czy jej nie zapodac programu... ale na blacie 250 tysiecy...

BPW

Jak zdrowa seria i będziesz dbał to czemu nie.

Opublikowano

Odpukać w niemalowane do tej pory chodzi bez zarzutu. Przy okazji wywalić DPF? Co polecacie? Zaślepić wyciąć?

---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:12 ----------

Ciekawe czy byś emblematy pościągał? :):):)

Opublikowano
Przy okazji wywalić DPF? Co polecacie? Zaślepić wyciąć?

zaslepić:polew::polew::polew::decayed:

Opublikowano

hehehe sam z siebie leje

Opublikowano

To program przy wywalonym DPFie

---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ----------

A jak zaślepiać to kartoflem :decayed: słyszałem że najlepiej.

:wink:

Opublikowano
tomek to co teraz na tył wpadnie?? sa jakies nowe trendy ??:shock3::eusathink:

Coś nowego :decayed:

Side pipes :polew:

Opublikowano

hheeheh, dobrze to wymyslilem :)

a tak powaznie, co macie na mysli wywalic? kazdy to pisze ale jak? sami to robiliscie? jakis schemat? wycinacie calosc i wstawiacie rure w to miejsce? czy wykruszacie jak kata, a z tym to trzeba uwazac bo na poczatku dpf jest wlasnie kawalek katalizatora z tego co wiem.

Opublikowano

Tomek a ta twoja dokładka S-line to podejdzie pod zwykły zderzak ?

Opublikowano
  • Autor
Tomek a ta twoja dokładka S-line to podejdzie pod zwykły zderzak ?

Oczywiście :wink:

Opublikowano

Odpowiem za Tomka pewnie,że tak :decayed:

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

Wyprzedził mnie :grin:

Opublikowano

a tak powaznie, co macie na mysli wywalic? kazdy to pisze ale jak? sami to robiliscie? jakis schemat? wycinacie calosc i wstawiacie rure w to miejsce? czy wykruszacie jak kata, a z tym to trzeba uwazac bo na poczatku dpf jest wlasnie kawalek katalizatora z tego co wiem.

jaki masz silnik? 140 Km czy 170km ?

Opublikowano

jaki masz silnik? 140 Km czy 170km ?

140 km.

a jaki zamiennik? jak juz wywale to zrobie program, tak przy okazji...

Opublikowano
:good:

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

Mam pytanko dotyczące dekorów. Jak jest "przymocowany napis Q na dekorze deski? Czy po oderwaniu znaczka zostanie jakiś ślad czy to tylko taśma dwustronna i po oderwaniu, zmyciu nie powinno być śladu? Czy jednak jakoś inaczej jest to przymocowane?

a nie będziesz rezał Q ? :naughty:

dscn0058o.jpg

Opublikowano
Na początku też mi to wystarczało. :naughty: Ogólnie ładnie wyszło. Ja miałem podobnie po pierwszym sofcie. :wink4::good:
ładnie :) jaki masz kod silnika? zastanawiam sie nad moja czy jej nie zapodac programu... ale na blacie 250 tysiecy...
I co w związku z tym? :wink4: Niech tuner sprawdzi stan motorowni przed softem i jak wszystko zdrowe to działaj.
:good:

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

Mam pytanko dotyczące dekorów. Jak jest "przymocowany napis Q na dekorze deski? Czy po oderwaniu znaczka zostanie jakiś ślad czy to tylko taśma dwustronna i po oderwaniu, zmyciu nie powinno być śladu? Czy jednak jakoś inaczej jest to przymocowane?

a nie będziesz rezał Q ? :naughty:

http://img203.imageshack.us/img203/1762/dscn0058o.jpg

No właśnie sam nie wiem. :naughty: Może masz racje kupię dekory z Q i będzie motywacja do działania. :decayed: A te dekorki co wrzuciłeś to ORI? :mysli:
Opublikowano

Dekory chyba nie ori bo na popielniczce nie widać tych dwóch plastików co odstają, pewnie zaklejone folią :decayed: przynajmniej tak mi się wydaję :wink: