Opublikowano 30 Lipca 201511 l Panowie jak rozpoznać lusterka z anglika ???Mają tak samo jak silniczki angielskie początek 8E2 ??? Bo widzę w etce 8E1 i 8E2
Opublikowano 30 Lipca 201511 l W B7 lusterka nie są a symetryczne więc czym się różnią z anglika od EU chyba niczym.
Opublikowano 30 Lipca 201511 l W temacie o składanych lustrach piszą, że nie podejdą z anglika, ale nic o tym jak je rozpoznać.
Opublikowano 31 Lipca 201511 l Podejsc podejda ale w innych punktach masz regulacje lusterek. Jak zalozysz np. Od strony kierowcy nie odsuniesz go bardziej w lewo, bedzie lustro na samej krawedzi obudowy a i tak bedzi ci malo Szukaj luster na alle po zdjeciach. Patrz ktorr maja wiazki 10 lub 14 przewodow. Ja tak kupilem w cenie zwyklych 90 zl za szt
Opublikowano 31 Lipca 201511 l Tak szukam Tylko jak to polski "przedsiębiorca" jak komuś nie wciśnie bubla/anglika to ma zjeba#$ny dzień. Edytowane 31 Lipca 201511 l przez MAT1000
Opublikowano 31 Lipca 201511 l właśnie szukałem i tego nie znalazłem, zastanawiam się nad pomalowaniem w kolor grafitowy taki jak gril z przodu, i dac je w macie. Ale czy to pasuje do do niebieskiego sedana ?
Opublikowano 31 Lipca 201511 l Jak masz u siebie chrom w szybach i na grillu to bym zostawił w kolorze nadwozia, chyba że planujesz zrobić black/blue jak na zdjęciu to może by cos z tego wyszło
Opublikowano 1 Sierpnia 201511 l Panowie bede sie brał za wymiane tunelu środkowego i szybkie pytanie mam bo jak wiadomo trzeba rns i klimatronik wyciągnąć, rozpinac do tego akumulator czy jak nie będzie kluczyka w stacyjce to wystarczy??
Opublikowano 2 Sierpnia 201511 l Pod tylną kanapą masz wlepkę z kodami wyposażenia, kod lakieru też tam jest.
Opublikowano 2 Sierpnia 201511 l Pod tylną kanapą masz wlepkę z kodami wyposażenia, kod lakieru też tam jest. A jak nie tam to we wnęce gdzie koło zapasowe jest no i w książce serwisowej ( jak masz)