afroo. Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Cześć, czy da się w B7 zakodować "test zegarów" przy zapłonie? Jeśli tak to czy ktoś ma jakieś wskazówki? Da się. Jedyny warunek to zamontowanie vfiz w wersji chociażby podstawowej. http://www.qmatis.com/pl/devices/menu-vfiz
tom4275 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 to nie kodowanie tylko dodatkowy moduł
tom4275 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 vfiz to świetna rzecz, nie zaprzeczam, ale warto go kupić chociażby dla temp. oleju, bo wydać 5 stówek żeby zobaczyć jak latają wskazówki ...
kaju Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 mojego nikt nie chciał, to u siebie zamontuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 vfiz ma tyle mozliwości ale żeby go kupować po to żeby miec tylko test zegarów to raczej bez sensu , szczególnie w dokoksowanych furach gdzie na jednym wyswietlaczu sa wszystkie parametry
RS Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Cześć, czy da się w B7 zakodować "test zegarów" przy zapłonie? Jeśli tak to czy ktoś ma jakieś wskazówki? Da się. Jedyny warunek to zamontowanie vfiz w wersji chociażby podstawowej.http://www.qmatis.com/pl/devices/menu-vfiz Jestem zainteresowany ))
kaju Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Ile za to chcesz? jak zamontuje (nie wiem kiedy) i stwierdze, że nie chce, to dam Ci znać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RS Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja sobie ale w tej firmie zamówię. Interesującym mi sie wydaje też ten nadajnik GPS.
LChris Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam Po wyjęciu kluczyka nie pełni rozłącza napięcie. Na fisie pojawiają się komunikaty Dpf żarówki chłodzenie, delikatnie piszczy licznik jakby było gdzieś zwarcie. Po jakiś 15 sekundach wszystko wraca do normy. Nie dzieje się tak zawsze myślę że ma na to wpływ wilgotność powietrza. Zauważyłem zaparowane lampy wstecznego. Dziś rano zdechł akumulator auto nie jeździło dwa dni. Gdzie szukać usterki. Pomoże ktoś? Jakieś pomysły?
LChris Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Jest z Warty i ma dopiero rok. Na największych mrozach odpalał bez problemu.
H4mm3R Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Opublikowano 29 Lutego 2016 Szukaj wilgoci pod pokrywą ECU i pod dywanikiem kierowcy.
LChris Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 ECU jest pod maską? A pod dywanikiem kierowcy czego szukać?
LChris Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Mam B7 MCE jest obok kolumny kierownicy, pod nogami też coś jest?
Rekomendowane odpowiedzi