Hubertus01 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 tomekhxc jesteś pewien, że symetryczne BA15S? pytam bo w sobote wieczorkiem zmieniam na bixy i chce odrazu założyć tęczowe
tomekhxc Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 symetryczne, w tamtym tyg miałem łapach bo zmieniałem
Hubertus01 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 heh dzięki w takim razie....sprawdzałem w IC też wskazują na BA 15S. teraz tylko pasuje zamówić :]
gabalo Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Panowie macie może numer tego "koszyczka, mocowania" pod czujnik pdc. Chdzi mi o ten koszyczek który sie przykleja do zderzaka a pózniej w niego wpina sie czujnik pdc. od skody nie podejdzie? nie sprawdzalem tego ... http://allegro.pl/skoda-superb-ii-uchwyt-czujnik-parkowania-pdc-07-i5220448251.html Nie podejdą niestety, ale dzisiaj znalazłem na aukcji jeden gościu miał i akurat te co potrzebuje więc przygarnąłem
Gibons Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Panowie kto chetny na SCP wpisywac sie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/358327-summer-cars-party-10-urodziny-28-maj-2016r-sobota/
Andrzej07 Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Panowie zauważyłem ostatnio mała ilośc wody w wnęce od koła zapasowego , posprawdzałem tapicerkę bagażnika wszędzie sucho , dopiero jak odchyliłem tapicerkę koło lewarka i po drugiej stronie koło skrzyneczki z kluczem do kół zauważyłem kropelki wody , czy to możliwe w ogóle że może w tym miejscu woda się dostawać ? Załączam fotkę Pozdrawiam Andrzej
H4mm3R Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 Możliwe, siemian też tak miał ale to jak straż gasiła mu auto to trochę zostało
Andrzej07 Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Możliwe, siemian też tak miał ale to jak straż gasiła mu auto to trochę zostało A co siemian auto na styl rdzewiaka robi teraz[emoji23]A tak serio ? Polewałem bagażnik wodą (lepiej uprzedzę że zamknięty [emoji854]) wszędzie sucho , i dziwi mnie że pod tą tapicerką po obu dwóch stronach jest lekko zaśniedziałe/podrdzewiałe koło tych śrub z zdjęcia
gabalo Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Panowie gdzie kupujecie szpilki antykradzieżowe do felg? Edytowane 7 Maja 2016 przez gabalo
H4mm3R Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Opublikowano 7 Maja 2016 Po co Ci szpilki, śruby sobie kup. Zazwyczaj na allegro, pamiętaj że jak masz ori felgi to śruby kup kulowe.
moglaj80 Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Możliwe, siemian też tak miał ale to jak straż gasiła mu auto to trochę zostało A co siemian auto na styl rdzewiaka robi teraz[emoji23]A tak serio ? Polewałem bagażnik wodą (lepiej uprzedzę że zamknięty [emoji854]) wszędzie sucho , i dziwi mnie że pod tą tapicerką po obu dwóch stronach jest lekko zaśniedziałe/podrdzewiałe koło tych śrub z zdjęcia a moze poprostu nikt tam nie zagladal i woda sie skroplila i zardzewialo ja tak mialem i teraz mam spokoj
Andrzej07 Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Możliwe, siemian też tak miał ale to jak straż gasiła mu auto to trochę zostało A co siemian auto na styl rdzewiaka robi teraz[emoji23]A tak serio ? Polewałem bagażnik wodą (lepiej uprzedzę że zamknięty [emoji854]) wszędzie sucho , i dziwi mnie że pod tą tapicerką po obu dwóch stronach jest lekko zaśniedziałe/podrdzewiałe koło tych śrub z zdjęcia a moze poprostu nikt tam nie zagladal i woda sie skroplila i zardzewialo ja tak mialem i teraz mam spokoj Tyle , że u mnie po prawej stronie była mała ilośc wody [emoji848]a zaraz obok jest druga śruba i jest ok. Odkręcę i dam jakąś uszczelkę [emoji6]
gabalo Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Po co Ci szpilki, śruby sobie kup. Zazwyczaj na allegro, pamiętaj że jak masz ori felgi to śruby kup kulowe. Felgi mam od DAWMACA.. przeważnie jak brałem dystanse w dystomie ze śrubami to byłą możliwość wzięcia antykradzieżowych w dodatku docinali je pod wymiar np 2 dłuzsze i 2 krótsze a teraz nie mają.... A z allegro sie bałem żeby później po dwóch ściągnięciach kół nie były już obrobione..ale zerkne może coś sie trafi Edytowane 7 Maja 2016 przez gabalo
afroo. Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Miałem McGarda i były ok. Teraz kolejny właściciel użytkuje.
gabalo Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Miałem McGarda i były ok. Teraz kolejny właściciel użytkuje. No te już powinny być ok.... cena też w miare, musze jakieś kupić bo ostatnio w DE komuś felgi zawineli. a myslalem ze czasy kradzieży felg juz mineły
shakal Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 I myślisz ze złodzieje nie bedą mieli odpowiedniej koncówki? W tamtym roku zawineli znajomemu z X5 co miał na przodzie inne i na tyle inne antykradzieżowe śruby. Wysłane z iPhone
gabalo Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 I myślisz ze złodzieje nie bedą mieli odpowiedniej koncówki? W tamtym roku zawineli znajomemu z X5 co miał na przodzie inne i na tyle inne antykradzieżowe śruby. Wysłane z iPhone Wiem wiem, ale nie ma felg ani aut których nie można ukraśc, ale zawsze można ten proces spowolnić itp...Zawsze jest mała szansa że nie beda mieli końcówki lub kilka sekund dłuzej i bedą musieli odpuścić...A jeśli złodziejem okaże sie laik lub wredny niemiec widzący że stoi audi na polskich blachach (a to niektórych niemców strasznie wnerwia)to brak śrub zabezpieczających tym bardziej go bedzie kusił.Śruby zabezpieczające to nie tak wielki koszt a zawsze mogą spowolnić złodzieja.
FroS-t Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) I myślisz ze złodzieje nie bedą mieli odpowiedniej koncówki? W tamtym roku zawineli znajomemu z X5 co miał na przodzie inne i na tyle inne antykradzieżowe śruby. Wysłane z iPhone Wszystko zalezy jakie miał te śruby i kto po nie przyszedł, mi juz raz dupe uratowały także polecam również McGard.......zawsze to lepsze niz nic, przyjamniej papudraków odstarszy a tak byle c*pa Ci odkręci..... Edytowane 7 Maja 2016 przez FroS-t
shakal Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Ale tylko spowolnić. Przypuszczam ze złodzieje nie podchodzą do auta "od strzała" tylko na dwa razy, najpierw sprawdza co potrzebują i pózniej przychodzą na pare minut i felg nie ma. A ze polskie blachy za granica nie są lubiane to wiem bo mieszkam w Austrii i tutaj tez dużo przypadków ze przebite opony lub auta pomalowane sprayami. Wysłane z iPhone
afroo. Opublikowano 7 Maja 2016 Opublikowano 7 Maja 2016 Zawsze można ze dwa albo trzy komplety założyć i większy spokój.
Rekomendowane odpowiedzi