Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Suchutko sprawdzałem dziś

Sprawdzę jeszcze raz komfort i odłączę tez aku zobaczymy......

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie, ktoś kodował może komunikat na wyświetlaczu " wciśnij pedał sprzęgła aby uruchomić silnik" :decayed:

Opublikowano

System start stop

Opublikowano

Ja miałem przypadek z niedziałającym składaniem lusterek, błąd był. Okazało się, że w instalacji drzwi jeden kabelek był nacięty (chyba już w fabryce) i sobie tam rozkładał się. Jak doszedłem do niego to z drucika był już tylko proszek, a uszkodzenie wielkości łepka od igły.

Sprawdź czy masz na wszystkich kablach przejście i czy któryś kabel nie jest przełamany na przejściu z drzwi do słupka, w tej czarnej gumie.

Edytowane przez MAT1000

Opublikowano

Ja od dwóch lat posiadam Pilkingtona i nie mogę powiedzieć złego słowa o niej , nie rysuje sie ani nie piaskuje . W poprzednim aucie wymieniałem na Nordglass i więcej tego gówna bym nie założył bo po dwóch latach mogłem wymieniać na nową bo od wycieraczek się porysowała a od piaskowania wyglądała jak sitko .

Opublikowano

Pilkington... poszukaj też Saint Gobain Sekurit, jak ja wymieniałem to była aby 17zł droższa od Pilkingtona.

Opublikowano

Ja miałem przypadek z niedziałającym składaniem lusterek, błąd był. Okazało się, że w instalacji drzwi jeden kabelek był nacięty (chyba już w fabryce) i sobie tam rozkładał się. Jak doszedłem do niego to z drucika był już tylko proszek, a uszkodzenie wielkości łepka od igły.

Sprawdź czy masz na wszystkich kablach przejście i czy któryś kabel nie jest przełamany na przejściu z drzwi do słupka, w tej czarnej gumie.

Sprawdze thx

Opublikowano

Panowie czy kosz 2din z Anglika pasuje do Europy chodzi o wizytownik na napój EPS czy z Europy do Anglika pójdzie

Wysłane z galaxy S5

Opublikowano

Panowie mam szybkie pytanko, czy ktoś mógł by mi sprawdzić czy auto o numerze vin : WAUZZZ8E18A040947 ma hamulce 320/288 czy coś innego w serii bo nie mam nigdzie etki zainstalowanej, z góry dzięki

Opublikowano

Ma ktoś na sprzedaż downpipe na jedną sondę ?

Opublikowano

Panowie mam szybkie pytanko, czy ktoś mógł by mi sprawdzić czy auto o numerze vin : WAUZZZ8E18A040947 ma hamulce 320/288 czy coś innego w serii bo nie mam nigdzie etki zainstalowanej, z góry dzięki

3.0TDI wiec hebel 320/288mm

Opublikowano

http://allegro.pl/downpipe-1-8t-audi-a4-b5-b6-b7-i6512701336.html

Jak Ci nie szkoda na nowy to bierz od Niego :wink:

znalazłem nowe na forum ciut taniej, ale dzięki za linka :wink:

Opublikowano

Jak juz pakować szybe to akustyczną, jest droższa ale warto. Polecam Sekurit-a bo to oryginał bez znaczka Audi.

Opublikowano

Jak juz pakować szybe to akustyczną, jest droższa ale warto. Polecam Sekurit-a bo to oryginał bez znaczka Audi.

Ta tylko znajdź gdzieś taką .... :(

Jak coś będę wdzięczny za info

Opublikowano

Podjedz do zakładu który specjalizuje sie w wymianie szyb to Ci zamówią i ściągną taka jaka będziesz chciał... ja chciałem akustyczną to powiedzieli ze nie ma problemu tylko muszę 2 dni dłużej czekać aż ja skądś tam zamówią

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez gabalo

Opublikowano

ile za ta akustyczna płaciłes?

Opublikowano

Użytkownik Toman ma dobry produkt w dobrej cenie, sam brałem.

ile za ta akustyczna płaciłes?

Ori nowa kosztuje ok. 750 zł, sprawdzałem ostatnio przy okazji wymiany swojej. Ja znalazłem acoustic za 300 pln, używana w bardzo dobrym stanie, z czujnikiem i mocowaniem.
Opublikowano

Tylko 750 kosztuje ori? w Hanowerze w carglass zawolali 530€