Opublikowano 9 Lutego 20188 l @vwbartus miał na pompeiach uniroyal 225 [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 9 Lutego 20188 l 37 minut temu, gabalo napisał: Panowie jakie powinno być kodowanie BT, tak zeby na RNS-E działał SDS a jednocześnie z kierownicy szło na odbierać i nawiązywać połączenia przez BT? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pisz na PW pomogę bo od wczoraj w końcu uruchomiłem książkę na fisie
Opublikowano 10 Lutego 20188 l 13 godzin temu, Norbas napisał: Pisz na PW pomogę bo od wczoraj w końcu uruchomiłem książkę na fisie Norbert możesz coś więcej? ze smartfona z Androidem będzie czytał książkę na fis?
Opublikowano 11 Lutego 20188 l Autor Ma ktos na felgach delikatnie naciagniete opony uniroyal? Jak to sie uklada na feldze? Chce wrzucic 225/35/19 na 9j. Bedzie uniroyal jakos wygladac?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMiałem takie gumy na 9,5JWysłane z OP3T
Opublikowano 11 Lutego 20188 l Miałem takie gumy na 9,5JWysłane z OP3TZadowolony z opon byles? 225/35 na 9j nie bedzie za bardzo naciagniete?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 11 Lutego 20188 l Autor Godzinę temu, muunv napisał: Zadowolony z opon byles? 225/35 na 9j nie bedzie za bardzo naciagniete? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jeśli mowa o rainsport 3 to według mnie bdb guma. Lekki naciąg będzie.
Opublikowano 12 Lutego 20188 l Ma ktoś pod ręką numery blaszek i wkrętów dokładnie takich, jak na foto przy haczykach na zakupy?
Opublikowano 13 Lutego 20188 l W dniu 9.02.2018 o 18:16, afroo. napisał: @ucho.77 ma 225/35 ale na 8.5J jedyny minus to miękka ścianka boczna,trzeba się przyzwyczaić
Opublikowano 13 Lutego 20188 l W dniu 12.02.2018 o 19:34, afroo. napisał: Ma ktoś pod ręką numery blaszek i wkrętów dokładnie takich, jak na foto przy haczykach na zakupy? Gdyby ktoś jeszcze szukał - N01396921 śruba / N90698703 blaszka.
Opublikowano 14 Lutego 20188 l Pany czy w moim 1.8T Quattro wymienia się olej w tylnym moście i olej w skrzyni? Ewnetualnie co tam lać jeśli tak
Opublikowano 14 Lutego 20188 l 12 minut temu, Damianq napisał: Pany czy w moim 1.8T Quattro wymienia się olej w tylnym moście i olej w skrzyni? Ewnetualnie co tam lać jeśli tak Pewnie, że tak Pisz do chłopaków z forum co częściami handlują to Ci podpowiedzą co potrzebujesz
Opublikowano 15 Lutego 20188 l Panowie może i głupie pytanie i nie zlinczujcie mnie od razu chcę zakupić oświetlenie ledowe rejstracji postojówki i do wnetrza ale nie moge za *uja znaleźć kontaktu do Tomika i również jego profilu w wyszukiwarce aby wysłać PW
Opublikowano 15 Lutego 20188 l Godzinę temu, KewsonND napisał: Panowie może i głupie pytanie i nie zlinczujcie mnie od razu chcę zakupić oświetlenie ledowe rejstracji postojówki i do wnetrza ale nie moge za *uja znaleźć kontaktu do Tomika i również jego profilu w wyszukiwarce aby wysłać PW Mam pare ledwo od niego i zawsze byłem zadowolony, pare zostało jeśli jesteś zainteresowany odezwij się
Opublikowano 16 Lutego 20188 l Naprawde 8j et25 wejdzie do b6/b7? Czy kolega nie wie jakie ma parametry?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 16 Lutego 20188 l 21 godzin temu, WydRos napisał: Mam pare ledwo od niego i zawsze byłem zadowolony, pare zostało jeśli jesteś zainteresowany odezwij się szkoda, że wszystkich nie dostałem jak kupowałem samochód
Opublikowano 16 Lutego 20188 l 31 minut temu, cupek97 napisał: szkoda, że wszystkich nie dostałem jak kupowałem samochód Zamawiałem u niego pare razy co może potwierdzić mam ich w aucie trochę tylko musze posprawdzać jakie to sa szkoda ze chciałeś zbić z ceny która i tak była sztywana jak zaznaczałem przed przyjazdem
Opublikowano 16 Lutego 20188 l 2 godziny temu, muunv napisał: Naprawde 8j et25 wejdzie do b6/b7? Czy kolega nie wie jakie ma parametry? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk oczywićie że wejdzie 8J z ET 20 to tak samo jak 9 z ET 33
Opublikowano 16 Lutego 20188 l Ja w zimowym secie mam 8 ET 25 i jeszcze miejsca a miejsca. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk