slo Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 :facepalm: 3B7 955 681 do 3 razy sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 ok a czesc nr 28 przychodzi na czy pod zderzak? http://www.capav.com/Audi/H-Washers/Wet%20Parts.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 na zderzak a w s-linowych ta częśc jest połączona ze spryskiem i wtedy całość idzie pod zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blutucz Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Panowie 2.0 tdi BRD po programie ma jakieś szanse z 3.0 tdi Q tym co wychodził od 2006 roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 no... szanse marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 No nie zgodzę się... bo moje byłe BLB zrobione na ok. 200KM - szło równo z A6 3.0 TDI 224KM - masa wchodzi w delikatną gre więc teoretycznie jak jest mocny program...to bedzie to chodziło podobnie....oczywiście do momentu dopoki nie popada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 No nie zgodzę się...bo moje byłe BLB zrobione na ok. 200KM - szło równo z A6 3.0 TDI 224KM - masa wchodzi w delikatną gre więc teoretycznie jak jest mocny program...to bedzie to chodziło podobnie....oczywiście do momentu dopoki nie popada ja swoim dostałem o poł długosci od 3.0 224:wink: jazda z rolki od 30 km/h na odcinku 400 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 kerczi zartowalem :grin:, wiadomo nie tylko KM wchodza w gre ale w 3.0 za to jaki ma moment... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Tak teraz się tłumacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 pojedzcie mi teraz najlepiej ...:grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Pany, jak w b7 jest tempomat to znaczy że ma moduł q? znajomy chce dołożyć Multi i fisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Pany, jak w b7 jest tempomat to znaczy że ma moduł q? znajomy chce dołożyć Multi i fisa Tak, Q to obsłuży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Panowie co może być przyczyną że silnik nie osiąga 90 stopni?? Zauważyłem dziś podczas jazdy w trasie (120km) z wskazówka temperatury wahają się miedzy 60 a 90 stopni. Jak dawałem gazu to szła do góry jak jazda spokojna to w dół. Średnie spalanie 6,8l/100km tak więc też troszkę wyższe. Termostat wymieniony był około miesiąca temu ( oryginał z ASO). Jeśli to wina termostatu to czy można go reklamować?? Średnie spalanie 6,8l/100km tak więc też troszkę wyższe. Silni 2.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Wyglada na termostat, na starym też miałeś ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Pany, jak w b7 jest tempomat to znaczy że ma moduł q? znajomy chce dołożyć Multi i fisa Tak, Q to obsłuży. To powiedz jeszcze Bartku, do multi trzeba zwijak inny nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Pany, jak w b7 jest tempomat to znaczy że ma moduł q? znajomy chce dołożyć Multi i fisa Tak, Q to obsłuży. To powiedz jeszcze Bartku, do multi trzeba zwijak inny nie? Tak - taśma musi mieć wszystkie piny (bodajże końcówka A lub . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Wyglada na termostat, na starym też miałeś ten problem? Na starym tego nie miałem. Na starym temperatura dochodziła do 80 stopni i była sztywna. A teraz raz spada raz rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Wyglada na termostat, na starym też miałeś ten problem? Na starym tego nie miałem. Na starym temperatura dochodziła do 80 stopni i była sztywna. A teraz raz spada raz rośnie. To po co termostat wymieniałeś skoro stary był dobry? Możesz jeszcze sprawdzić czujnik, ale do tego potrzebujesz vcdsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 No bo temperatura dochodziła do 80 stopni co nie jest prawidłowe. Czy ASO przyjmie reklamację lub wymieni na nowy?? Mam VCDS. W którym bloku sprawdzić czujnik?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 No bo temperatura dochodziła do 80 stopni co nie jest prawidłowe.Czy ASO przyjmie reklamację lub wymieni na nowy?? Może być ciężko jak to nie było u nich montowane. VCDSa masz żeby sprawdzić czujnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi