akjam Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 No właśnie przy stołku mam urwaną tą klamrę, to gdzie wpina się pas i chciałbym przerzucić wszystko ze starego mojego stołka. Dużo z tym roboty żeby wszystko przełożyć (całą instalacje i klamrę)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 No właśnie przy stołku mam urwaną tą klamrę, to gdzie wpina się pas i chciałbym przerzucić wszystko ze starego mojego stołka. Dużo z tym roboty żeby wszystko przełożyć (całą instalacje i klamrę)? musisz fotel wyjąć, instalacja to pikuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Muszę się za to zabrać bo nie mam jak pasa dopiąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Panowie przy zmianie przednich zaciskow z 2.0 na 3.0 tdi trzeba zmieniac oslony tarcz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 a dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 A proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Zapraszam jakby ktoś chętny jest http://a4-klub.pl/sprzedam-22/fotele-audi-281537/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Panowie będę wymieniał szybę przednią i nie wiem jaką mam wybrać, Pilkington czy Sekurit ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Obie są ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Obie są ok. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cocco Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 hejka chłopaki, pisałem w dziale odnośnie stylizacji i tuningu. Chcę zmienić klosze kierunkowskazów w lampach przednich z pomarańczowych na przezroczyste. Da się kupić takie klosze w ASO, czy tylko całe lampy? Byłem w salonie VW, i niby tylko całe lampy, ale może wy wiecie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Raczej tego nie kupisz. Trzeba wyciągnąć ten pomarańcz z lampy i później założyć odpowiednią żarówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Gdzieś tam w głębinach forum czytałem, że nie ma tej części oddzielnie w ASO. Pozostaje zrobić tak jak napisał akjam lub kupić z białym kierunkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Podobno jakiegoś mercedesa pasują te białe "sziełka"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Chłopaki powiedzcie mi proszę czym to może być spowodowane, przy puszczaniu gazu słychać taki dziwy świst (tak jakby spuszczało się powietrze z koła) co to może byc?? Czy to coś poważnego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Świst turbo (to się chyba surge nazywa jeśli dobrze pamiętam)... Jak masz przelotowy wydech- to świst turbo. Jak nie masz przelotu- sprawdź plecionkę- prawdopodobnie jest dziurawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ostatnio wywaliłem dpf i po tym pojawił się świst. Pewnie masz rację. Przez usunięcie dpf wydech zrobił się przelotowy i może dlatego jest ten świst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Czyli normalka- u mnie jest to samo. Nie przejmować się i jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Świst turbo (to się chyba surge nazywa jeśli dobrze pamiętam)...Jak masz przelotowy wydech- to świst turbo. Jak nie masz przelotu- sprawdź plecionkę- prawdopodobnie jest dziurawa. surge to takie gulgotanie po puszczeniu nogi z gazu, a co do swistu, po wywaleniu dpf-a wyraznie wzrasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi