marcin_o23 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 zwykła plus carbon spojler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?uki1984 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Koledzy, może mi ktoś poradzić jakiegoś dobrego tunera który mi wystroi auto miedzy świętami a sylwestrem? Wysłane z hajźla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dynosoft > Katowice ---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ---------- Tylko zadzwoń i zapytaj o termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dzięki Tomek. No wlasnie mam nadzieje ze ktoś w tym okresie pracuje a nie po urlopach jeździ Wysłane z hajźla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Taka? http://images10.fotosik.pl/3139/7a678444cfa36824med.jpg panowie ponawiam prośbę bo ostatnimi czasy nie miałem głowy do tego jaki jest nr tej blendy i najlepiej w tym kolorze i z dziurkami na PDC co ma właśnie akjam, pytałem się go na PW ale nic nie odpisuje. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 teraz Was zalamie : http://a4-klub.pl/2-0-197/to-prawda-oil-pressure-309172/ zapraszam do wypowiedzi ---------- Post dopisany 23-12-2013 at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany 19-12-2013 at 21:13 ---------- chlopaki jak jezdzicie na DRL-ach macie podswietlony licznik? wkurza mnie ta ciemnia na blacie, nic nie widac czasami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 chlopaki jak jezdzicie na DRL-ach macie podswietlony licznik? wkurza mnie ta ciemnia na blacie, nic nie widac czasami... Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 chlopaki jak jezdzicie na DRL-ach macie podswietlony licznik? wkurza mnie ta ciemnia na blacie, nic nie widac czasami... to znak,ze najwyższy czas zapalić światła:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 niby tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 A właśnie że nie. Przecież iluminacja nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o światła dzienne. DRL jest po to żeby nie jeździć na światłach mijania i działa zgodnie z czujnikiem zmierzchu. A podświetlenie licznika i innych ikonek tzw. iluminacja to inna sprawa i to można chyba zakodować tak żeby cały czas się świeciło. Gdzieś już o tym było. Zauważcie że dopiero jak się mocniej ciemni to wtedy się załączają światła mijania i podświetlenie ale tak j.w. mówiłem można to zakodować żeby się cały czas świeciło bez względu na to czy mamy załączone światła DRL czy mijania. Chyba w instrumentach jeśli dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 WESOŁYCH POGODNYCH ŚWIAT BOŻONARODZENIOWYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dzięki i również WESOŁYCH ŚWIĄT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wesołych !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wesołych świat ! Wysłane z hajźla ---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:03 ---------- teraz Was zalamie : http://a4-klub.pl/2-0-197/to-prawda-oil-pressure-309172/zapraszam do wypowiedzi ---------- Post dopisany 23-12-2013 at 11:46 ---------- Poprzedni post napisany 19-12-2013 at 21:13 ---------- chlopaki jak jezdzicie na DRL-ach macie podswietlony licznik? wkurza mnie ta ciemnia na blacie, nic nie widac czasami... Mozesz przekodowac jak ci pasi. Oryginalnie bez świateł świeca sie tylko wskazówki. Wysłane z hajźla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 ak zrobie kluczyk na zaplon, to minimalnie jest odswietlony licznik jak i wskazowki, ale nie mozna tego rozjasnic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinus Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 ale czujnik zmierzchu masz ? bo inaczej te kodowania działają z czujnikiem a inaczej bez ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 No jeszcze mi szyba nie strzelila wiec i nie zalozylem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czary Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Padłem jak to zobaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darooo Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nadeszła chwila kiedy muszę zmienić auto i w sumie wybór padł na B7 jako, że B5 i B6 przetestowane do bólu (gdzieś jeszcze świta pomysł A6 C6 ale chyba nie ta kasa). Dlatego pytam się w jedynym słusznym temacie czy jest gdzieś na forum "know-how kupowania B7" bo temat na dzień dobry nie wydaje się łatwy. Z B6 zupełnie inna bajka była bo silnik jeden, z klubu kupiłem i zadowolony na maxa... Przyda mi się KAŻDA informacja co i jak, na co zwracać uwagę no i co z tymi 2.0 TDI bo jak trochę poczytałem to trochę tego jest, a to 8V a to 16V jak nie wtryski to głowica jak nie głowica to napęd pompy oleju... na CR po 2007 roku chyba mnie nie stać więc chciałbym trafić na jakieś fajne 2.0 TDI np. po akcji serwisowej wtrysków (czytałem, że była) i np. do robienia napęd pompy oleju - temat poruszony z kuzynem który ma warsztat i takie coś można ogarnąć bez problemu. Jako, że szwagier pracuje w DE pomysł jest taki aby kupić tam i wrócić na kołach (jego współpracownik dorabia sobie jako wynajdowanie aut i ma nam pomóc) i teraz pytanie i czy nadal można coś dobrego tam znaleźć lepiej skupić się na krajowym rynku? Do szwagra mam 900 km więc pierwszy wyjazd musiał by się udać Podsumowując: - potrzeba B7 - tylko TDI zapewne 2.0 bo 3.0 w DE widzę od 30 + 18,6% to nie zaciekawie - koniecznie avant, no chyba, że naprawdę coś się trafi to może być sedan... - kolor, wyposażenie bez znaczenia aczkolwiek trochę elektronik by się przydało, żeby łatwiejszy start był Budżet to około 35k, trochę wiedzy mam, dobry czujnik lakieru, lapka + zwykły vag, czasowo bez presji. Co radzicie ? Szczególnie co z tymi 2.0 TDI, jakie kody i co z DPFami? Z góry dziękuje za wszelkie uwagi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi