POWER-KRIS Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Każdy zakłada Yatour na kartę pamięci. http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-usb-sd-audi-seat-skoda-vw-xcarlink-i4666323234.html Edytowane 24 Października 2014 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dzik w Irlandii? Tutaj masz stronkę dzika zamówiłem olej na drugi dzień w domu http://pro-choice.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dzik w Irlandii? Tutaj masz stronkę dzika zamówiłem olej na drugi dzień w domu http://pro-choice.pl/ A ten dalej nie zajarzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dzik w Irlandii? Tutaj masz stronkę dzika zamówiłem olej na drugi dzień w domu http://pro-choice.pl/ A ten dalej nie zajarzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzehu Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pytanko bo nie wiem co się stało wysterowaniem działania sprysków lamp działa mce ? czy jest jakiś dodatkowy przekaźnik w układzie ? jakie warunki muszę spełnić by spryski zadziałały, chodzi mi bardziej o to czy włącznik świateł może być w pozycji auto(światła włączone) czy musi być w pozycji mijania ? może kodowanie ? ostatnio mi coś nie działa wiem wiem pompka do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Może być w pozycji auto przy zapalonych reflektorach. Do sprawdzenia wtyczka i pompka ewentualnie kodowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 A co tam chcesz kodowac? Światła świecą to spryski działają innej opcji niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Mówisz? A nie było różnicy w kodowaniu pomiędzy eu bixem ze spryskami, a us gdzie ich nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Jak sie pali na fisie kontrolka plynu spryskiwaczy spryski tez nie zadzialaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Mówisz? A nie było różnicy w kodowaniu pomiędzy eu bixem ze spryskami, a us gdzie ich nie ma? Niema, w kodowaniu niema wzmianki o spryskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 spryski zakladasz podlaczasz do mce i dziala, nic nie kodujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Plus do zielonej kostki, po lewej w nogach, a masa gdzieś w okolicach do wspólnej i będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 No musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Panowie niema ktoś na zbyciu lewego spryskiwacza lampy s-line do naszych A4 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Panowie czym zastąpić OGROMNY imbus którym odkręca się tylną lampę (w karoserii) w celu wymiany żarówki?? Mam tam spięcie bo wywala mi cały czas bład żarówki, tzn błąd się zapala i gasi i tak cały czas i wkuriwa mnia to pikanie. Co ciekawe ma to miejsce przy dłuższych przejazdach. Wiem że mam tam przypaloną kostkę którą muszę wymienić, oby tylko to. Co ciekawe dziś zapalił mi się bląd tylnego prawego kierunkowskazai faktycznie nie działał. Po ponownym odpaleniu kierunek już działał, tak więc na sto porcent jest tam jakieś spięcie. Tak więc czym zastąpić ten imbus?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Panowie czym zastąpić OGROMNY imbus którym odkręca się tylną lampę (w karoserii) w celu wymiany żarówki?? Mam tam spięcie bo wywala mi cały czas bład żarówki, tzn błąd się zapala i gasi i tak cały czas i wkuriwa mnia to pikanie. Co ciekawe ma to miejsce przy dłuższych przejazdach. Wiem że mam tam przypaloną kostkę którą muszę wymienić, oby tylko to. Co ciekawe dziś zapalił mi się bląd tylnego prawego kierunkowskazai faktycznie nie działał. Po ponownym odpaleniu kierunek już działał, tak więc na sto porcent jest tam jakieś spięcie. Tak więc czym zastąpić ten imbus?? Płaskim śrubokrętem ok 5mm szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dzięki tomku za pomoc. Lampa wyciągnięta ale jak wyciągnąc kable z tej czarnej kostki?? Czy trzeba je odciąć czy da się je jakoś wyciągnąć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dwa druciki lub dwie igły lub specjalne wyjmaki do pinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 I co ja mam tym drucikiem/igłą robić?? Wypchnąć je?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 I co ja mam tym drucikiem/igłą robić?? Wypchnąć je?? Od strony lampy musisz włożyć coś cienkiego żeby zwolnić zaczepy w pinach i wysunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi